{ads}

HIDE

Viimased

latest

Nädalahoroskoop : 27. märts - 02. aprill

foto : unsplash / Aaron Burden      Jäär Marsi...

foto : unsplash / Aaron Burden

 

 

 Jäär

Marsi sisenemine Vähi märki võib muuta sind emotsionaalsemaks ja tundlikumaks. Hea oleks, kui sa kontrolliksid end natukenegi paremini, vähemalt 28, 29 ja 30. märtsil, kui ka Kuu on Vähi märgis ja selle tõttu võivad lained sul üle pea lüüa. Raske on edasi liikuda sellistes oludes, selle tõttu on aga tähtis, et sa ei teeks liiga ennatlikke järeldusi. Jupiter on sinu märgis, tuues sulle kaasa häid võimalusi terveks eelseisvaks kuuks. Ära maga seda maha. Kuu on Lõvi märgis 31. märtsil kuni 1. aprillini, võib-olla oleks hea, kui sa kuulaksid natukene rohkem sellel perioodil iseennast. Nädalavahetus peaks tulema hea ja rahulik ning tooma su ellu armastust. Kui sa oled vallaline, võib üks ilus kohtumine aset leida 1. aprillil ja tegemist pole sugugi aprillinaljaga.

 

Sõnn

Kuu on Vähi märgis 28, 29 ja 30. märtsil ning toob sulle head õnne ligi. Teiste provokatsioonid sind ei puuduta, sa oled oma isiklikus mullis, sind kaitsevad sinu põhimõtted ja väärtushinnangud. Ja muidugi sinu aura. Veenus on sinu märgis, hea õnn ei jäta sind maha. Hoolimata sellest, et Pluuto on Veevalajas, peaks see nädal tooma sulle põhjuse rahuloluks. 31. märtsil ja 1. aprillil on Kuu Lõvi märgis, sellel ajal võid sa kippuda üle reageerima, sest keegi julgeb puudutada sinu ego. 

 

Kaksikud

Kuu on esmaspäeval sinu märgis, tänu sellele suudad sa leida lahenduse ühele delikaatsele probleemile pereringis. Jäärade aeg toob sulle üldiselt õnne kaasa, päevad on pikemad ja hea on sõpradega koos aega veeta, avastada uusi paiku ja tunda lihtsalt elust rõõmu. Sa vajad vaheldust, talv oli väga pikk. Pluuto aspekt on väga hea, tänu sellele suudad sa lahti lasta sellest, mida sa enam ei vaja. Kuu on Lõvi märgis 31. märtsil ja 1. aprillil ning aitab sul ka teisi oma hea tujuga nakatada. Saturn Kalades aitab sul oma eesmärke ellu viia tingimusel, et sa jääd oma põhimõtetele kindlaks.  

 

 


Vähk

Marss on sinu märgis, selle tõttu võid sa olla kannatamatum sellel nädalal. Ära lase ennast nii palju mõjutada negatiivsest energiast enda ümber. Jäärade aeg ei ole sinu jaoks kõige lihtsam, sest sa pead kogu aeg ennast tõestama ja pidevalt midagi tegema ehkki sa igatsed ainult rahu ja vaikuse järele. Pluuto on Veevalaja märgis, pannes sind oma plaane muutma ja muutma tegevuskava. Sa ei pea minevikku unustama, sa pead minema oma eluga edasi ilma ennast süüdistamata. 


Lõvi

Kuu on Kaksikute märgis nädala alguses, tänu sellele suudad sa võib-olla võtta aega iseendale. Sa oled avatud uuteks kohtumisteks. Veenus on Sõnni märgis, üks ilus kohtumine võib aset leida aga enne, kui see tõsisema suuna võtab, läheb kaua aega. Liigne kiirustamine võib teise inimese hoopis ära hirmutada. Kuu on sinu märgis 31. märtsil ja 1. aprillil, muutes su intuitsiooni tugevamaks. Nädalavahetus peaks tooma su ellu armastust ja rahulolu.

 

Neitsi

Kuu on Kaksikute märgis nädala alguses, selle tõttu võid sa teha ühe suure vea, eriti juhul, kui sa liigselt kiirustama kipud. Merkuur ja Päike on Jäära märgis, andes sulle suuremat tahtejõudu ning ettevõtlikku vaimu. Sellel perioodil võid sa nii mõndagi üllatada sellega, et ei pööra tähelepanu sellele, mida teised sinult ootavad. Kuu on Vähi märgis 28, 29 ja 30. märtsil konjunktsioonis Marsiga. Sinu sees on peidus suurem jõud, kui sa seda arvad. Ära alahinda ennast. Kuu on Lõvis 31. märtsil ja 1. aprillil, olles sinu jaoks väga kasulik, muutes sind palju enesekindlamaks. Pühapäeval aga võib sulle korraga tulla üks väga hea mõte, mis võib muuta kogu su ülejäänud elu. 

