{ads}

HIDE

Viimased

latest

Nädalahoroskoop : 13 - 19. märts

foto : unsplash / Clay Banks      Jäär Nädala algu...

foto : unsplash / Clay Banks
 

 

 Jäär

Nädala alguses on Kuu Amburi märgis, saates head energiat Veenusele ja Jupiterile sinu märgis, selle tõttu on üsna kindel, et see nädal tuleb sinu jaoks üsna hea. Veenus väljub sinu märgist 16. märtsil, võib-olla toob see kaasa ühe väikese pettumuse, eriti juhul, kui sa ei ole piisavalt tark ega võta oma lähedaste nõu nädala alguses kuulda. Sa tahad olla vaba ja teha seda, mida süda ihkab. Sageli surud sa aga oma mõtteviisi teistele vägisi peale. 

 

Sõnn

Veenus siseneb sinu märki 16. märtsil. Sind on ees ootamas üsna rahulik nädal, mis võimaldab sul üle olla kõigest sellest, mis viimasel ajal juhtunud. Kuu on Amburi märgis 13-14. märtsil, pannes sind rohkem mõtlema oma soovide ja igatstuste peale. Sul on õigus muuta arvamust, keegi ei tohiks sulle sellepärast pahane olla. Kuu on Kaljukitses 16-17. märtsil. Sa pead leidma sisemise tasakaalu ja hingerahu, ära lase stressil ennast nii palju mõjutada. Uraan on juba neljandat aastat sinu märgis, sa oled nende aastate jooksul palju õppinud. Nüüd on aeg oma teadmised ellu rakendada ja viia oma eesmärgid ellu. 

 

Kaksikud 

Kuu on nädala alguses opositsioonis sinu märgiga, tänu sellele saad sa vaadata teise pilguga ühte suhet, mis on pannud sind kannatama võib teinud rahutuks. Planeedid toetavad sind, et sa saaksid omavahelised asjad ära klaarida ja vabaneda sellest, mis sulle enam ei sobi. Veenus siseneb Sõnni märki 16. märtsil. Võib-olla tekib sul suurem soov veeta aega kodus ja kutsuda külalisi. Nädalavahetus on ideaalne selleks, et veeta oma aega lähedastega. 

 

 



Vähk

See nädal tõotab tulla üsna emotsionaalne ja sündmusterohke, sest Päike, Merkuur ja Neptuun Kalade märgis toovad sulle häid võimalusi. Tõenäoliselt oled sa valmis suurteks tegudeks. Saturn Kalades toetab sind su ettevõtmistes. Veenus jõuab Sõnni märki 16. märtsil, soovitades sul tõsisemalt tegeleda oma rahaasjadega. Planeedid toetavad sind, et teha oma elus vastavad muudatused, mis aitavad sul muuta oma elujärge paremaks. Kuu on Kaljukitses 16-17. märtsil, aidates sul parandada tehtud vigu. Merkuur siseneb pühapäeval Jäära märki, ära muutu liiga kannatamatuks nädala lõpus. 


Lõvi

Kuu on nädala alguses Amburi märgis, soovitades sul oma mugavustsoonist välja tulla ning miks mitte muuta ühte olukorda, millega sa rahul ei ole. Veenus on sisenemas Sõnni märki, pannes sind nägema elu tõsisema pilgu läbi. Ehkki see pole sulle meele järgi, pead sa sellega leppima, et rutiinis peitub jõud, mille abil saab suuri asju korda tehtud pikemas perspektiivis. Kuu on nädalavahetusel Veevalaja märgis, võib-olla tekib sul soov käised üles käärida ja tegutseda ühe ühise projekti nimel, mis peaks liitma sind veelgi rohkem oma sõpradega, keda sa nii harva kohtad. 

 

Neitsi

Kuu on Amburi märgis nädala alguses ja võib panna sind kahtlema ühes asjas, mis puudutab su eraelu või tööasju. Ole tähelepanelik kõikide märguannete suhtes, mida elu sulle saadab, sest Saturn Kalades soovitab sul tegutseda teadlikult ja läbimõeldult. Veenus jõuab Sõnni märki 16. märtsil, Kuu on aga Kaljukitses 16-17. märts, tõenäoliselt on midagi suurt sinu elus sellel perioodil aset leidma. Ainuke küsimus, kui vastuvõtlik sa nendele muutustele oled? Ära muutu liiga kangekaelseks ja jonnakaks. Naudi nädalavahetust lähedastega. 

