{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kes on Amburi kõige parem sõber?

     Kellega Amburid tegelikult kõige paremini sobivad? Kas nendega, kes on sündinud Vähi tähtkujus või siis hoopis Neitside...


 

 

 Kellega Amburid tegelikult kõige paremini sobivad? Kas nendega, kes on sündinud Vähi tähtkujus või siis hoopis Neitside või Kaaludega? 

Tegelikult on nii, et mis puutub sõprusesse, siis on kõik tunnetuse küsimus. Me kas sobime inimesega või ei sobi. Vähesed aga teavad, et palju on siin mängus ka planeetide mõjul. Ainult astroloogid teavad, et planeetidel on alati oma sõna kaasa öelda. Sellepärast ei olegi nii, et on lihtsalt inimesi, kellega sa sobid rohkem või vähem. On lihtsalt tähemärke, kes saavad omavahel paremini läbi, kui teised. 

Ambur on tulemärkidest viimane ja allub täpselt samuti nagu kõik teised sellele reeglile. Ta on avatud meelega, huvitub paljudest asjadest ja armastab üllatusi, selle tõttu ta meeldibki nii paljudele. Üldse on raske ette kujutada neid, kellega Ambur läbi ei saa. Ta on lihtsalt nii optimistlik, et kõik teda hindavad. Mõnikord ta muidugi läheb liiale ja kipub üle pingutama, vähemalt arvavad seda need, kellele ta ei meeldi. Kuidas sinuga on? Kas sulle meeldivad Amburid või mitte? 

 

 


Milline on Ambur sõbrana? 

Ambur on alati valmis kaasa lööma ja seiklema minema. Ta ei hüppa kunagi alt ära. Vastupidi, ta paneb ka sind mõtlema ja nägema uusi võimalusi. Jah, ta võib vaielda sinuga kolm tundi kohvi juures, seejärel solvuda ja otsida lepitust veiniklaasi taga. Ta on hästi jutukas, ei võta elu liiga tõsiselt ja armastab lõbutseda. Tema maailmas peab kõik olema hea ja tore, täis vitamiine ning hüvesid. Masenduses inimesi ta ei kannata. 

Ta on viimane tulemärk ja selle tõttu nagu tuleleek! Ta peab tähtsaks iseseisvust ja sõltumatust, ta hoolitseb küll palju oma lähedaste eest aga ta vajab palju aega ka iseendale. Teda ei saa mitte millekski sundida. Ta teeb alati ainult oma tahtmist. Ta võib sulle teha ettepaneku minna temaga ümbermaailma reisile viimasel hetkel või kaduda terveks nädalavahetuseks nagu tina tuhka ja ilmuda alles nädala alguses välja, sest ta ei pannud lihtsalt tähele, aeg läks nii ruttu. 

 

 


Kellele Amburid meeldivad? 

Igal sodiaagimärgil on oma kindel pere. Amburi pere on tuli. Konkreetsemalt öeldes tähendab see seda, et tal on palju ühist Jäära ja Lõviga, sest tegemist on kahe tulemärgiga. Need kolm on loodud omavahel hästi läbi saama. Neile meeldivad väljakutsed, iga päev on hea võimalus viia oma plaane ellu. Nad on tegijad. Neile meeldib naerda ja muuta oma elu põnevaks. Koolis olid nad need, kes tundi segasid. Nad ajasid sind naerma ja ei lasknud sul õppida. Mõnikord on nad siiski üsna kurnavad ja väsitavad. Aga sellepärast Lõvile ja Jäärale meeldibki Ambur, sest vähemalt Ambur ei jää neist maha. 


Milline tähemärk sobib Amburiga kõige paremini? 

Hoolimata sellest, mida sa võid arvata, on Amburil ka selliseid sõpru, kellel pole midagi ühist temaga. Tema parim sõber on sündinud Skorpioni tähtkujus. Nad sobivad omavahel imehästi ja täiendavad teineteist. Ambur on rõõmus ja optimistlik, oskab näha alati kõiges midagi head. Skorpion on aga salapärane, müstiline, pigem pessimist. Koos aga on neil ometi midagi ühist, mis neid seob. Nad võivad lõpmatult arutada selle küsimuse üle, miks inimesed mõtlevad ja tegutsevad just nii ja mitte teisiti? Miks ühiskond surub meile oma reegleid peale? Nad muudavad koos maailma sobitades seda oma ideedega. Neil on palju teineteisele anda. Nad tasakaalustavad teineteist. Kui Ambur ütleb 'rohkem', siis Skorpion ütleb 'vähem'. Koos olles võtavad nad asju suhtelisemalt ja hoiavad teineteist liialdamise eest. 

 

 

 

Kes on Amburi parimad sõbrad? 

Amburil on küll hästi suur tutvusringkond aga üle kõige meeldib talle Veevalaja. Sellel on ka oma põhjus, sest neil on mõlemal sama maailmavaade. Neile meeldivad uuendused, arutamised ja vabadus. Nende puhul ei kehti see, et mis silmist, see meelest. Vastupidi, nad võivad kaduda pikemaks perioodiks teise maailma otsa, nad võivad elada ilma kohtumata 10. aastat tundmata hetkegi, et nad seejuures teineteist oleksid unustanud. See lihtsalt on nii. Nende vahel on usaldus ja nad jätavad teineteisele piisavalt hingamisruumi. Nad võitlevad koos ebaõigluse vastu. Nad katsuvad muuta kollektiivset mõtlemist ja leida teisi võimalusi oma probleemide lahendamiseks. Nad lähevad elus edasi käsikäes aga vajavad aega ka ainult iseendale.



Kommentaare ei ole