{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Pluuto sisenemine Veevalaja märki tähendab uue ajastu algust

foto : unsplash / NASA     23. märtsil sisenes Pluuto Veeva...

foto : unsplash / NASA

 

 

23. märtsil sisenes Pluuto Veevalaja märki. Tegemist on üsna märkimisväärse sündmusega, sest viimati leidis see aset 18. sajandil. Kahtlemata tähendab see uue ajastu algust meile kõigile. 

Pluuto Veevalajas tekitab suurema soovi inimõiguste ja vabaduse järele. 


Pluuto Veevalajas tähendab revolutsiooni algust

Alates 2008. aastast on Pluuto külvanud segadust Kaljukitse märgis, muutes maailma juhtimist. Pluuto Veevalajas otsib aga ideaalidele lähedasemat maailma, õiglasemat ja turvalisemat paika ning hakkab selle jaoks tegema vastavaid samme. 

Eelmine kord, kui Pluuto oli Veevalajas (1778 - 1898), tõi see enesega kaasa suure Prantsuse revolutsiooni, Ameerika Ühendriikide põhiseaduse ratifitseerimise, tööstusrevolutsiooni, naisõiguste liikumise jne. Ja see pole veel kõik. 

 

 

Planeetide liikumine  Veevalaja sodiaagimärkis tundub alati pigem vabastav ja õilis : vähemalt alguses. Ent hoolimata sellest on Veevalaja ka üsna jonnakas ja kangekaelne ning kipub mõnikord liiale minema oma mässumeelsusega, soovides iga hinna eest revolutsiooni korraldada, eirates ja ignoreerides seejuures kahju, mida ta põhjustada võib. 

Prantsusmaa revolutsioon tõukas kuningavõimu troonilt. 

Veevalaja võitleb oma ideaalide eest. Ta võitleb teiste eest. Ta võitleb vabaduse, võrdsuse ja vendluse eest, see ongi tema deviis. 


Uue ajastu algus

Seda oli tunda ette juba 2020. aastal, kui Saturn ja Pluuto olid konjunktsioonis, põhjustades maa peal ülemaailmse pandeemia. 

2024, 2025 ja 2026. aastaga on algamas uus ajastu. Sest just selle hetkel vahetavad kolm planeeti (Uraan, Neptuun ja Pluuto) sodiaagimärki. Tegemist on aeglaste planeetidega, selle tõttu ongi tegemist harukordse nähtusega. 

Pluuto jääb esialgu Veevalaja märki kuni 11. juunini, teeb siis väikese tagasipöörde Kaljukitse ning naaseb taas Veevalaja märki 2024. aastal, jäädes seekord paigale kuni 20. järgnevaks aastaks. 




Tehnoloogia revolutsioon

Veevalaja kasutab uut tehnoloogiat selleks, et jagada infot, mis jõuaks kõikide inimesteni. Viimasel 20. aastal oleme me teinud pika tee tehnoloogia arengus, edaspidi on aga oodata veelgi suuremaid imesid. 


Saturn Kalades ja Jupiter Sõnnis : suured muutused on ees ootamas

Pluuto sisenemine Veevalaja märki pole ainus märkimisväärne sündmus. 2023. aasta märtsis sisenes Saturn Kaladesse (kuhu ta jääb kuni 2025. aastani). See on pigem positiivne märk, mis õpetab meid rohkem armastama iseennast ja teisi. Teine sündmus, mis leiab maikuus aset, on Jupiteri sisenemine Sõnni märki. Jupiter Sõnnis on samuti väga positiivne märk.

Kommentaare ei ole