{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajatele toob see kevad kaasa häid uudiseid?

  foto : unsplash / Priscilla Du Preez    Mõnikord tuleb se...

 

foto : unsplash / Priscilla Du Preez

 

 Mõnikord tuleb selleks, et oma unistusi ellu viia, lihtsalt tegutseda õigel hetkel. Kevad toob mitme tähemärgi esindajatele selle võimaluse koju kätte. Tähtis on ainult mitte seda võimalust maha magada. Vaata järele, kas sina oled ka nende õnnelike seas, kes võivad oma unistusi juba varsti ellu viia ja keda praegune planeetide seis positiivselt mõjutab. 

 

KAKSIKUD

Soovid, igatsused ja unistused aitavad sageli raskustest üle saada ja on tugevaks motivatsiooniks. Alati ei ole võimalik ühel või teisel põhjusel kõiki oma unistusi ellu viia aga mõnikord juhtub väike ime ja sa leiad võimalusi ning vahendeid, mis aitavad sul oma soove täide viia. Kõik sõltub ka sinu enda ellusuhtumisest. Optimistlikud inimesed unistavad suurelt ja näevad kaugemale. Hoolimata raskustest ja väljakutsetest tuleb säilitada positiivne hoiak ja minna oma eluga edasi, mitte jääda seisma ja lasta end igapäevase elu muredel maha murda. Mõnikord tuleb selleks ka oma mugavustsoonist välja tulla ja teha esimene samm oma õnne suunas. 

 

 

Selle aasta kevad toob kaasa palju häid võimalusi Kaksikute tähemärgi esindajatele, tänu millele võivad nad mõnedki oma unistused ellu viia. Kevad ei alga võib-olla kõige paremate uudistega aga katsumused muudavad meid ju ainult tugevamaks. Väga head uudised on teel, mitmed erakordsed võimalused tekivad, tänu millele võivad Kaksikud juba suuremaid plaane tegema hakata. 


VÄHK

25. märtsil lahkus Marss Kaksikute sodiaagimärgist, kus ta veetis viimased pool aastat ning siseneb seejärel Vähi märki. Kaksikute märgis olles oli Marsi mõju impulsiivne ja muutlik, Vähi märgis aga muudab Marss taktikat. 

Tänu Marsi energiale ja toetusele viib Vähk sellel kevadel ellu mitu oma suurimat unistust. Töö juures võtavad asjad konkreetsema suuna, tõenäoliselt tehakse talle mitu üsna ahvatlevat pakkumist, tänu millele paraneb tema majanduslik seis. Sellele tänu võib ta hakata juba suuremaid tulevikuplaane tegema. Ta viib mitmed oma plaanid sellel kevadel ellu. 

 

 


AMBUR

Planeedid toovad Amburile sellel kevadel õnne. Eriti mõjutab see tema tööalast elu. Tänu planeetide seisule leiab Ambur vahendid ja võimalused, mille abil oma plaanid ja eesmärgid ellu viia. Mõned suuremadki unistused on täitumas tema elus just sellel kevadel. 

Mis puudutab aga armastust, siis on üks väga ilus ja ootamatu kohtumine aset leidmas juba üsna varsti. Tõenäoliselt on tegemist armastusega, mille sarnast kohtab vaid kord elus. Ilmselt on saatusel Amburi jaoks omad plaanid. Kõige tähtsam on, et ta kuulaks oma südant.


Kommentaare ei ole