{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Jäärade aeg on käes! Palju õnne kõikidele Jääradele

foto : unsplash / Livin4wheel      Ja ongi kevad kätte jõud...

foto : unsplash / Livin4wheel

 

 

 Ja ongi kevad kätte jõudnud, loodus on talveunest ärkamas ja ilusad ilmad ei ole enam kaugel. Päike sisenes Jäära märki 21. märtsil ja koos sellega sai alguse aasta kõige kiirem ja tegevusrohkem periood. Jäärade energia on valitsemas ehk õigemini Päikese energia Jäära märgis. See on energia, mis aitab meid  äratada talveunest, tuues meile uusi võimalusi, pannes meid tegutsema, muutes meid ambitsioonikamaks ja ettevõtlikumaks. Asjad hakkavad taas liikuma õiges suunas. 


Jäärade aeg : sodiaagi esimene märk inspireerib meid rohkem, kui kunagi varem

Uus astroloogiline aasta on alanud Päikese sisenemisega Jäära ehk sodiaagiringi kõige esimesse märki. Astroloogiasõprade jaoks on tegemist uue aasta algusega. Jäär on sodiaagi ja kevade esimene märk, mis sarnaneb paljuski oma aastaajale : ta on elav, värvikas ja pakatab heast energiast. Jäär tahab, et kõik läheks ruttu, ilma viivitamata. Ta on ettevõtliku vaimuga, tema on see, kes viib kõik oma plaanid ellu ega kohku millegi ees tagasi. Ükskõik, millises sodiaagimärgis sa sündinud ka ei ole, tõenäoliselt võtab ka sinu elu järgnevatel nädalatel uue ja ootamatu suuna. Päike Jääras muudab kõiki julgemaks ja ettevõtlikumaks, pannes kõiki jälgima rohkem oma südame, kui mõistuse häält. Aeg on viia oma kõige suuremad unistused ellu. Kõikidel on see võimalus olemas, tuleb lihtsalt oma mugavustsoonist välja tulla ja tegutseda. Anda endale vähemalt võimalus. 

 

 

Jäär motiveerib meid, andes meile energiat juurde, pannes meid rohkem mõtlema selle peale, millised on meie tõelised soovid ja unistused. Mida sa tegelikult tahaksid oma elus ära teha? Millised on sinu plaanid? Kuidas sa oled otsustanud viia oma eesmärke ellu? Mis on see, mis teeb su meele rõõmsaks hommikul ja mis sind motiveerib? 

Jäär ei hakka järeleandmisi tegema, ta julgeb kõike, saab igast takistusest üle, on valmis minema läbi tormi ja tule, ta ei karda uusi väljakutseid. Tänu Jäära energiale muutub kõik võimalikuks, Jäär aitab piire kaotada, võimatut võimalikuks teha, saada üle igast takistusest. 

Jäär ei kannata kahtlemist ja kõhklemist, ta tahab midagi konkreetset, ta tahab tegutsemist. Jäärade ajal ei maksa liiga kaua kaaluda plusse ja miinuseid, vaid käärida käised üles ja tegutseda niipea, kui võimalus tekib. Sest kaotada pole ju midagi. 

 

 

 

Miks sa peaksid enda eest rohkem hoolitsema Jäärade ajal? 

Tõenäoliselt paneb see periood su keema sisemiselt ja see võib sind emotsionaalselt täiesti ära kurnata. Jah, Jäärade aeg toob kaasa palju häid võimalusi igas valdkonnas, millest tuleks kindlasti kinni haarata : paljusid on ees ootamas väga head uudised, ametikoha kõrgendus või parem töökoht, mitmed probleemid võivad leida ootamatu lahenduse, asjad hakkavad taas liikuma õiges suunas aga kõige selle juures tuleb natukene mõtelda ka oma vaimse tervise peale. Kuna Jäär tahab, et kõik saaks ruttu tehtud ja käiks kähku, siis on see küll inspireeriv ja motiveeriv aga ei maksa unustada, et Jäär kaotab ruttu ka kannatuse. Ta on kõikidest tähemärkidest kõige otsekohesem ja võib ruttu ärrituda, tegutseda impulsiivselt ja mõnikord muutuda isegi agressiivseks. Sellepärast soovitavad astroloogid olla valvel.  

 

 

Ära tegutse liiga tormakalt. Anna ajale aega atra seada. Koosta tegevusplaan enne tegutsemist. Mõtle ja alles siis tegutse. Ära kurna ennast ära. Jäär inspireerib sind, tuues sulle häid ideid. Ära võta enda peale rohkem, kui sa suudad ära teha. Kui sa tunned, et oled väsinud, siis võta aega puhkamiseks. Isegi Jäärade ajal pead sa võtma aja maha ja laadima vahepeal enda patareid täis. 

 

Mida teha Jäärade ajal? 

Ükskõik, millises tähemärgis sa sündinud ka ei ole, sa võid kasutada  Päikese energiat Jääras selleks, et koostada nimekiri kõikidest oma soovidest. Millised on su eesmärgid ja plaanid? Mida sa tahaksid ära teha oma elus? Unusta ära sellised mõtted, et sa tahaksid küll aga sul pole vahendeid selleks ja et sa ei usu, et su soovid võiksid täituda. Kirjuta oma soovid paberilehe peale, see aitab sul paremat selgust saada oma soovides. Iga väike detail viib sind lähemale su eesmärkide täitumisele ja aitab sul õnnelikuks saada. Ole julgem ja ettevõtlikum. Ära kahtle ja lõpeta muretsemine. Usu, et kõik on võimalik. Ole lihtsalt õnnelik.


Kommentaare ei ole