{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lihtne nipp, mis aitab sul kaalust alla saada ja mis võtab ainult veerand tundi iga päev

  foto : unsplash / Hope House Press - Leather Diary Studio   ...

 

foto : unsplash / Hope House Press - Leather Diary Studio

 

 Kui sa oled otsustanud ennast käsile võtta ja vabaneda ülekaalust, siis kõige parem oleks pöörduda toitumisnõustaja poole, kes aitab tasakaalustada su toitumist vastavalt organismi vajadustele. Samuti võid sa proovida seda lihtsat nippi, mis aitab sul kaalust alla saada tingimusel, et sa oled järjepidev. 


Toidupäevik aitab sul dieeti pidada ja kaalust alla saada  - nii üllatav, kui see ka ei tundu

Kui sa tahad kaalu langetada, siis pead sa kõigepealt sisse seadma mõned muutused oma toitumises ja hakkama rohkem liikuma. Pikemas perspektiivis sellest võib-olla aga ei piisa, sest kiusatusi võib tekkida liiga palju. 

 

 

Väga lihtne nipp, mis aitab sul vastu pidada, on pidada toitumispäevikut ja kirjutada iga päev üles kõik, mida sa sööd. Nii lihtne see ongi. Aja jooksul harjud sa ära sellega ja sellest saab rutiin.  Sa pead ainult kõik üles märkima, mida sa iga päev sööd, see annab sulle ka hea ülevaate sellest, milliste toitude söömisega sa peaksid piiri pidama. Mõnikord arvad sa küll, et sööd enam-vähem tervislikult aga lõpuks selgub ikkagi, et sa sööd rohkem, kui vaja : hommikul paar kommi ja õhtul klaas veini. Ja nii neid kaloreid märkamatult kogunebki ehkki sa ise usud, et kui lõunaks süüa hautatud köögivilju, siis hakkabki kaal langema. 

Teaduslikud uuringud on näidanud, et toitumispäeviku pidamine aitab kaalust alla saada ja dieedi lõpuni vastu pidada.


Kommentaare ei ole