{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : 20. aprilil on taevas noorkuu Jäära märgis

foto : unsplash / Niklas Ohlrogge     20. aprillil on ta...

foto : unsplash / Niklas Ohlrogge


 

 

20. aprillil on taevas noorkuu Jäära märgis.Tegemist juba teise noorkuuga, mis leiab aset samas tähemärgis ja selle tõttu kutsutakse seda siniseks kuuks. Noorkuu energia peaks olema aga veelgi tugevam, kui 21. märtsil. Noorkuu toob kaasa uusi võimalusi, mille abil viia oma unistused ellu. Lisaks toimub samal ajal päikesevarjutus, mille tõttu peetakse selle noorkuu energiat ülivõimsaks. 

 

Uus reaalsus

20. aprilli noorkuu päikesevarjutus on esimene varjutus, mis leiab aset Jäära märgis alates 2015. aastast. Noorkuu päikesevarjutus Jäära märgis aktiveerib silla, mis viib uude reaalsusesse. Mitmed uksed on avanemas, mis toovad kaasa uusi võimalusi. Jäära energia on väga tugev ja võimas, seega on praegu kõige õigem hetk hoolitseda oma tuleviku eest. Päikesevarjutuse energiat on hea kasutada samuti ära nagu noorkuu energiat, kirjutada üles oma soovid ja kavatsused, visualiseerida elu, mida sa sooviksid elada ning olla avatud küllusele. Universumi energia juhatab meid õigele teele. 

Lisaks sellele on seekord tegemist hübriidvarjutusega, mille puhul on näha kord rõngakujulist, siis täielikku päikesevarjutust. Hübriidvarjutused on väga harukordsed nähtused. 



Selle noorkuu energia toob on palju võimsam. Praegu on kõige õigem aeg selleks, et panna kirja kõik oma soovid ja igatsused. Selleks, et noorkuu energia abil oma unistusi ellu viia, võid sa näiteks avada akna või ukse öösel ja lasta sisse Kuu head ja positiivset energiat, mis toob sulle kaasa häid võimalusi ja head õnne järgnevaks kuuks ajaks. Kõik oma soovid pane paberile kirja, nii on kindlam. Kirjuta käesolevas vormis, nagu oleksid su soovid juba täitunud ja ära unusta tänada. Sa võid täita ka küllusetšeki summa peale, mida sa praegusel hetkel vajad. Usutakse ka, et Kuu energia toob sulle mitmekordselt tagasi seda, mida sa annad. Seega oled hea ja lahke teiste vastu, anna seda, mis sul on, naerata palju ning ole heas tujus. Kõik energia, mida sa välja annab, tuleb sinu juurde mitmekordselt tagasi. Kui sa jagad enda ümber head energiat, saad sa seda kolmekordselt tagasi. Sa võid teha head inimestele ka oma peas, oma mõtetes. Või võid anda raha neile, kellel on vaja. Ära unusta, et kõik tuleb sinuni mitmekordselt tagasi. 

Jäär soovitab meil tulla natukesekski oma mugavustsoonist välja ja annab vajalikku julgust, et näha oma ninaotsast kaugemale. Tubli tulemärgina aitab Jäär kõigil, kes soovivad, lasta minevikust lahti ja ehitada üles paremat tulevikku.


 

Kommentaare ei ole