{ads}

HIDE

Viimased

latest

Millisel 3 tähemärgil on kõige suurem šanss võita jackpot

    Foto : unsplash / Nghia Le Selgub, et mõninga...

 

 

Foto : unsplash / Nghia Le

Selgub, et mõningatele tähemärkidele naeratab rahaõnn rohkem, kui teistele. 

Selle kohta viidi Austraalias 2019. aastal läbi uuringutöö, et selgitada välja, millised sodiaagimärgid on võitnud kõige rohkem jackpoti. 


Kalad ( 20. veebruar - 20. märts) 

Uuringutöö näitas, et Kalade märgi esindajad olid selle edetabeli esimesel kohal.  Nimelt oli lausa 11.9 % jackpoti võitnud inimestest sündinud just Kalade tähtkujus 2019. aastal. Mille pärast hea õnn just neid saadab? Kõigepealt selle tõttu, et Kalad on hästi intuitiivsed. Tänu oma kuuendale meelele tunnetavad nad ette, kui mingi hea võimalus peaks avanema. 

Kuidas ka ei ole, saatus on Kalade vastu armuline. Kalade tähtkujus sündinud inimesed on ka seda väärt, sest nad on oma hingelt väga head inimesed, kelle jaoks lähedased on väga kallid inimesed, kelle jaoks ta on valmis tooma suuri ohverdusi. Võib-olla ongi tegemist karmaga, mis tasub talle tema headuse eest. Kui sa oled aga sündinud Kalade tähtkujus ja peaksid võitma ühel ilusal päeval jackpoti, siis ole ettevaatlik ja ära lase teistel oma headust ära kasutada. Sest kõik inimesed ei ole nii head, kui sina seda oled! 

 

 


Kaksikud ( 21. mai - 21. juuni) 

Teisel positsioonil asuvad Kaksikud. 9,9% Austraalia jackpoti võitjatest 2019. aastal olid sündinud Kaksikute tähtkujus. Kaksikud armastavad põnevust ja seiklusi ning ei kõhkle head õnne proovimast. Nad on julged ega karda midagi. Neile meeldib kõik see, mis lisab elule põnevust. Ilmselt ostavad paljud Kaksikud sageli lotopileti endale. 

Hea õnn ei saada teda aga kõikidest valdkondades. Näiteks mis puutub sõprusesse, siis ei lähe kõik alati tema ootuste kohaselt. Isegi, kui ta on väga tark ja intelligentne, siis on tal tavaliselt ainult kaks või kolm tõelist sõpra. 


Neitsi ( 23. august - 22. september) 

Kolmandal positsioonil asub Neitsi. 8,9 % Asutraalia 2019. aasta jackpoti võitjatest olid sündinud Neitsi tähtkujus. Ka temal on hea vaist. Ta kuulab alati oma südant ja tundeid enne, kui midagi ette võtab. Ta on vastutustundlik ja ettevaatlik oma loomuselt ega hakka niisama raha tuulde loopima. Ta teab, millal hea õnn teda saadab ja millal mitte.

Kuna ta ei otsi lihtsalt põnevust oma ellu, siis kaotamise korral katsub ta aru saada, kus ta vea tegi. Ta ei ole küll kõige õnnelikum sodiaagimärk aga kui ta otsustab oma mugavusstsoonist välja tulla, võib ta ise oma elu paremaks muuta.


Kommentaare ei ole