{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jänese aasta horoskoop kõikidele loomamärkidele

foto : unsplash / Remy Chow      Jänes on diplomaatiline, p...

foto : unsplash / Remy Chow

 

 

 Jänes on diplomaatiline, peenetundeline ja tundlik. Teda huvitab kunst, kultuur ja ilu. Ta eelistab eemale hoida konfliktidest ja stressirohketest olukordadest, eelistades palju rohkem rahulikke läbirääkimisi. 


ROTT

Jänese aasta võimaldab Rotil teha uut algust oma elus selles, mis puudutab armastust. Jänese aasta võib kaasa tuua kolimist, investeerimist või oma ettevõttega alustamist. Maikuu toob eriti suurt õnne Rotile, võimaldades tal karjääri teha. Kõikide märkide järgi täituvad sellel aastal mitmed Roti unistused ja nii mõnedki neist on seotud tööalaste asjadega. Jänese aastal on Rotile tähtis tema hingerahu, mida ta iga hinna eest kaitseb. Ta teeb kõik, et stressi eemal hoida. 

Roti sõber : Ahv, kes aitab tal takistustest üle saada ning oma plaane viia.


HÄRG

Jänese aasta alguses võib toimuda väike tagasisamm Härja elus, mis põhjustab stressi. Kevadel, kui aga probleemid on lahendatud, leiab Härg oma rõõmsa meele tagasi. Kevadel avaldatakse talle ka tänu, suvel saab ta aga tasu oma pingutuste eest. 

Kui ta on vallaline, siis tuleb armastus ta ellu alles siis, kui ta on mineviku selja taha suutnud jätta, hoolimata raskustest, mida see põhjustada võib. Tulevik on paljutõotav. Mitmed head võimalused tekivad suvel. 

Härja sõber : Kukk, kelle nõuanded aitavad tal häid otsuseid langetada


TIIGER

Jänese aasta esimesel trimestril võib Tiiger tunda soovi muuta ametit või töökohta. Võib-olla saab ta ka ühe huvitava pakkumise või tekib tal mõte rajada enda isiklik ettevõte. Mitmed head tuleviku väljavaated avanevad tänu sellele, hea oleks siiski, kui ta end ära ei kurnaks. Kui ta ringi tormates peaks ennast ära väsitama, peab ta oma prioriteedid paika panema kevadel ja võtma koormust väiksemaks, nii saab ta taas jõudu juurde. Kui ta on juba kellegagi koos, liidab ta oma jõu ilmselt kaaslasega, et leida ühiselt lahendusi oma probleemidele. Kui ta on vallaline, siis võib ta kohtuda sellel aastal selle inimesega, keda on kaua oodanud. 

Tiigri sõber : Koer, kes aitab tal oma unistusi ellu viia.

 

 


JÄNES (KASS)

2023. aasta tuleb ära leppimise aasta, südamed peaksid sellel aastal tuksuma samas rütmis. Kevadel alustab Jänes ühe uue projektiga, mille ta viib suvel ellu. Kui ta on vallaline, siis muutudes enesekindlamaks võib ta leida selle, kellest on unistanud. Töö juures peab ta kasutama oma tutvuseid ära selleks, et karjääri teha. Jänes on teiste vastu hea, sellel aastal aga on teised Jänese vastu head. 

Jänese sõber : Siga, kellele ta võib kõik südame pealt ära rääkida kartmata, et teda hukka mõistetaks


DRAAKON

Need Draakonid, kes on juba kellegagi koos, muudavad oma suhet ainult tugevamaks ja paremaks, värsked paarid peavad aga võitlema oma suhte pärast. Vallalised draakonid ei tohiks kohe vaimustusse sattuda uuel kohtumisel, nii hoiavad nad end pettumuste eest. Jänese aasta toob Draakonile aga õnne. Eriti just rahaõnne, Draakoni majanduslik seis peaks sellel aastal märkimisväärselt paranema. Suvi toob Draakonile väärilise tasu. Draakon ei tohi ennast ainult ära kurnata ja peab veetma rohkem aega looduses.

