{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kõige tagasihoidlikumad tähemärgid

  foto : unsplash / JJ Jordan    Paljud asjad valmistavad n...

 

foto : unsplash / JJ Jordan

 

 Paljud asjad valmistavad nende tähemärkide esindajatele tõsist katsumust, on selleks siis lihtne telefonikõne mõnele ametnikule, koosoleku läbiviimine või uue inimesega kohtumine. Nad on valmis vaikides ära sööma oma päevaprae, mida nad ei ole tellinud, selle asemel, et protesti tõsta. Juuksuri juures käies tänavad nad alati viisakalt lõikuse eest ja lisavad juurde, et see vastab täpselt nende soovile ja lähevad siis koju nutma. Teisisõnu - nad on sodiaagi kõige tagasihoidlikumad tähemärgid. 

 

VÄHK

Õrn ja haavatav on meie väike Vähike. Jah, talle meeldib näidata välja, et ta on tugev ja miski ei puuduta teda. Ta on valmis ka oma lähedasi kaitsma kuni viimse hingetõmbeni. Aga talle ei meeldi teiste ees sõna võtta. Miks ta nii tagasihoidlik on? Ta on sodiaagimärkidest neljas, veemärkidest aga esimene (teised kaks on Skorpion ja Kalad) ja selle tõttu on seotud kõigega, mis puudutab emotsioone ja sisemist hingeelu. Ta on introvert ning eelistab olla väikeses ringis inimestega, keda ta tunneb kogu oma elu. 67% oma ajast ta nutab, sest ta võtab kõike liiga palju südamesse.

 

 

 

NEITSI

Kui Neitsit millegi eest kiitma hakata, siis ta punastab ja ütleb, et oh, mis nüüd tema, teised ju aitasid teda. Ta on väga kohusetundlik, õpihimuline, korralik ja abivalmis. Tegelikult ta ei olegi niivõrd tagasihoidlik, kui reserveeritud. Ta tahab tunda end kasulikuna, olla teenistusvalmis ja õppida, mitte olla rambivalguse käes. Ta teeb kõik endast oleneva, et teda tähele ei pandaks. Kui ta raamatukogus ei leia vajalikku raamatut mida ta otsib, siis ta pigem läheb minema, kui hakkab segama raamatukoguhoidjat. 

 

KALAD

Ta ei mõtle enda pealt, ei hakka kellegagi võistlema ega ole uhke. Kõik, mida ta vajab, on see, et keegi teda kallistaks. Ta on sodiaagimärkidest viimane. Ta on see, kes hoiab silma peal ülejäänud karjal ja tunneb vastutust kõikide ees. Ta ei ole individualist. Tema jaoks on oluline, et temaga arvestatakse, et ta kuulub teiste sekka. Ta on väga suure südamega, valmis paljuks teiste heaks. Mõned peavad teda ohvrimeelseks, tema ise eelistab selle üle ainult naerda. Oma loomult on ta tagasihoidlik ja parema meelega poeb teiste selja taha peitu. Ta eelistab pigem kuulata, kui rääkida.



Kommentaare ei ole