{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millises tähtkujus on sündinud need, kes sobivad Sõnniga kõige paremini

    foto : unsplash / Anna Dudkova Astroloogias on nii, et k...

 

 

foto : unsplash / Anna Dudkova

Astroloogias on nii, et kõik sodiaagimärgid ikka omavahel ei sobi, tee mis tahad. Aga kas sa tead, kellega sobivad Sõnnid kõige paremini? Arvad ära? 

Sõnnide aeg algab 20. aprillil ja kestab 20. maini. Sõnnid on sodiaagiratta esimesed maamärgid (teised maamärgid on Neitsi ja Kaljukits). Sõnnil on jalad kindlalt maa peal, ta on tuntud oma lojaalsuse ja samuti oma kangekaelse iseloomu poolest. Sõnn jääb kaljukindlalt oma arvamuse juurde, raske on teda panna meelt muutma. Talle meeldib tema tavapärane elu, ta on oma loomult pigem kodune. Ta ei näita igale ettetulevale oma tundeid välja, täpselt nagu Skorpion muuseas aga Sõnnil, nii nagu ka Skorpionil, on väärtushinnangud kindlalt paigas ja prioriteedid samuti. Kui ta kedagi on usaldama hakanud, siis ei muuda ta meelt või vähemalt peaaegu. Sest kui sa ta usaldust petad, siis ei andesta ta sulle mitte kunagi.

 

Just kõikide nende iseloomuomaduste on ta lojaalne ja usaldusväärne sõber. Aga samuti selline sõber, kes sind kunagi ei peta, kes ei kuritarvita su usaldust, kes jääb sinu sõbraks kogu eluks, kes tuleb sinuga koos välja sööma ja kes hindab ilusaid asju. Temaga ei hakka ka igav, ta on hästi meeldiv kaaslane, kellega on lihtsalt nii hea koos olla. Sõnnid, te olete parimad! 

Nüüd, kus me teile natuke rääkisime lähemalt Sõnnist ja sellest, milline ta on, peab ka ära mainima selle tõsiasja, et päris kõigiga ta just ei sobi. Aga täiesti lahutamatu on ta .... Skorpioniga!!! Neil mõlemal on hästi palju ühist: samad väärtushinnangud, nad on mõlemad truud surmani, ei räägi palju oma tunnetest, peavad pikka viha... Nad saavad omavahel väga hästi läbi ja mõistavad ilma sõnadetagi. Kusjuures ka armastuses on nende suhe väga hea.

 

Aga Sõnn võib tunda end hästi ka teise Sõnniga. Aga tingimusel, et olukord üle pea ei kasva ja nende elu liiga üksluiseks ei muutu. Sest nad mõlemad on ju hästi kodused ja võivadki ühel hetkel avastada, et kogu nende elu keerleb kodu ümber ja keegi ei viitsigi enam väljas käia. Üllataval kombel sobivad ka Kalad Sõnniga. Kalad toovad Sõnni ellu natuke kerglust ja aitavad tal mugavustsoonist välja tulla. Aga nad mõlemad on liiga emotsionaalsed ja tundlikud. Sõnn sobib hästi ka Neitsiga. Neitsi hindab nii nagu tema isegi hästi organiseeritud elu ja neil on tugev õiglustunnetus. Nad tahavad, et kõik oleks korralikult ette planeeritud ja korraldatud. Kui mingi ootamatu sündmus peakski nende plaanid sassi ajama, siis võivad nad selle tõttu lausa haigeks jääda.

Kommentaare ei ole