{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : neljapäev, 23. veebruar

foto : unsplash / Tomas Williams     Jäär Veel...

foto : unsplash / Tomas Williams

 

 

Jäär

Veel üks ilus päev on sind ees ootamas. Võib juhtuda, et sa suudad ühe oma suure plaani täna ellu viia, mis on sul juba mõnda aega peas mõlkunud. Või saad sa teateid ühelt vanalt sõbralt. Ära muutu liiga pessimistlikuks. Veenus on sinu märgis, nii nagu Jupitergi. 

Armastus. Tänane päev peaks sulle kõikide märkide järgi armastust tooma, kõik arusaamatused ja raskused peaksid kaduma. Raha. Tänu Saturni praegusele aspektile suudad sa oma rahaasju paremini organiseerida. Tervis. Muuda oma toitumist paremaks ja su tervis paraneb. Töö. Aeg on tegutseda. Usu rohkem iseendasse. 

Väike nõuanne: ära muretse tuleviku pärast


Sõnn

Ära muretse nii palju eilsete probleemide pärast. Mis siis, kui keegi ütles sulle midagi, mis sulle ei meeldi või ei pidanud oma lubadusest kinni. Uraan on sinu märgis, ole julgem.

Armastus. Tänu Pluutole peaks su suhe kaaslasega muutuma paremaks ja rahulikumaks. Raha. Võttes arvesse Marsi aspekti, peaksid sa saama täna ühe väga hea pakkumise, tänu millele hakkavad su sissetulekud kasvama. Tervis. Mitte ükski planeet ei mõjuta hetkel sinu tervise sektorit. Selle tõttu ei tohiks ühtegi probleemi tekkida. Töö. Magavale kassile hiir suhu ei jookse.

Väike nõuanne: ära ela üle oma võimete


Kaksikud

Kõikide märkide järgi suudad sa peatselt ühe oma plaani ellu viia. Kõik takistused peaksid su teelt kaduma. Marss on sinu märgis. Ole julgem ja ettevõtlikum. 

Armastus. Pluuto tuletab sulle meelde, et suhtlemine on iga suhte alus. Katsu rääkida oma kaaslasega südamest südamesse. Raha. Päike ja Jupiter toovad sulle täna rahaõnne. Tervis. Ära lase igapäevase elu muredel oma tervist rikkuda. Töö. Ära usalda kõiki oma töökaaslasi, eriti neid, keda sa juba kaua tunned. 

Väike nõuanne: ära kurna ennast ära mõttetute vaidlustega

 

 


Vähk

Pluuto on opositsioonis ja selle tõttu ei pruugi täna kõik minna sinu plaanide kohaselt. Ära võta kõike liiga isiklikult. 

Armastus. Kodune õhkkond peaks olema rahulik ja hea. Kasuta seda ära, et lahendada kõik omavahelised probleemid ja teha suuremaid tulevikuplaane. Raha. Ära hakka sooritama kahtlaseid tehinguid. Tervis. Sa peaksid olema palju parema tervise juures, kui viimasel ajal. Töö. Uus ajajärk on su elus algamas, tõenäoliselt tehakse sulle üks väga hea pakkumine.

Väike nõuanne: ära tee kadedatest välja


Lõvi

Võib-olla ei tunne sa end täna kõige paremini, võib-olla kannatad sa suurema stressi käes viimasel ajal. Saturn on opositsioonis ja selle tõttu võid sa olla emotsionaalsem. 

Armastus. Kui su kaaslane on mõistev ja hooliv, ei tohiks midagi märkimisväärset täna juhtuda. Kui sa oled aga vallaline, siis ära suhtle selliste inimestega, kes toovad su ellu ainult probleeme juurde. Raha. Tundub, et su rahaasjad ei liigu praegu üldse. Pea oma eelarvest kinni. Tervis. Tundub, et sa oled heas vormis, ainult natuke närvilisem. Töö. Ühtegi takistust ega probleemi ei tohiks täna tekkida. 

Väike nõuanne: ära hooli nii palju sellest, mida teised räägivad


Neitsi

Neptuun on opositsioonis ja selle tõttu on sind ees ootamas kiire ja toimekas päev. Ära muretse, sa saad kõikidest raskustest üle. 

Armastus. Päike ja Marss aitavad sul muuta oma suhet kaaslasega paremaks. Üks vahejuhtum aitab sul paremini temast aru saada. Raha. Ära otsi endale probleeme juurde. Tervis. Muuda oma eluviise paremaks. Töö. Sa ei tee oma tööd raha ega kuulsuse pärast, sa tahad tunda end kasulikuna. 

