{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kas sa teadsid, miks Kate Midletton ei tohi kasutada värvilist küünelakki?

Foto : unsplash/ Dan    Ehkki Kate Middleton on Cambridge' hertsoginna, siis ei o...

Foto : unsplash/ Dan

 

 Ehkki Kate Middleton on Cambridge' hertsoginna, siis ei ole prints William'i abikaasal vabadust teha kõike, mida ta soovib. Kuninglik protokoll on kindlaks määranud moereeglid, millest kuningliku pere liikmed peavad kinni pidama. Ja need reeglid puudutavad ka küünte lakkimist. 

Abielludes prints William'iga teadis Kate Middleton, et edaspidi tuleb tal kinni pidada kuninglikust protokollist ja sellega kaasnevatest reeglitest, mis puudutavad seeliku pikkust, soengut, küünte pikkust jne. Näiteks ei tohi Cambridge' hertsoginna kanda lühikesi kleite ega seelikuid. Suvel aga peab Kate Middleton hoolimata palavatest ilmadest kandma nahatooni sukkpükse.

 

Mis puutub soengusse, siis peab hertsoginna soeng olema alati laitmatu. Juuksevärvi aga muuta ei tohi, samuti on keelatud juustepikendused. Välja tuleb  näha võimalikult loomulik. Mis puutub aksessuaaridesse, siis ei tohi Cambridge hertsoginna kanda õlakotti. Käekotti võib kanda ainult käe otsas. Ainuke erand on tehtud diskreetsete kotikeste suhtes. Loomulikult on keelatud igasugused tätoveeringud. Reeglid kehtivad ka küünelaki värvi suhtes, kuningliku pere liikmed ei tohi kanda värvilist küünelakki. 

Elizabeth II ei luba kuningliku pere liikmetel kasutada värvilist küünelakki, ta ei pea seda elegantseks. Neutraalsed toonid on siiski lubatud. Kate Middleton on aga teinud otsuse mitte kunagi küünelakki kasutada. Ainukese erandi tegi ta oma pulmapäeval.

*

Kommentaare ei ole