Draakoni sõber : Rott, kes teda imetleb ja teda usaldab


MADU

2023. aasta tuleb väga hea ja edukas aasta tänu sellele, et Madu saab teistega nii hästi läbi. Eelistades meeskonnatööd ja rääkimist, viib ta mitmed oma plaanid ellu. Muretsedes aga liiga palju teiste heaolu pärast, unustab ta iseenda üldse ära. Aasta alguses võib ta tunda väsimust ja stressi ning kannatada unehäirete all. Hea oleks, kui ta leiaks tasakaalu eraelu ja töö vahel. See aasta on hea ka selleks, et muuta oma suhet tugevamaks või leida armastust. 

Mao sõber : Härg, kes ruttab kohale kohe, kui Härg teda kutsub ega nõua midagi vastu

 

 

 

HOBUNE

Sellel aastal on prioriteediks armastus ja eraelu, mille peale Hobune kulutab oma aega ja energiat. Ta planeerib midagi endale ja oma kaaslasele suveks ning on saab kõikidest raskustest üle. Hobuse hea edu tekitab kadedust aga ta ei kaota külma närvi. 

Hobuse sõber : Tiiger, nad on suured sõbrad, kes ei väsi teineteist imetlemast

 

KITS (LAMMAS)

Aasta algus astuks Kits nagu varjust välja, et võtta ohjad seejärel enda kätte ja viia oma plaanid ellu. Ta hakkab oma võimalusi üle vaatama. Kui ta on juba kellegagi koos, leiab ta oma suhtest jõudu ning toetust, mida ta vajab. Kui ta on vallaline, siis sügisel peaks aset leidma üks ilus kohtumine.

Kitse sõber : Jänes, kes aitab tal tuju üleval hoida

 

AHV

Mida rohkem Ahv ennast ja oma keha sellel aastal kuulab, seda parema tervise juures ta on. Hea oleks, kui ta paneks oma prioriteedid paika ning võtaks õigeid otsuseid vastu, mis aitavad tal edasi minna. Teistega koostöö tegemine aitab tal oma eesmärke ellu viia, kindlustada oma positsiooni ja hoiduda lõksu sattumisest. Ahv peab olema valmis uutest võimalustest kinni haarama. Armastuses tuleks nautida rohkem käesolevat hetke, ilma muretsemata tuleviku pärast. 

Ahvi sõber : Draakon, kelle kodu, süda ja käed on Ahvi jaoks alati valla. Siseneda võib ilma koputamata.

 

 

 

KUKK

Hoolimata tõusudest ja langustest, mida see aasta kaasa toob Kukele eriti töö juures, on Kukk valmis oma õnne nimel võitlema. Hea oleks, kui ta võtaks aega ka puhkamiseks ja ei kurnaks ennast ära, vastasel korral tuleb stress teda kimbutama. Rõõm aitab stressi vastu. Liiga pikad tööpäevad kulutavad Kuke väärtuslikku aega ja rikuvad ta suhteid. Sügisel tegeleb Kukk oma suhtega ja katsub parandada oma majanduslikku ning emotsionaalset seisu.

Kuke sõber : Madu, kes võtab Kukke sellisena nagu ta on ega soovita tal ennast muuta

 

KOER

Koer on tegus ja energiat täis sellel aastal, mitu suurt plaani on tal juba kevadet ootamas. Ta võib kindel olla oma lähedaste toetusele, kes aitavad tal edu saavutada ning oma plaane ellu viia. Tervislik eluviis ja õige toitumine aitavad tal eemal hoida terviseprobleeme. Kui ta on vallaline, siis võib üks ilus kohtumine leida aset mõne reisi ajal. 

Koera sõber : Hobune, kes innustab ka Koera edasi minema


SIGA

Keha ja vaim on omavahel seotud, selle tõttu, kui tuju on nullis, kannatab selle all kogu organism. Aasta alguses suudab Siga ühe suure plaani ellu viia, mille edu saadab teda veel kevadelgi. Suvi tuleb romantiline koos selle inimesega, keda sa armastad, sügisel alustab ta ühe teise plaani ellu viimisega, mis õnnestub detsembriks. 

Sea sõber : Kits, kelle südamlikkus ja siirus liigutavad teda

 

© 2023 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole