{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajad magavad kõige rohkem?

  foto : unsplash / SL   Tegemist ei ole üldse aprillinalja...

 

foto : unsplash / SL

 

Tegemist ei ole üldse aprillinaljaga : ka sodiaagimärkide seas on neid, kellele meeldib rohkem magada, kui teistele. On neid, kes hüppavad reipalt voodist välja hommikul, olles ainult 5 tundi maganud ja on neid, kes võimaluse korral põõnaksid lõunani. Need on need, kes hea meelega teeksid pealelõunal ka ühe uinaku. 


SÕNN : iluuni on tähtis

Sõnni tähemärgi esindaja ideaalne päev näeks välja nii, et tal oleks aega süüa, kallistada, magada ja siis jälle süüa, kallistada ja magada. Sõnn on maamärkidest esimene, tema jaoks on magamine püha talitus. Üldse vajab Sõnn palju aega kõikides oma tegemistes. Ta mõtleb aeglaselt, sööb aeglaselt ja magab kaua. Tavaliselt meeldib talle iga asja jaoks võtta aega. Söömine on tema jaoks suur nauding, mida ta ei vahetaks mitte millegi vastu. Magamine ei ole tema jaoks kohustus ega midagi, mis valmistaks talle raskusi. Vastupidi, magamine on tema jaoks kunst omaette. Kui temalt küsida, mida ta nädalavahetusel teeb, siis vastab ta ilma pikemalt mõtlemata, et ta kavatseb end välja puhata ja magada. Aga iluuni ongi ju oluline! 

 

 


Vähk : puhkus emotsioonidest

Väga raske on olla sündinud Vähi tähtkujus. Mõnikord reageerib ta üle ja võtab asju liiga palju südamesse. Muutub liiga emotsionaalseks, nutab igal õhtul, kuni ta ära väsib ja magama uinub. Tal on terve hunnik kaisukarusid igaks juhuks olemas. Ta on sama tundlik nagu mõni laps. Ta on vahetu ja siiras ning loodab, et teised on samasugused. Mõnikord löövad lained aga üle pea ja siis ei tule ta ise ka enam oma emotsioonidega toime. Selle tõttu ta vajabki rohkem puhkust. Ja sellepärast ta magabki mõnikord kolm korda päevas. Aga tal on seda tõesti vaja. 

 

 


Kalad : võimalus unustada ja unistada

Kalade esindaja peab mõnikord end välja lülitama sellest maailmast ja olema omaette mõnda aega. Reaalsus ei vasta sageli Kalade ootustele. Ka Kalade esindaja on sama tundlik, kui Vähk. Ainult, et kui Vähil on kaitsev kest, siis Kaladel pole sedagi. Kalade esindaja on hästi empaatiline ja vastuvõtlik teiste emotsioonidele, kõik läheb talle otse südamesse ja hinge: teiste kehakeel, sõnad ja emotsioonid. Sellepärast ta peabki tihti aja maha võtma ja tegema pausi. Magamine aitab tal seda teha. Ta peab magama vähemalt 12 tundi, et tunda end hästi, unustada ja unistada.

Kommentaare ei ole