 

 

 

Kaalud

Kuu on Kaksikutes nädala alguses, võib-olla leiab sellel ajal aset üks väga ilus kohtumine, mis on seotud armastusega. Veenus on Sõnni märgis, olles harmoonilises aspektis Saturniga Kalades, sul on kõik vahendid olemas, mille abil oma plaanid ellu viia. Oleks hea, kui sa kuulaksid oma emotsioone ja soove ega teeks alati kõigepealt teiste tahtmist. Selle asemel, et olla järeleandlik ja leplik, peaksid sa otsima oma isiklikku hingerahu kõige esimesena. Jäärade aeg soovitab sul mõtelda enne kõike iseenda peale. 


Skorpion

Marss on Vähi märgis, selle tõttu oled sa veelgi tugevama instinktiga, võimalik, et sa viid ühe tähtsa projekti sellel nädalal ellu. Kuu on Vähi märgis 28, 29 ja 30. märtsil, ilmselt veedad sa sellel ajal rohkem aega oma lähedastega. Pluuto on Veevalajas, pannes sind rohkem järele mõtlema oma suhete üle, tekitades mõningast segadust. Kuu on Lõvi märgis 31. märtsil, mõjudes nagu viimane piisk karikas, eriti juhul, kui keegi peaks sind provotseerima. Saturn Kalades katsub sind mõistustusele tuua, soovitades olla rahulikum. Valel on lühikesed jalad. Ole kannatlikum.


Ambur

Sind on ees ootamas väga hea nädal. Tõenäoliselt oled sa nagu alati heas tujus. Tänu Merkuurile Jäära märgis ei tohiks sul suhtlemisest puudust tulla. Töö juures näita, milleks sa võimeline oled. Kui sa otsid endale paremat töökohta, siis tegutse reedel, kui Kuu on Lõvi märgis. Veenus on Sõnni märgis, selle tõttu võid sa rohkem kulutada. Saturn on Kalades, võib-olla toob see su ellu sündmusi, mida sa oleksid nagu juba näinud ja läbi elanud. Eriti  28,29 ja 30. märtsi ajal, kui Kuu on Vähi märgis. Kuu on Neitsis pühapäeval, ilmselt võtad sa siis ühe mõistliku otsuse vastu. 

 

 

 

Kaljukits

Üsna tegus ja sündmusterohke nädal on sind ees ootamas, Kuu on opositsioonis 28, 29 ja 30. märtsi Vähi märgis. See kutsub sind üles suuremale objektiivsusele oma otsuste suhtes. Mõnikord on vaja teha samm tagasi ja tunnistada oma vigu. Jäärade aeg on käimas, Päike, Merkuur ja Jupiter on Jäära märgis, soovitades sul tegutseda. Kuu on Neitsi märgis nädalavahetusel, soovitades sul luua kord oma peas. Ära unusta, et targem annab järele. 


Veevalaja

Kuu on esmaspäeval Kaksikutes, moodustades harmoonilise aspekti Jupiteriga Jäära märgis. Tänu sellele liigud sa oma eluga edasi, hoolimata Pluutost sinu märgis, kes võib üritada su elus muutuseid sisse seada. Kuu on Vähi märgis 28, 29 ja 30. märtsil, soovitades sul keerata ringi ja vaadata minevikku objektiivsemalt. Praegu käimas olev Jäärade aeg on hea selleks, et viia oma plaane elu. Selle jaoks pead sa olema aga vaba oma muredest. Võib-olla peaksid sa rääkima, see aitaks sul end tunda paremini. Marss Vähi märgis soovitab sul uskuda rohkem oma unistustesse. 


Kalad

Marss on Vähi märgis ja tänu sellele tunned sa end natukenegi paremini, sest praegu käimas olev Jäärade aeg tekitab sinus pigem ebamugavust. Kuu on Vähi märgis 28, 29 ja 30. märtsil, soovitades sul aega maha võtta ja puhata. Sa ei pea ennast õigustama ega teisi ümber veenma. Ära raiska oma aega selle peale. Esmaspäev võib sind panna kahtlema ühes lähedases inimeses, kelles sa võid näha korraga ohtu. Kui sul on vaja midagi öelda, siis räägi sellest otse ja ära keeruta.


Kommentaare ei ole