{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärgi esindajate jaoks ei alga märtsikuu kõige paremini?

foto : unsplash / Amadeo Valar      Need, kes ei ole hommik...

foto : unsplash / Amadeo Valar

 

 

 Need, kes ei ole hommikuinimesed teavad, et mõnikord võib päeva algus olla kohe väga raske. Ka uue kuu algusega võib sama juhtuda, vähemalt tundub, et seekord peab see paika mõnede tähemärkide esindajate puhul, kelle jaoks märtsikuu algus ei pruugi tulla kõige parem. Midagi dramaatilist nüüd küll juhtumas ei ole, lihtsalt soovitatav on aega natuke maha võtta ja puhata. 


Mida märtsikuu algus meile kaasa toob? 

Märts on kevade alguse kuu. Armastuse planeet Veenus ja hea õnne planeet Jupiter viibivad hetkel Jäära märgis. Tänu sellele on üsna kindel, et eesolev kevad toob meie ellu palju armastust ja häid võimalusi. Mitmed ilusad kohtumised peaksid järgmiste nädalate jooksul aset leidma, mitmed plaanid lähevad täide ja paljud inimesed peaksid saama raha täiesti ootamatust kohast (sest nii Veenus, kui Jupiter on ka raha planeedid). Merkuur ja Saturn samal ajal lobisevad aga Kalade märgis. Nende kahe planeedi liit aitab muuta omavahelisi suhteid paremaks nii era-, kui tööalases elus. 7. märtsil on aga taevas täiskuu, mis aitab nii mõnelgi oma eesmärke kõigepealt paika panna ja seejärel neid ellu viia. Selle kohta saab lähemalt lugeda siit!


Milliste tähemärkide jaoks ei alga märtsikuu just kõige paremini? 

 

 


KAKSIKUD

Kaksikute esindajale meeldib olla tegevuses ja sündmuste keerises. Talle ei meeldi niisama istuda ja igavleda, ta vajab palju vaheldust oma ellu. Praegusel ajal viibib Marss Kaksikute planeedis ja annab Kaksikutele ainult jõudu ja energiat juurde. Järgmisel nädalal aga võib juhtuda, et liigse tormamise juures Kaksikute esindaja end täiesti ära kurnab ja endale ise liiga teeb. Isegi tema, kes ta muidu on väsimatu ja peab kaua vastu, peab aeg-ajalt puhkama ja aega maha võtma. Täiskuu ajal oleks hea, kui ta istuks maha ja selle asemel, et tegeleda mitme asjaga korraga, teeks nimekirja oma soovidest ja igatsustest ning vaataks hoopis, kuidas ta saaks neid ellu viia. Seda, kuidas täiskuu ajal oma unistusi ellu viia, saab lugeda SIIT.


 

 

KALJUKITS

Kaljukits teadis juba ette, enne kui ta selle artikli avas, et jutt tuleb seekord temast. Sest ta on joonud täna juba kaheksa tassi kohvi ära ja katsub aru saada, miks tal viimasel ajal kogu aeg midagi viltu kisub. Jah, ta võtab seda küll kõike talle omase rahu ja külma närviga aga ta tahab aru saada, mis lahti on. Sest olgem ausad, ka Kaljukits võib ärrituda ja närviliseks minna, ehkki ta enamiku ajast seda küll kellelegi välja ei näita. Kaljukits on väga nõudlik, mitte ainult teiste, vaid ka iseenda vastu. Ta on üks ambitsioonikamaid tähemärke ega varjagi seda : ta on pühendanud kogu oma elu selleks, et tööd teha. Töötamine ongi tema elu. Praegusel hetkel aga on tema planeet Saturn flirtimas Merkuuriga ja see tähendab, et tegelikult on üks Kaljukitse suurimaid tööalaseid unistusi täitumas. Ta suudab ellu viia ühe projekti, mille kallal ta on juba kaua vaeva näinud. Aga selle jaoks ta peab suutma rahulikuks jääda ning vabastama end sellest, mis teda koormab, nii vaimselt, kui füüsiliselt. Kui ta suudab jääda diplomaatiliseks ning taktitundeliseks, läheb kõik hästi ja muretsemiseks pole põhjust.

Kommentaare ei ole