{ads}

HIDE

Viimased

latest

Teadlaste sõnul on täpselt 4 paarimudelit olemas: milline on teie?

     Loomulikult on iga suhe erinev. Aga see, kuidas su suhe toimib, võib juba ise palju rääkida teie kohta. Värske uuringu järgi ...

 


 

 Loomulikult on iga suhe erinev. Aga see, kuidas su suhe toimib, võib juba ise palju rääkida teie kohta. Värske uuringu järgi selgub, et erinevaid paarimudeleid on olemas neli: on dramaatilisi, konfliktseid, suuri suhtlejaid ja niiöelda semusid. Selle uuringu viisid läbi Illinois' Ülikooli teadlased, uuringutööst võtsid osa 376 osavõtjat. Uurimistöö tulemustest selgus, et paarimudeleid on üldiselt 4.


Dramaatilised paarid

Nende seas on lahku minemise risk kaks korda suurem, kui teistel. Ja sellepärast, et nad lasevad tihti väljaspool olevatel inimestel öelda, mida teha ja kuidas käituda. Nad lasevad teistel enda eest otsustada kõike. 


Suured suhtlejad

Nende elu keerleb sõprade ja meelelahutuse ümber, parimad hetked elust on veedetud sõpradega koos. Nad vajavad lähedaste abi otsuste vastuvõtmiseks. Selline käitumisviis aga võib tekitada pingeid kaaslasega. Muidu aga on just nemad kõige õnnelikum paar, sest nad oskavad elu nautida koos lähedastega.

 


Konfliktsed paarid

Me kõik tunneme selliseid paare, kes pidevalt tülitsevad millegi pärast. Neil on alati probleeme, nad ei ole kunagi millegagi rahul, neil on kogu aeg millegipärast ütlemist. Kõik on nende elus ülivõimendatud, nii armastus, tülitsemine, kui leppimine. Nende omavahelises suhtes on aga nii palju pingeid, tihti lihtsalt suhe ei pea sellele vastu.


Sõbrad

Nemad on kogu aeg koos. Nad teevad kõike koos. Niipea, kui nad midagi näevad või kuulevad, annavad nad sellest oma kaaslasele teada. Mitte ühtegi otsust ei võta nad üksi vastu ilma teisega aru pidamata. Nad on sageli valmis palju tegema selleks, et teine inimene oleks rahul ja õnnelik. 

Foto : unsplash / bruno costa

Kommentaare ei ole