Väike nõuanne: ära muutu liiga hajameelseks

 

 


Kaalud

Kalade aeg, mis praegu käimas on, võib tuua su ellu mõningaid viivitusi. Veenus on opositsioonis ja kõik ei pruugi minna nii nagu sina seda soovid.

Armastus. Ära hakka oma kaaslast kahtlustama milleski, mida ta teinud ei ole. Sa kujutad endale ise asju ette. Kui sa oled aga vallaline, siis oleks parem, kui sa ei oleks nii suurte eelarvamustega. Raha. Planeedid toovad sulle täna häid võimalusi kaasa. Tervis. Katsu elada tervislikumaks ja jälgi rohkem, mida sa sööd. Töö. Mõned probleemid võivad tekkida aga ei midagi ületamatut.

Väike nõuanne: ära ela kahetsustes


Skorpion

Juba mõnda aega on sul tunne, et sul on tegemist ainult ebaviisakate ja kasvatamatute inimestega enda ümber. Merkuuri ja Uraani aspekt ei ole kõige parem, selle tõttu võid sa kohtuda selliste inimestega, kes ei huvitu sinu arvamusest üldsegi. 

Armastus. Jupiter katsub muuta sind leplikumaks ja järeleandlikumaks. Katsu hoolitseda rohkem oma kaaslase eest. Raha. Otsi võimalusi, kuidas parandada oma majanduslikku seisu. Tervis. Ära unusta teha sporti ja veeta rohkem aega vabas õhus. Töö. Töö juures võib valitseda pingelisem õhkkond, hoia eemale kolleegidest, kelle halb energia sulle hästi ei mõju.

Väike nõuanne: muuda oma käitumist vastavalt olukorrale


Ambur

Planeedid saadavad sulle täna head energiat. Saturn muudab sind rahulikumaks, Merkuur aitab paremini suhelda ja Veenus toob armastust. 

Armastus.  Kõik viimase aja probleemid peaksid tasapisi kaduma sinu ja su kaaslase vahelt. Raha. Täna peaks väike rahaingel sinu juurest läbi astuma ja tooma sulle raha juurde. Tervis. Kui sa tahad muuta oma eluviise paremaks, siis täna on hea päev selleks, et teha esimene samm. Töö. Üks hea uudis on sind täna ootamas. 

Väike nõuanne: mõtle enne, kui sa midagi mõtled

 

 


Kaljukits

Pluuto on sinu märgis ja toob sulle head õnne kaasa. Planeetide seis on väga hea. 

Armastus. Jupiteri mõju on väga hea. Tänu sellele on sind ees ootamas ilus päev täis õnne ja armastust. Raha. Otsi võimalusi investeerimiseks. Tervis. Tundub, et mitte midagi erakordset ega märkimisväärset ei tohiks täna juhtuda, su tervis peaks olema üsna hea. Töö. Mitmed planeedid aitavad sul oma eesmärke ellu viia. 

Väike nõuanne: öeldes seda, mida sa ei peaks ütlema, pead sa valmis olema, et võid kuulda seda, mida sa kuulda ei taha


Veevalaja

Merkuuri ja Marsi aspekt on väga hea, tänu sellele viid sa kõik oma plaanid ellu ja saad oma tahtmist. Ole rõõmus ja enesekindel ning kõik läheb hästi.

Armastus. Ära tee midagi, mida sa võid hiljem kahetseda. Hoolitse parem rohkem oma kaaslase eest. Raha. Tänane päev ei tee sind ei rikkamaks ega vaesemaks. Tervis. Ilmselt oled sa närvilisem täna. Miks mitte teha sporti, see aitab pead tuulutada. Töö. Hoia oma suhteid töökaaslastega.

Väike nõuanne: katsu näha oma ninaotsast kaugemale


Kalad

Päike on sinu märgis, tuues sulle head õnne kaasa. Kõik läheb hästi.

Armastus. Ära lase väikestel arusaamatustel ja möödarääkimistel oma suhet rikkuda, ole üle ja võta kõike nii rahulikult, kui võimalik. Raha. Ära ole liiga hooletu, pea eelarvest kinni. Tervis. Midagi tõsist sul karta ei ole vaja, katsu siiski jälgida paremini oma toitumist. Töö. Ära unusta, et suur tükk ajab suu lõhki.

Väike nõuanne: ole ettevõtlikum ja julgem



 






 



Kommentaare ei ole