{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Kalade märgi hingehaavad

foto : unsplash / Paul Kapichka      Nii nagu kõigil, on ka...

foto : unsplash / Paul Kapichka

 

 

 Nii nagu kõigil, on ka Kaladel hingehaavad, millest ta teistele ei räägi. Ta on sodiaagi kõige tundlikum ja emotsionaalsem märk. Ta on väga suure südamega, empaatiline, parim sõber, kes olla võib. Ta oskab teisi ära kuulata, pannes end teise inimese asemele. Tegelikult oleks õigem isegi öelda, et ta suudab tõesti tunda seda, mida teised tunnevad oma südames. Sellepärast ilmselt usaldataksegi talle nii palju saladusi, sellepärast ongi nii lihtne temaga rääkida kõigest, mis südamel, sest temaga koos olles tekib kohe see tunne, et ta mõistab ja saab aru. Ta on ise aga väga vastuvõtlik ümbritseva energia suhtes - nii hea, kui halva energia ja selle tõttu ta ongi väga intuitiivne. 

 

 

Aga ka temal on omad hingehaavad. Kui Kaksikutele teeb haiget teadmine, et teda jäetakse kõrvale või et ta tunneb nagu ei oleks ta omal kohal, siis Kalad on kergelt haavatavad. 

Tal on raske ise oma tunnetega toime tulla, kui emotsioonid üle pea löövad. Ta kardab ise ka, et olles liiga hea, muutub ta veelgi haavatavamaks ja selle tõttu võib olla teinekord eemaleolev. Kalade esindaja on alati olemas, et teisi aidata aga unustab sageli seejuures iseenda. Tema suurim hirm on samuti pettuda. Mida siis teha? 

 

 

Kõige tähtsam on, et ta ei peaks ennast enam ohvriks ja leiaks sisemise rahu ja tasakaalu. 

Teine hingehaav, mis talle haiget teeb, on sõltuvussuhted. Teiste arvamus on tema jaoks väga tähtis ja ta loodab tõesti teiste peale. Ta on teistest sõltuv aga sõltuvussuhe on samasugune sõltuvust tekitav harjumus nagu iga teinegi. Hea oleks, kui ta õpiks rohkem ennast usaldama, muutuks enesekindlamaks ja võtaks asju rahulikumalt.

Kommentaare ei ole