{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajate jaoks ei tule järgmine nädal kõige parem?

  foto : unsplash  Tony Ross   Õnneratas muudkui keerleb ja...

 

foto : unsplash  Tony Ross

 

Õnneratas muudkui keerleb ja keerleb, sest planeedid ei jää kunagi seisma, vaid jätkavad oma tiirlemist taevalaotuses. Kui eelmisel nädalal läks sul kõik hästi, võib juhtuda, et järgmine nädal ei tule nii hea. 


Mida toob meile kaasa järgmine nädal? 

Jäärad ei jaksa ilmselt enam oma sünnipäeva ära oodata ja loevad juba päevi. Teised aga ootavad pikisilmi kevade algust. Praegusel hetkel viibib terve hulk planeete Kalade tähtkujus, muutes valitsevad õhkkonda rahulikumaks. See puudutab ennekõike suhete valdkonda. Saturn sisenes 7. märtsil Kalade märki ja teeb kõik, mis tema võimuses, et pingeid maandada ja muuta koos sellega perspektiive ja tuleviku väljavaateid. Mis puutub aga perspektiividesse, siis Jupiter ja Veenus jätkavad oma tantsu Jäära märgis. See aga tähendab, et mitmed head võimalused on tekkimas. Nende kahe planeedi liit toob head õnne kaasa kõikidele tähemärkidele. Hoolimata sellest võib järgmine nädal tulla natuke keerulisem kahe tähemärgi esindajate jaoks. 

 

 


NEITSI

Mõned takistused võivad tekkida

Selline planeetide hulk Kalade tähtkujus võib tuua kaasa probleeme Neitsile, sest Neitsi märk jääb Kaladega opositsiooni. Võib juhtuda, et Neitsi kaotab hetkeks pinna jalge alt ja tunneb nagu hakkaks ta uppuma Kalade vetes ujudes. Isegi, kui planeetide seis kokkuvõttes on Neitsi jaoks pigem hea, siis peab ta arvesse võtma mõningaid takistusi. Praegusel hetkel on Neitsi märgiga opositsioonis Päike, Merkuur ja Saturn, mille tõttu Neitsi võib tunda suuremat väsimust ja kurnatust. Eriti veel selle tõttu, et Merkuur on Neitsi enda planeet. Seega pole praegused ajad väikese Neitsikese jaoks just kõige paremad. Õnneks kohaneb ta ruttu iga olukorraga ja saab kõigest üle. 

 

 


KAALUD

Ära unusta iseennast

Iga kord, kui Kaalude märki on ees ootamas keerulisem nädal, on see peaaegu alati samadel põhjustel: ta tahab kõigiga hästi läbi saada ja teeb kõik, et teistele meele järele olla, andes endast 100% kõik. Ta annab oma aega, oma arvamust, oma nõuandeid ja soovitusi ja isegi oma tuju, mis pole alati kõige parem. Seega polegi imestada, et ta seejuures ära väsib. Eriti, kui võtta arvesse seda, et praegusel hetkel on Jupiter ja Veenus Kaaludega opositsioonis ehk siis Jäära märgis. Veenus on aga Kaalude planeet, mis peaks talle head õnne tooma tavaliselt, viibides Jäära märgis ja olles opositsioonis, on tema mõju natuke vastupidine . Sellepärast ongi Kaalude asjad praegusel hetkel nii segases korras. Tal on raske tempot hoida. Veenus opositsioonis tuletab talle aga meelde, et ta hoolitseb liiga palju teiste eest ja peaks iseenda peale rohkem mõtlema hakkama. Ent kui Veenus Jäära märgis ei ole Kaalude jaoks kõige parem lahendus, siis aitab Veenus Kaaludel samal ajal oma mugavustsoonist välja tulla. Hea oleks, kui ta mõtleks natuke rohkem iseenda peale, mis siis, et teised võivad teda süüdistada egoistlikus käitumises. Vähemalt üks kord võib ta seda endale lubada ja seada oma isiklikud huvid ja soovid tähtsamale kohale. See ei tee talle halba. Praegusel hetkel peavad Kaalud ütlema kõikidele teistele EI ja iseendale JAH.

Kommentaare ei ole