{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : ära kunagi usalda ühtegi saladust nende sodiaagimärkide esindajatele

foto : unsplash / Ben White      Ära tee enam sama viga ja ...

foto : unsplash / Ben White

 

 

 Ära tee enam sama viga ja ära räägi nende tähemärkide esindajatele oma saladustest. Sest nende puhul ei maksa imestada, kui nad vaatavad sulle suurte silmadega otse imestunult ja ütlevad: "Aga ma arvasin, et kõik seda juba teavad!". Või siis hoopis : "Ega ma meelega!". Või siis hoopis : "Ma ei tea, mis mul pähe lõi, anna andeks!". 

Sa oled usaldanud neile oma saladuse, rääkides neile sellest, mis sul südamel on aga nemad ei suuda oma keelt pidada. Nad on lobamokad ega mõtle sageli sellele, mida nad ütlevad. Tegelikult see ei olegi ju nende süü, sest nad lihtsalt ei tule selle peale, et kohe peale seda, kui nad on sinuga kokku saanud ei ole vaja telefoni võtta ja edasi kõike rääkida. Vastupidi, nad arvavad ise oma südames, et teevad head. Saavad kuidagi abiks olla. Kas sa oled väsinud ja tüdinenud sellest, et kõik su saladusi teavad? Astroloogia tuleb sulle appi ja näitab, milliseid inimesi peaksid sa tulevikus vähem usaldama. Nii on sind vähemalt hoiatatud. Pole tänu väärt.

 

 

 

JÄÄR

"Ma tegin seda ainult selleks, et sulle head teha!"

Parem on seda teada enne, kui sa hakkad Jääraga sõbrustama. Jah, ta on väga hea sõber, otsekohene ja tegus. Igav sul juba temaga ei hakka. Ainult, et ta tahab kõike kontrollida. Nii enda, kui sinu elu. Ta tahab näha su potentsiaali. Tal ei ole ühtegi piiri ega arusaamist isiklikust ruumist. Ta ei hakka varjama su silmarõõmu eest, et sa tema peale mõtled, kui ta näeb, et tunded on vastastikkused. 

Mõnikord võib see olla kurnav ja väsitav aga vähemalt teeb ta sinu eest seda, mida sina ise ei julge teha. Parem on näha temas toetajat ja sõpra, kes sind kunagi maha ei jäta, isegi siis, kui sa pole temalt midagi küsinud. Ta võib sulle organiseerida suure peo, kuhu ta kutsub kõik su sõbrad ja tuttavad kokku ilma sinuga eelnevalt nõu pidamata ja peale seda, kui sa oled talle tunnistanud, et sa tunned ennast ebakindlalt suures seltskonnas. Vähemalt temal on alati sinu jaoks üllatusi varuks. 

 

 

 

KAKSIKUD 

Elevust ja põnevust on ju ellu vaja

Kaksikute planeet on suhtlemise planeet Merkuur. Sellepärast ongi sinu sõber Kaksik nii osav sõnadega ümber käima. Ta leiab kohe kõigiga ühise keele ja temaga koos olles on lihtsalt nii hea olla, ta tekitab sellise usaldusliku õhkkonna, et sa ei saa ise arugi, kui oled talle juba kõik oma saladused ära rääkinud. Kuna ta suhtleb aga nii paljudega, siis ei jää see, mida sina talle rääkisid, kauaks tema teada. Ta räägib lakkamatult, naerab ja räägib. Ja räägibki kõik su saladused ühel ilusal õhtul välja. Kusjuures ta ise ei näe absoluutselt, milles probleem on ja miks see sulle nii hirmsasti korda läheb. 

"Mis sa põed selle tühja asja pärast, " ütleb ta sulle õlale patsutades, kui sa talle etteheiteid tegema hakkad. Tema juba midagi varjama ei hakka. Ta lihtsalt ei näe põhjust. Ja milleks üldse hoida mingeid saladusi, eriti kui need sind muretsema panevad. Võta vabalt. Ta ise naerab selle üle. Ja võtab kõike naljaga. Tal on hea huumorimeel. See aitabki teda stressi, kartuste ja hirmude vastu, kui ta keerab kõik naljaks. 

 

 

 

KAALUD 

"Ma tahtsin lihtsalt pingeid maandada"

Kaalude esindaja on sodiaagi suur lepitaja ja rahutegija, ta ei kannata konflikte silmaotsaski. Ta organiseerib hoopis selliseid koosistumisi, kus kõik ütlevad kellelegi midagi head. Sa võid teda usaldada selles, et ta on valmis sind ära kuulama ja toetama. Mõned aga peavad teda lobamokaks, kes varem või hiljem ikka välja lobiseb saladused, mis talle ei kuulu lihtsalt selleks, et rahustada kedagi teist, kellega ta parajasti koos on. 

Seega võib ta rääkida su kaaslasele, et sa oled hakanud pulmakleite vaatama, kui ta tunneb, et su kaaslane ei ole veel valmis end siduma. "See ei ole tegelikult minu asi ja ma ei peaks sulle sellest rääkima aga tal on tõesti sinu vastu tugevad tunded, sest..." . Ja nii ta räägibki kõik su saladused välja. Ta arvas ise, et teeb head. Ta tahab lihtsalt hoida võimalikke probleeme ära. Igalühel on selleks oma viis.

 



Kommentaare ei ole