{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : märtsi keskpaik toob head õnne kolme tähemärgi esindajatele

foto : unsplash / Joe Caione      7. märtsi täiskuu Neitsi ...

foto : unsplash / Joe Caione

 

 

 7. märtsi täiskuu Neitsi märgis aitas meil luua korda oma elus ning jõuda selgusele selles, mida me päriselt tahame ja millised on meie tõelised eesmärgid ning soovid. Saturn sisenes samal päeval Kalade märki, pannes meid järele mõtlema selle üle, mida me usume ja miks me usume. Märtsi keskpaigas soovitavad planeedid kolme tähemärgi esindajatel olla ettevõtlikumad ja julgemad, sest mitmed head võimalused on tekkimas. 


Mida toob meile kaasa märtsi keskpaik? 

Merkuur ja Neptuun on Kalade märgis ning panevad meile tungivalt südamele mõtelda rohkem selle peale, millised on meie tõelised soovid ja unistused ning viia need siis ellu, ilma pikemalt viivitamata. Selle jaoks on praegu aga hea võimalus kasutada ära oma kujutlusvõimet. Tänu kujutlusvõimele võime me näha paljusid asju enda ümber hoopis teise pilgu läbi ja muutub võimalikuks see, mis muidu tundub võimatu. 

 

 

Jupiter ja Veenus on Jäära märgis, tuues meie ellu natuke õnne ja armastust. Nii mõnedki ilusad kohtumised peaksid praegusel hetkel aset leidma, mis muudavad paljude inimeste elu. Ent Veenus ja Jupiter ei too mitte ainult õnne armastuses, vaid ka rahaasjades, sest mõlemad planeedid on seotud kõigega, mis puudutab küllust ja jõukust. See peaks samuti paljude ellu häid uudiseid tooma. 


Milliste tähemärkide esindajatele toob märtsi keskpaik rohkem õnne? 

 

SÕNN

Sõnn on olnud väga tagasihoidlik viimastel nädalatel. Tundub, nagu oleks paljud unustanud täiesti tema olemasolu. Nagu ei juhtuks tema elus enam midagi märkimisväärset. Järgnevatel päevadel võib Sõnn aga kindel olla, et tema elu hakkab muutuma ja võtab hoopis teise pöörde. Planeedid ise tõttavad talle appi ja ulatavad talle oma abikäe. Tänu sellele saab Sõnn lõpuks ometi rahulikumalt hingata ja unustada kõik oma muremõtted. Mitmed uued sündmused peaksid aset leidma tema elus. Mitmed head võimalused tekivad, mis toovad Sõnnile naeratuse huultele tagasi. Lõpuks ometi hakkab ta jälle tegutsema ja leiab võimaluse, kuidas viia oma soovid ja unistused ellu. Kõik hakkab taas liikuma õiges suunas ja Sõnnil avaneb võimalus tõestada, milleks ta võimeline on. 

 

 

Planeedid ise toovad talle häid võimalusi kätte. Suhtlemise planeet Merkuur soovitab tal kasutada ära oma tutvuseid. Nii mõnedki kokkulepped saavad sõlmitud, nii mõnedki uued plaanid koos valmis tehtud. Sõnn leiab õiged sõnad, mille abil teisi motiveerida. Kõik läheb hästi, au ja kuulsus ei ole enam kaugel. 

 

KALAD

Käimas on Kalade sünnipäevakuu ja ilmselt selle tõttu ongi planeedid otsustanud ta kingitustega üle külvata. Päike, mis särab hetkel Kalade märgis, saadab talle head energiat ja tervist. Merkuur aitab Kaladel parandada oma suhteid teistega, end paremini väljendada ja rääkida asjadest otse. Kui tavaliselt on Kalade esindaja pigem vaikne ja tagasihoidlik, siis võib ta nüüd korraga jutukamaks muutuda. 

Tõenäoliselt muutub ta ka enesekindlamaks ja optimistlikumaks. Tänu sellele tekivad ka head võimalused, mis aitavad tal kindlustada nii oma positsiooni, kui tulevikku. Head uudised, mis puudutavad ta tööasju, ei jää samuti tulemata. Võib juhtuda, et talle tehakse üks ootamatult hea ettepanek. Ka tema eraelu peaks muutuma palju paremaks. Nii mitmedki Kalade esindajad kohtuvad oma suure armastusega märtsikuus. Planeetide seis on selleks väga hea. 

 

 


KAKSIKUD

Kaksikute esindaja paistab alati silma oma suure leidlikkuse poolest. Tal on mingi omapärane oskus olla alati õigel ajal, õiges kohas. Planeet Marss on juba pikemat aega Kaksikute märgis, muutes viimast palju ambitsioonikamaks ja tahtejõulisemaks. Märtsikuu keskpaik toob Kaksikutele aga suurt õnne kaasa. 

Planeedid ise liidavad oma jõud, et Kaksikute esindaja saaks oma unistusi ellu viia. Kõike võib juhtuda märtsikuus ja kõik muutub võimalikuks,  nii mitmedki tema unistused võivad täituda täiesti ootamatul moel. Kõige tähtsam on uskuda iseendasse, lõpetada muretsemine ja kõik läheb hästi. Kaksikute jaoks aga see ilmselt probleeme ei tohiks tekitada.




Kommentaare ei ole