 

 

 

Kaalud

Kuu on Amburi märgis nädala alguses, olles harmoonilises aspektis Jupiteri ja Veenusega Jääras, selle tõttu oled sa ilmselt palju enesekindlam ja julgem. Veenus jõuab Sõnni märki 16. märtsil. Sa leiad võimaluse, kuidas saada seda, mida sa tahad (eriti puudutab see tööalast valdkonda. Ära kahtle oma õnnetähes ja oma veenmisoskuses. Maailm vajab selliseid inimesi nagu sina. Merkuur Kalades muudab sind aga tundlikumaks. Merkuur jõuab Jäära märki pühapäeval ja võib-olla pead sa osa võtma ühe probleemi lahendamisest, mis sinusse üldse ei puutu. Parem on, kui sa ei sekku teiste asjadesse.

 

Skorpion

Kuu on Amburi märgis nädala alguses, võib-olla tekivad sulle väga head ideed. Merkuur on Kalades kuni pühapäevani, kirjuta kõik oma targad mõtted üles. Veenus on jõudmas Sõnni märki 16. märtsil, sundides sind tempot maha võtma. Sa pead hoolitsema oma tervise eest enne, kui su keha sulle sellest märku annab. Kuu on Kaljukitses 16-17. märtsil. See on hea periood, et omavahelistes asjades selgust saada. Kuu on Veevalajas nädalavahetusel, mõned arusaamatused ja lahkhelid võivad tekkida, ilmselt puudutab see ühte inimest, keda sa pead oma sõbraks. Merkuur siseneb Jäära märki pühapäeval, lahenda kõik oma probleemid enne ära, sest nädalavahetusel ei pruugi sa olla eriti diplomaatiline. 

 

Ambur

Kuu on sinu märgis nädala alguses, tuues sulle kaasa head õnne. Saturn Kalades võib sind panna rohkem kahtlema või kahetsema midagi taga. Jäta minevik sinna, kus mineviku koht, sa ei saa seda muuta. Veenus siseneb Sõnni märki 16. märtsil ja soovitab sul paremini hinnata käesolevat hetke. Kuu on Kaljukitses 16-17. märtsil, ilmselt vajad sa sellel perioodil suuremat kindlustunnet ja stabiilsust oma ellu. Võimalik, et sinult nõutakse liiga palju või oled sa ise harjumusest lati liiga kõrgele seadnud.  

 

 


Kaljukits

Kuu on Amburis 13-14. märtsil ja aitab sul vabaneda sellest, mis su elu mürgitab. Sa ei taha raisata oma aega, Merkuuri sisenemine Jäära märki aitab sul õigel ajal reageerida ja öelda oma arvamus välja. Katsu siiski jääda seejuures võimalikult diplomaatiliseks. Lahenda kõik oma probleemid ära, mida sa lahendada saad. Ära oota õiget hetke, ütle endale, et praegune hetk ongi kõige õigem. Kuu on sinu märgis 16-17. märtsil ja aitab sul näha minevikku teise pilguga. Ükskõik, mida sa pole ka elus läbi pidanud elama, sa oled teinud nii hästi, kui võimalik. Ära ole enda vastu liiga karm. 


Veevalaja

Kuu on Amburi märgis nädala alguses ja toob sulle suurema soovi vabaduse ja sõltumatuse järele, võib-olla paneb see sind mõtlema reisimise peale. Jupiter ja Veenus Jäära märgis toovadki sulle mitmeid häid võimalusi, eriti 15. märtsi paiku, mil sa haarad härjal sarvist. Veenus jõuab Sõnni märki 16. märtsil, sul tuleb harjuda uue rütmiga. Sõnni märk sümboliseerib rutiini, harjumuspärast elu, kindlustunnet ja stabiilsust: kõike seda, mis pole sulle omane. Kuu on nädalavahetusel sinu märgis, võib-olla tuleb sul minevikuga tõtt vaadata. 

 

Kalad

Veenus on jõudmas Kalade märki 16. märtsil, tuues sulle suurt õnne kaasa. See aitab maandada viimaste nädalate pingeid ja mõtelda rohkem iseenda peale. Kuu on Kaljukitses 16-17. märtsil, tuletades sulle meelde, et sa oled õigel teel ehkki keegi võib-olla katsub sind vastupidises veenda. Merkuur liigub sinu märgist edasi Jäära märki 19. märtsil, tänu sellele kulutad sa vähem aega mõtlemise peale ja hakkad konkreetsemalt tegutsema. Ela oma elu, hoolimata sellest, mida teised mõtlevad. 

 


 

 

 

 

 

 



 

 



Kommentaare ei ole