{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kes on Veevalajate parimad sõbrad?

foto : unsplash / kazuend      Igal sodiaagimärgil on omad ...

foto : unsplash / kazuend

 

 

 Igal sodiaagimärgil on omad eelistused. See kehtib ka inimeste kohta, kes on meie ümber. Vaata, kes on Veevalajate parimad sõbrad. 

 

Veevalajatel on väga tihe päevaplaan. Kell 3 on tal miiting linnavalitsuse ees, kell 6 on ta kutsutud osalema filosoofilises arutelus ja kell 10 on ta klubis, kus uuritakse paranormaalseid nähtuseid.  Veevalaja on selline, kelle kohta võib öelda, et ta ei püsi pudelis ka paigal. Ta elab turbokiirusel. Ta on alati oma ajast sammuvõrra ees. Talle ei meeldi olla liiga kaua samal kohal ja üldse on temast raske aru saada. Mõned väidavad, et ta on truudusetu, kergemeelne, pealiskaudne ja isegi ükskõikne. On tegemist siis lihtsa eelarvamusega või vandenõuteooriaga, mille on koostanud tema vaenlased - seda on raske selgeks teha. Tõenäoliselt on kõik Veevalajad juba kaebekirju kirjutamas ja protesti avaldamas, süüdistades meid ülekohtus ja alatus laimus. Seega olgu kohe ära öeldud, et keegi ei taha Veevalajatele halba teha. Aga kahjuks ei jää see viimaseks artikliks, kus tuleb Veevalajatest juttu.

 

 


Milline on Veevalaja sõbrana? 

Igal astroloogilisel tähemärgil on oma roll. Jäärad tõukavad teisi mugavustsoonist välja, Sõnn mõjub rahustavalt, Kaksikud ajavad naerma... Ja nii edasi. Veevalaja on aga selline sõber, kes äratab sinus uudishimu. Ta paneb sind mõtlema eluliste asjade üle. Koos temaga tunned sa, et oled valmis muutma maailma paremaks paigaks. Temaga koos olles võid sa hakata kõike oma elus  nägema teises valguses. Veelgi enam, temaga koos avastad sa kogu aeg midagi uut. Veevalaja on avatud maailmavaatega, talle meeldib üle kõige igasugused uuendused. Seda kõike võlgneb ta oma planeedile Uraanile. Tänu sellele tal ongi alati tuhat head ideed peas. Ta teab kõike juba enne teisi. 

Ta on üsna originaalne ja tugeva isiksusega. Ta teeb kõik, et hallist massist eristuda ja silma paista. Kui kõik tahavad kanda musta, siis kannab tema erkpunast. Kui kõik lähevad soojale maale reisima, läheb tema Alaskale kala püüdma. Ta ei tee kunagi midagi nii nagu teised. Ta on hästi hea suhtleja, ta ei hakka sind kunagi kritiseerima ega hukka mõistma aga ta vajab hästi palju vabadust. Ta on inimene, kes jõuab igale poole. Sellepärast tal ei olegi aega, et sinuga kokku saada. 

 

 


Kellega Veevalajad kõige paremini läbi saavad? 

Igal sodiaagimärgil on omad lemmikud. Veevalajal on samad väärtushinnangud, kui teistel Õhumärkidel - Kaksikutel ja Kaaludel. Neile meeldib palju naerda, lugusid jutustada, vaielda ja pidu pidada. Neil on koos tore olla. Nad on seltskondlikud ja natuke kergemeelsed. Kõige rohkem sobibki Veevalaja just Kaksikute ja Kaaludega. Neile meeldib muuta oma elu põnevaks. 

Jääraga on ta valmis suuri tegusid tegema. Sealhulgas nii mõnedki rumalused teevad nad koos ära. Neil on alati mitu uut projekti käsil. Neil on tuhat head ideed, nad otsivad kogu aeg uusi väljakutseid. Nad kasutavad iga päeva maksimaalselt ära. Ja igas päevas peab olema midagi põnevat. Nad ei püsi kumbki paigal, neile meeldib palju pidutseda aga seejuures ei väsi nad kunagi ära. Kõik probleemid leiavad kiire lahenduse, kõik mured unustatakse ära ja ühtegi takistustest nende jaoks olemas ei ole. Kui sul on mõni probleem, leiavad nad sellele kohe lahenduse. Samas on nad sellised, et ei vali oma sõnu vaid ütlevad alati välja, mida nad mõtlevad. Ja selle tõttu lähevad nad aeg-ajalt ka tülli. Ka seda tuleb ette.

 

 

 

Amburiga seob Veevalajat filosoofiline sõprus. Nad jätavad teineteisele piisavalt hingamisruumi ja austavad teise õigusi, nad on võimelised vaidlema igasuguste asjade pärast. Nad ei kritiseeri sind kunagi. Nad on avatud maailmavaatega ega karda seda, mida teised mõtlevad. Nad ei pea kogu aeg koos olema ja suhtlema selleks, et teada, et nende vahel on tugev sõprus ja alkeemia, mida miski rikkuda ei saa. 


Miks sa ei tohiks uskuda kõike, mida sa loed?

Kas sa arvad, et tead kõike horoskoopide kohta ja tunned hästi Veevalaja märgi all sündinud inimesi aga seda artiklit lugedes tekkis sul mitu küsimust? Siis tea, et astroloogia ei ole teadus, astroloogiat ei peeta üldse mingiks teaduseharuks. Selle tõttu võibki olla nii, et teooria ja praktika vahel on suur vahe. Teiste sõnadega ära mine oma parima sõbraga tülli lihtsalt sellepärast, et teda selles nimekirjas ei ole mainitud. Parem tuleta endale meelde, et sinu päikesemärk moodustab imeväikese osa sinu astroloogilisest profiilist. Astroloogilise sünnikaardi koostamisel tuleb arvesse võtta ka kuu- ja tõusumärki ning isegi Merkuuri asendit sünni ajal. Sellepärast võibki juhtuda, et sul on palju rohkem ühist nendega, kes on sündinud hoopis Vähi, Lõvi või Kaljukitse tähtkujus. Sa ei saa kõike oma elus kontrollida, mõnikord peab jätma juhusele ka ruumi.


Kommentaare ei ole