{ads}

HIDE

Viimased

latest

Suhtehoroskoop : tähtkujude sobivus

   Armastus on juhuse mäng. On neid, kellega tekib kohe hea omavaheline suhe ja neid, kellest tahaks võimalikult kaugele eemale ho...


 

 Armastus on juhuse mäng. On neid, kellega tekib kohe hea omavaheline suhe ja neid, kellest tahaks võimalikult kaugele eemale hoida. Igal tähemärgil on olemas ideaalne partner. Mõned märgid aitavad ära tunda neid, kellega sa kõige paremini sobid. Enne aga, kui hakkame rääkima tähtkujude sobivusest, räägime natuke sodiaagielementidest: vesi, õhk, maa ja tuli. Vesi kustutab tule ära aga vesi on see, mis kastab maad. Õhk puhub tule veelgi rohkem aga põlema. Teiste sõnadega tähendab see, et Veemärgid (Vähk, Skorpion, Kalad) sobivad tõenäoliselt rohkem Maamärkidega (Sõnn, Neitsi, Kaljukits) ja Tulemärgid (Jäär, Lõvi, Kaljukits) saavad paremini läbi Õhumärkidega (Kaksikud, Kaalud, Veevalaja). Seega sõltub tähtkujude omavaheline sobivus paljuski elementidest. 


Jäär

Jäär on seikleja, kes armastab põnevust ja vaheldust. Tema on sageli see, kes teeb esimese sammu ja kelle jalas on püksid. Ta sobib hästi:

Kaaludega, neil on väga hea suhe. Nad täiendavad teineteist. 

Kaksikutega tekib ruttu teineteise äratundmine. Neil on sama eluvaade. Nende suhe on tugev.


Sõnn

Sõnn on pragmaatiline. Ka oma suhetes, tal on vaja aega selleks, et olukorda analüüsida. Ta võib olla armukade. Ta sobib hästi:

Neitsiga on armastus kogu eluks. Nad saavad väga hästi omavahel läbi. Mõlemad on truud surmani. 

Kalade ja Vähiga on hea suhe ja tugev füüsiline tõmme teineteise vastu. Nende vahel tekib armastus esimest silmapilgust. 

 

 


Kaksikud

Kaksikud oskavad suhelda paremini, kui keegi teine. Ta oskab oma võlusid ära kasutada selleks, et oma tahtmist saada. Talle ei meeldi üksluisus ja rutiin. Tal on hea huumorimeel. Ta sobib hästi:

Amburiga jäävad nad kokku kogu eluks. Nad leiavad üheskoos tasakaalu ja jätavad teineteisele piisavalt vabadust, mida nad vajavad. Nende suhtes on usaldust. Nad elavad päev-päevalt, muretsemata homse pärast ja lõbutsedes kogu elu. Koos armastavad nad palju reisida.

Kaljukitsega moodustavad nad originaalse paari. Nad täiendavad teineteist just nii nagu vaja. Kaksikud aitavad Kaljukitsel mugavustsoonist välja tulla ja näha maailma läbi teise pilgu. Kaljukits toob aga Kaksikutele vajalikku tasakaalu. 

Veevalajaga pidutsevad nad kogu aeg. Nad mõlemad oskavad oma suhte eest hoolitseda nii, et igavust ei tekiks. Neil on samad väärtushinnangud. Nende armastus on tõeline kingitus.


Vähk

Vähi tähtkujus sündinud inimesed on hoolivad ja hea südamega. Ta teeb kõik, et teine oleks õnnelik ja rahul. Ta tahab palju tähelepanu ja on valmis ka ise palju andma. Ta sobib hästi:

Sõnniga on armastus kogu eluks. Nad mõistavad teineteist ilma sõnadetagi. Neil on sama arusaamine elust. Nendega on ainult see küsimus, et kes keda rohkem armastab. 

Skorpioniga on hea ja tugev suhe. Nende vahel on kirge ja armastust. Nad tõotavad igavest truudust.


Lõvi

Lõvi on kuninglik sodiaagimärk. Lõvi on valmis kõigeks nende nimel, kes on talle kallid. Talle meeldib seiklusrikas elu ja üllatused. Ta sobib hästi:

Kaksikutega on armastus kogu eluks. Neil ei tule kunagi ideedepuudust kätte, nad oskavad teineteist üllatada. Nad elavad õhust, naerust ja armastusest. 

Kaaludega on ta samal lainel. Lõvil ja Kaaludel on palju ühist. Nad armastavad ilusaid asju. Nad on mõlemad elegantsed ja väljapeetud. Nad teavad, kuidas muljet avaldada.

Veevalajaga koos on tema elu ilus. Nad saavad omavahel hästi läbi. Täiendavad teineteist. Toetavad teineteist. Miski ei peata neid. Neil on palju suuri plaane, mida ellu viia. 

 

 


Neitsi

Neitsi on üks kõige kindlam ja truum sodiaagimärk. Ta ei seo end kunagi mõtlematult. Ta tahab hoiduda halbadest üllatustest ja sellepärast valib hoolikalt endale partnerit. Aga elu temaga on täis üllatusi. Ta sobib hästi:

Vähiga on neil väga hea suhe. Mõlemad on truud ja suure südamega. Räägivad vähem aga näitavad armastust läbi tegude ja hoolitsuse. Nende suhe on 100% romantiline.

Kaljukitsega on samuti suhe romantiline. Nad on heatahtlikud. Tähelepanelikud.

