{ads}

HIDE

Viimased

latest

Millistest meestest on targem eemale hoida?

foto : unsplash / Tim Marshall      Kui sa tahad tõsist suh...

foto : unsplash / Tim Marshall

 

 

 Kui sa tahad tõsist suhet ja meest, kelle peale sa võid kindel olla, mitte sellist, kes sind ära kasutada võib, siis vaata, millistest meestest tasuks sul eemale hoida. 

Kõik mehed ei ole õnneks ühesugused. Kui aga naine igatseb armastuse järele, võib ta valida sellise mehe, kes toob talle kaasa ainult muret ja südamevalu. Sellepärast tulekski kõigepealt järele vaadata, millise mehega sul tegu on ja seejärel kindlaks teha, kas ta sulle üldse sobib. 

 

Millistest meestest tasuks eemale hoida? 


Enesehävitaja

Naised satuvad sageli selliste meeste otsa, sooviga neid päästa ja aidata. Kui sa aga näed esimeste kohtumiste ajal, et mehel on probleeme alkoholi, uimastite, hasartmängude või ükskõik mille muuga, siis parem on kohe sellisele suhtele lõpp teha. Sellised sõltuvusprobleemid näitavad, et mees on enesehävitaja. Parem on kohe põgeneda hoolimata sellest, et sul võib tekkida soov teda aidata. Pea meeles, et ainult tema ise saab ennast aidata. Sul ei ole mõtet sellise mehega suhelda, sest sa võid ise haiget saada. Sa ei saa sellist meest õnnelikuks teha, ainult tema ise saab seda teha. Sa ei saa teda päästa tema enda hirmudest või tema isiklikest probleemidest, kui ta ise mitte midagi ette ei võta. 

 

 

 

Uhkustaja

Sellisel mehel on madal enesehinnang. Selle tõttu ta ehibki ennast võõraste sulgedega. Ta moondab tõde, muutes seda ilusamaks, vastavalt oma soovidele, sest reaalsus ei ole nii ilus tema jaoks. Tõenäoliselt märkad sa ruttu temaga koos olles, et ta on kõigega liialdanud ja üle pakkunud. See muudab aga teie suhet palju keerulisemaks. Ta ei tunnista kunagi oma nõrkusi ja eelistab palju rohkem valetada. 

 

See, kes räägib kogu aeg rahast

Mees, kes hakkab ruttu rahast rääkima ja kõik tema teemad keerlevad raha ümber. Ta leiab, et ta võib kõike osta tänu oma rahale, isegi naisi. Tema naine peab kindlat rolli täitma tema elus : kasvatama lapsi, olema ilus, kuulekas, seksikas... Tema naine peab täitma tema tahtmist. Tema on see, kes toob raha koju, seega naisel jääb üle vaid kuuletuda. 

 

 

 

See, kellel pole kunagi aega

Sa pead kogu aeg ootama ja läbirääkimisi pidama, et ta sinu jaoks oma kiire ajakava juures aega leiaks. Sa pead selle jaoks palju energiat ja närve kulutama, et ta leiaks sinu jaoks viis minutit. Ja selline saabki olema sinu igapäevane elu, sellise mehega jäädes. Seitse päeva nädalas. Sa ei ole tema elus kõige tähtsam, sa pead endale oma koha tegema tema elus. Tal on oma töö, ajakava, kohustused... Tal ei ole aega sinu jaoks. Aga kui iga kord sa pead võitlema selleks, et ta leiaks natuke vaba aega, siis pole see seda väärt. Ilmselt pole sa tema jaoks siiski nii tähtis, sa oled võib-olla kõigest tagavaraplaan. 

 

Memmepoeg

Sinu arvamus jääb alati teisele kohale. Tema ema arvamus on kõige tähtsam. Ja tõenäoliselt hakkab tema ema sulle kaikaid kodaratesse loopima, et teie suhet rikkuda. Sest ükskõik, mida sa ka ei tee, sa ei ole kunagi piisavalt hea tema ema arvates. Ja seda enam, et kui selline mees sind valis, siis otsib ta endale tõenäoliselt mingit asendusema, mitte partnerit. Ema võim on tema sees liiga tugevalt välja arenenud, et ta saaks normaalses suhtes olla. Sellepärast võib selline mees olla liiga allaheidlik ja kuulekas, liiga sõnakuulelik, et sa temaga õnnelikuks saaksid. Ta otsib sinus oma ema. 


See, kes pole kunagi üksi elanud

Võib-olla on ta paadunud vanapoiss. Tal on omad kindlad harjumused. Või elanud ainult oma vanematega. Sellisel puhul ei oska ta üksi toime tullagi, sest ta ei ole emotsionaalselt ja võib-olla ka materiaalselt iseseisev. Ta ei oska üksi hakkama saada. Tal on vaja sageli kedagi teist, kes teda aitaks. Seega pead sina olema see, kes käib poes, triigib ja peseb ning koristab. Mis puutub aga paadunud vanapoissi, siis on sellisel oma kindlakskujunenud harjumused, millest ta nii kergelt ei loobu. 

 

 


See, kellel on naistest oma arvamus

Ta tunneb mingit seletamatut viha naiste suhtes. Sa näed seda kohe. Meil kõigil on tegemist olnud inimestega, kes on meie südamel tallanud aga üldiselt ei pea me selle tõttu kogu maailma peale viha. Tema aga räägib halvasti kõikidest oma eksidest ja ütleb oma arvamuse kogu naissoo suhtes välja. Tema sõnul on naised meestele ainult hukatuseks ja ussisugu, kellest on parem eemale hoida. Tundub, et ta ootab ainult hetke, et kätte maksta. Parem on mitte temaga tegemist teha, sest ta paneb sind kõikide teiste naiste pärast kannatama. Ükskõik, mida sa ka ei tee, alati oled sina süüdi kõiges.


See, kes on juba esimesel või teisel kohtumisel kõrvuni armunud

Mõnikord võib muidugi juhtuda, et armastus tekib esimesest silmapilgust. Aga, kui mees hakkab sulle kohe rääkima, et sa oled tema elu armastus, ta pole kunagi veel midagi sellist tundnud, ta on armunud jne, siis ta valetab sulle või on emotsionaalselt tasakaalutu. Loomulikult on see ilus, kui keegi sulle midagi sellist ütleb aga üldiselt on see kõik üks suur vale. Ta tahab sinult midagi saada või on ta vaimselt tasakaalutu. Hoia ennast toksilistest inimestest eemale.

 

 


Kommentaare ei ole