{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : esimest korda üle 30 aasta jõuab Saturn täna Kalade märki

  foto : unsplash / Planetes Volumes   7. märtsil siseneb S...

 

foto : unsplash / Planetes Volumes


 

7. märtsil siseneb Saturn Kalade märki, kuhu ta jääb kuni 2026. aasta 13. veebruarini. 

 Viimane kord jõudis Saturn Kaladesse 1996. aasta aprillis. Mitte ilma põhjuseta ei kutsuta Saturni ja tema suuri sõbrannasid aeglasteks planeetideks, sest selleks, et sodiaagirattal tiir peale teha, kulus tal tervelt 30. aastat. Saturn veedab tavaliselt kaks ja pool aastat ühes tähemärgis. Sellepärast tal kulubki nii palju aega.

Saturn on kohusetunde, piirangute, reeglite ja korra planeet. Saturn valvab, et kodused tööd oleksid tehtud ning et me midagi oma vigadest õpiksime. Saturn mõjutab aga kollektiivselt, mitte individuaalselt. Viimased kaks aastat veetis Saturn Veevalaja märgis, kus ta üritas autoritaarsuse vastu välja astuda nii hästi või halvasti, kui võimalik, õpetades, et mõnikord on vaja olla rohkem eemal ja omaette. Nüüd, Kalade märgis, muutub aga kõik. 

 

 


Saturn Kalades

Saturn on Kaljukitse märk, praktilise mõtlemisega ja analüüsiv. Saturn tahab olla igaks olukorraks valmis, ta tahab konkreetseid tulemusi, mitte õhulosside tegemist. Kalade märgil pole aga midagi ühist tuleviku suunas vaatava Veevalajaga; kus Saturn viimastel aastatel viibis. Saturn Kalades võtab humaansema mõõtme, keskendub ühiskondlikele unistustele (mõnikord ka illusioonidele) ka solidaarsusele. 

Seega mõjutab Saturni liikumine meid kõiki. Võib-olla mõnede tähemärkide esindajad tunnevad selle mõju siiski rohkem, kui teised. Näiteks Kalad, kes peavad ootamatuteks asjade käiguks valmis olema. Samuti Kaljukits ja Veevalaja, kuna Saturn on Kaljukitse planeet ja enne, kui Uraan avastati, oli Saturn ka Veevalaja planeet. Võib-olla tuleb neil õppida kaastundlikkust ja arendada empaatiavõimet nii iseenda, kui ka teiste vastu järgneva paari aasta jooksul.  



 


Kommentaare ei ole