Neitsiga on armastus kogu eluks. Vastandid küll tõmbuvad aga ka siin on ehe näide, et ka sarnased inimesed võivad sobida väga hästi. 


Kaalud

Kaalude tähtkujus sündinud inimene on kirgliku loomusega. Ta teab, kuidas võluda. Mõni peab teda kergemeelseks aga tegelikult on ta truu ja püsiv. Ja tea teab hästi, mis on armastus. Ta sobib hästi :

Lõviga on armastus kogu eluks. Lõvil on selline päikeseline külg, mis teda võlub. Kaalude tundlik loomus meeldib aga Lõvile. Nende omavaheline suhe teeb kõik teised kadedaks.

Sõnniga on nad sarnased, sest nad mõlemad on tundlikud. Nad on samuti samal lainel. 

Amburiga on väga kirglik suhe. Nad reisivad palju ja neil on suur tutvusringkond. Neil koos juba igav ei hakka.

Veevalajaga mõistavad nad kohe teineteist. Neil on sama eluvaade. Nad tahavad muuta maailma paremaks paigaks. Nad ei väsi kunagi.

 

Skorpion

Skorpion on terav ja kirglik. Ta on salapärane ja müstiline. Ta annab endast alati kõik, pühendub ihu ja hingega teisele inimesele. Ta sobib hästi:

Kaljukitsega on nende suhe tugev. Ehkki nad on mõlemad pärit paralleelsest maailmast. Kaljukits on pigem diskreetne ja tagasihoidlik, Skorpion aga tema vastand. Ometi sobivad nad omavahel. Nad on mõlemad tundlikud ja truud. Nad ei valeta ega peta.

Vähiga tekib neil alkeemia. Neil on väga ilus suhe. 

Lõviga sobivad nad hästi. Nad toetavad teineteist alati. 

 

 

Ambur

Ambur on seikleja, alati valmis kuhugi minema, talle ei meeldi paigal olla. Ta tahab kõik maailma saladused välja uurida. Ta on alati rõõmsameelne. Romantiline. Iga inimene tunneb end tema käte vahel võitmatu ja ainulaadsena. Temas on midagi sellist, mis võib panna aja seisma ja nautima käesolevat hetke. Ta sobib hästi :

Kaaludega on tal hea suhe. Nad saavad omavahel hästi läbi ja täiendavad teineteist. Ambur aitab Kaaludel rumalusi teha, Kaalud aga oskavad vajadusel rahustada Amburit. Üks oskab toetada, teine kuulata. Nende suhe peab kõikidele raskustele vastu.

Lõvi on Amburi ideaalne partner. Nad lähevad elus edasi käsikäes ja teavad, kuidas teineteist õnnelikuks teha. 

Jääraga on Ambur kokku loodud. Nad on mõlemad tegusad, ei püsi paigal, armastavad kassi ja hiirt mängida, et kirge üleval hoida. Nende armastus on tuline, kirglik ja tugev. 

 

Kaljukits

Kaljukits on küll pealtnäha jahe ja liiga tõsine aga tal on tegelikult selle kesta all soe süda. Tal on vaja lihtsalt natuke rohkem aega selleks, et teist inimest usaldama hakata. Ta ei tee kunagi midagi poolikult. Ta sobib hästi:

Sõnniga jääb nende suhe püsima. Mõlemal maamärgil on samad väärtushinnangud. Mõlemad on truud ja vajavad kindlustunnet. 

Jääraga mängivad nad kassi ja hiirt. Jäär aitab Kaljukitsel mugavustsoonist välja tulla, Kaljukits aitab Jääral leida ankrupaika. Nad täiendavad teineteist.

Vähiga on armastus esimesest silmapilgust. Nad elavad samas rütmis. Nende vahel on ilus armastus.

 

Veevalaja

Veevalaja on sodiaagi keeristorm, tema armastab originaalset elu. Ta ei puhka kunagi. Ta peab kalliks oma isiklikku vabadust ja avatud meelt. Ta huvitub absoluutselt kõigest, tahab kõike oma naha peal järele proovida ja huvitub teistest inimestest. Ta on alati valmis oma partnerit toetama kõiges. Tema ümber on inimlikkust, südamesoojust, palju head energiat. Ja julgust minna ka teisi silmapiire avastama. Ta sobib hästi:

Amburiga on tal tugev suhe. Armastus kogu eluks. Nad tahavad seigelda ja armastavad põnevust. Nad muudavad maailma paremaks paigaks. Neil ei hakka kunagi omavahel igav.

Kaksikutega on kirglik suhe. Nad armastavad armastust ja väljendavad seda läbi sõnade ja tegude. Nende kirg ei kao kunagi. 

 

Kalad 

Kalad väljendavad oma armastust rohkem läbi tegude, kui sõnade. Nad on suured romantikud. Nad on sensuaalsed ja tähelepanelikud. Nad sobivad hästi:

Sõnniga on armastus kogu eluks. Nad räägivad sama keelt. Nad on mõlemad romantilised. Nad on truud ja heatahtlikud teineteise vastu. 

Kaaludega on armastus esimesest silmapilgust. Ehkki nad on erinevad (Kalad on rahulikud ja üksikud, Kaalud aga seltskonnalõvid) siis täiendavad nad mingil määral teineteist. Nad vaatavad koos armastusfilme. Nad mõistavad teineteist ilma sõnadetagi.

Amburiga on tal hästi romantiline suhe. Nad reisivad palju ja elavad unistuste elu.

 

 © 2022 Sisu kopeerimine keelatud!


foto : unsplash / Mohamed Nohassi

Kommentaare ei ole