{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : kui suur seiklejahing on sinul?

     Oled sa üldse oma hinges seikleja? Aeg on leida sellele küsimusele vastus selle testi abil. Isiksusetestid on üsna laia...


 

 

 Oled sa üldse oma hinges seikleja? Aeg on leida sellele küsimusele vastus selle testi abil. Isiksusetestid on üsna laialdaselt kasutusel nii tööalasel pinnal, kui isiklikus elus. Seda testi on väga lihtne teha. Mida sina sellel pildil kõige esimesena näed? 


HUNT

Kas sa nägid kõigepealt hunti sellel pildil? See tähendab, et sa oled üsna nurgelise mõtlemisega. See tähendab, et sa oled üsna valiv. Sulle meeldib, et kõik oleks hästi planeeritud ja organiseeritud, seega sa ei ole oma hingelt suur seikleja. Kõik, mis on uus ja tundmatu, võib sinus hirmu tekitada, sest sa kardad, et see ei vasta su ootustele. Täitsa võimalik, et just selle tõttu on sinu igapäevases elus nii palju rutiini ja harjumuspärast. 

 

 

Ometi selleks, et tunda end hästi ja olla oma eluga rahul, tuleb mõnikord ka välja tulla oma mugavustsoonist. Jah, sa võid seejuures eksida ja teha vigu aga kes ei teeks? Kukkudes õpitaksegi käima ja isegi jooksma. Sa pead selle jaoks end tõsiselt kokku võtma ja proovima aga see kõik on seda väärt. Sa ei pea ennast muutma kellekski teiseks, kui sa tahad viia oma unistusi ja plaane ellu, pead sa ennast natukene muutma. Sa ei saa muutuda paremaks, valides kergema tee. Kõigepealt tuleb sul tundma õppida oma vigu ja eksimusi. See ei muuda sind rumalaks ega nõrgaks. 

Sa pead õppima lahti laskma. Vähem muretsema. Muutma julgemaks ja enesekindlamaks. Sa kulutad nii palju energiat lihtsalt muretsemise peale, mõteldes kogu aeg selle peale, mis võib halvasti minna. Tegelikult ei oskagi sa maha rahuneda ja käesolevat hetke nautida, sest sa oled kogu aeg rahutu tuleviku ja homse päeva pärast. Ja sa ei julgegi kunagi esimest sammu astuda ehkki sul on olemas kõik võimalused ja vahendid. Loomulikult on tähtis analüüsida iga olukorda ja otsust enne tegutsemist. Aga see ei tohiks saada takistuseks, mis ei lase sul oma elu elada. Sa ei saa muutuda paremaks, korrates kogu oma elu samu vigu ja eksimusi. Sul on vaja julgust selleks, et teha esimene samm. Sinu sees on olemas kogu jõud, mida sa vajad selleks, et teha esimene samm parema tuleviku ja parema elu suunas.

 

 


METS

Kas sa nägid kõige esimesena kuusemetsa? Selle järgi võiks öelda, et sina oled küll oma hingelt suur seikleja. Sule meeldib avastada uusi silmapiire ja proovida uusi asju järgi. Sa januned uute teadmiste järgi. Sa ei lepi keskpärase eluga, sa vajad adrenaliini, mis tekitaks tunde, et sa elad. Sind ei häiri sugugi, kui sa peaksid tegema asju teisiti, kui teised, lihtsalt sellepärast, et tekkis tuju. Sa oled veendunud, et elu on elamiseks ja selle tõttu tahad, et su elu oleks seiklusrikas ja põnev. 

Isegi, kui sa kahetsed mõningaid otsuseid, mida sul on tulnud vastu võtta, oled sa siiski tänu nendele palju õppinud enda kohta. Tänu sellele oled sa õppinud iseennast paremini tundma ja õppinud tundma elu. Tuleb tunnistada, et sa oled üsna kangekaelne. Kui sa oled endale midagi pähe võtnud, siis ei tunne sa enam sõna EI. Sa leiad alati vahendi ja võimaluse, mille abil oma tahtmist saada, ükskõik siis, kui palju see sulle ka maksma ei lähe. Sellise mõtteviisi tõttu võiks öelda, et sa ei tunne ennast peaaegu kunagi süüdi isegi, kui mõnikord teed sa oma sõnade või käitumisega teistele haiget.

 

 

Sa ei tee aga meelega. Ometi oleks hea, kui sa muudaksid end natukenegi. Ja hakkaksid rohkem arvestama teistega enda ümber. Isegi, kui pole võimalik kõigile meele järele olla, oleks hea, kui sa ei paneks teisi kannatama oma isiklike soovide või käitumise pärast. Teine hea omadus sinu juures on see, et kui sa midagi teed, teed sa seda ihu ja hingega. Ka oma lähedaste jaoks oled sa selleks võimeline. Sa investeerid oma aega ja raha selleks, et olla oma lähedaste vastu hea. Kui sa muutud aga natukenegi hoolivamaks ja hakkad natukene rohkem arvestama teiste arvamusega, muutuvad su suhted teistega veelgi paremaks.

Kommentaare ei ole