{ads}

HIDE

Viimased

latest

5 head põhjust, miks sa peaksid valima siidist padjapüüri

    Foto : unsplash / Susan Wilkinson     Kui sa pole seda ...

 

 

Foto : unsplash / Susan Wilkinson

 

 

Kui sa pole seda veel teinud, siis vaheta oma puuvillasest materjalist padjapüürid naturaalsest siidist padjapüüride vastu, mis on palju nahasõbralikumad ja ei riku su juukseid. 

 

1. Siidist padjapüür ei ima su näokreemi endasse

Puuvillased padjapüürid imavad näokreemi endasse ja seega ei ole öine näohooldus optimaalne. Siidist padjapüüri kiud ei ima niiskust endasse tänu siidivalkudele, seega on su öökreemi toime palju tõhusam. Sama kehtib ka naha loomuliku niiskuse kohta : siidist padjapüür aitab kaitsta ja reguleerida naha epidermist. 


2. Siidist padjapüür on soovitatav tundlikule nahale

Siid on õrn materjal, mis ei mõju nahale agressiivselt. Siid on ka allergiavastane ja rahustava toimega. Seega sobiv tundlikule, probleemsele ja ärritunud näonahale. Kui sul on probleeme ekseemi või aknega, siis on viimane aeg muretseda endale siidist voodipesu.

 

 

 

 


3. Siidist padjapüür teeb juustega imesid

Võiks öelda, et siid on siidjas materjal, mis muudab juuksed siidiseks. Siidist padjapüüri peal juuksed libisevad vabalt, samal ajal, kui puuvill hõõrub juuksekiude. Siid aitab ennetada juusteotste lõhenemist ja pusade teket. Samuti aitab ta vähendada juuste väljalangemist. Seega tänu siidist padjapüürile on su juuksed hommikul ilusad.


4. Siidist padjapüür vähendab kortsude teket

Ja põhjus on lihtne: siid on sile ja paindlik ega hõõru näonahka. Seega ei jää ärgates nahale padjajälgi. 


5. Siid reguleerib kehatemperatuuri

Suvel palavate ilmadega on sageli raske magada. Siidist padjapüür pakub aga värskust ja jahedust, talvisel perioodil hoiab ta aga sooja õhku naha lähedal. Siid aitab reguleerida keha loomulikku soojust kogu öö jooksul. 



Kommentaare ei ole