{ads}

HIDE

Viimased

latest

Märgid, mis viitavad sellele, et su mees sind petab (ehkki ta sind armastab)

foto : unsplash / bruce mars     Petmine on ikka veel paari...

foto : unsplash / bruce mars

 

 

Petmine on ikka veel paarisuhetes kõige suurem probleem. Millistel põhjustel võib aga mees minna mujale vaatama? Sest üldiselt on ju nii, et nagu naised, soovivad ka mehed ju tegelikult õnnelikku suhet. Kui aga tekivad omavahelised suhteprobleemid, võib üks kaaslastest kergesti minna mujalt otsima seda, mida ta kodust ei saa või mille järgi ta rohkem igatseb. 


Tähelepanupuudus

Kui naisel ja mehel on omavahel suhe ning nad on otsustanud koos olla, siis tähendab neil on midagi ühist, mida jagada, neil on koos hea olla ja neil on ühine tulevikunägemus. Paarisuhe koosneb igapäevasest suhtlemisest, tähelepanuavaldustest ning hoolitsusest teise inimese vastu. Samuti kompromisside tegemisest. Kui üks inimene mõtleb ainult iseendale, elades ainult iseenda jaoks, ignoreerides teise inimese tundeid ja vajadusi, pole üldse mõtet temaga suhet jätkata. 

 

 


Enese hooletusse jätmine

 Sageli juhtub nii, et suhte alguses naine küll hoolitseb enda eest, ajapikku aga jätab oma välimuse täiesti hooletusse. Kuhu siis kaob see kena naine, kellesse mees kord armus? Ilusate riiete asemel hakkab naine kandma lohvakaid dressipükse, käib rasvaste juustega päevast päeva ringi ega viitsi isegi naeratada, kui mees koju tuleb. Ka nendes peredes, kus on lapsi, ei tohiks naine ära unustada, et ta ei ole ainult ema lastele vaid ka naine ja et ta peaks hoolitsema oma paarisuhte eest. Sageli pühenduvad naised täiesti laste kasvatamisele, eriti siis, kui viimased on veel väikesed ja unustavad täiesti oma mehe ära. Ka see võib tõugata mehe mujalt otsima seda, mida ta kodust ei saa ehkki tunded naise vastu pole kuhugi kadunud.


Libiido langus

Igapäevase elu probleemidega kaasneb sageli rutiin ja üksluisus. Enamik naisi toob vabanduseks väsimuse ja stressi selleks, et mehega vähem koos olla. Mees aga vajab intiimsust ja lähedust. Kui ta seda kodust ei saa, võib ta jällegi minna mujale. 

 

 


Kui mees ei saa kodus rahu

Peale väsitavat tööpäeva tahab mees olla ainult rahus ja vaikuses, et laadida oma patareid täis. Naised aga tavaliselt vajavad mehe kohalolekut. Et mees neid ära kuulaks, aitaks ja arutaks maailmaasju. Ikka leiavad naised midagi, mida öelda ja mille kallal närida. Ja see võib mõjuda tõeliselt väsitavalt ning ajada mehe üldse kodunt minema. Mehel on vaja isiklikku ruumi.


Ühiste huvide puudus

Me oleme kõik erinevad ja erinevad on ka meie huvid. Kui mehele meeldib jalgpall, naine aga heidab talle seda ette, et mees liiga palju telekat vaatab, võib ka see tekitada nende vahel suhteprobleeme. Igal ühel on omad eelistused ja soovid. Kõige sellega peaks arvestama, siis läheb kõik rahulikult. Kõige hullem on tunda end üksi, olles kellegagi koos. Just see üksinduse tunne võib tõugata mehe mujale hingesõpra otsima.

Kommentaare ei ole