{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : täna on taevas noorkuu Kalade märgis. Soovi midagi!

foto : unsplash / Saad Chaudhry     Täna, 20. veebruaril on...

foto : unsplash / Saad Chaudhry

 

 

Täna, 20. veebruaril on taevas noorkuu. Noorkuud ei ole taevas palja silmaga näha, sest noorkuu ajal on Kuu Maa ja Päikese vahel peidus. Noorkuu on aga täis head energiat, mis aitab meil oma soove ellu viia. Kuidas seda aga teha, sellest kirjutame lähemalt.


Mida sümboliseerib noorkuu? 

Noorkuu leiab aset kord kuus, tegemist on esimese kuu faasiga. Kokku on Kuu faase 8. 

Astronoomiliselt on noorkuu faas see, kui Kuu jääb Maa ja Päikese vahele. Kuu pind jääb Maa varju sellel hetkel ning selle tõttu ei ole teda näha Maa pealt vaadates.

Astroloogias sümboliseerib Noorkuu aga uue tsükli algust, mis leiab aset iga kuu erinevas tähemärgis. Selle tõttu erinebki Kuu energia vastavalt siis sellele, millises tähemärgi Kuu parasjagu viibib. 

Noorkuu aeg on väga hea selleks, et tõmmata ligi head õnne ja raha. Selle tõttu ongi praegune periood ideaalne selle jaoks, et panna kirja oma soovid ning uued eesmärgid. 

 

 


Kuidas teha läbi noorkuu rituaale? 

Nii noorkuu kui täiskuu ajal on Kuu energia kõige kõrgem. Noorkuu ajal tuleks võtta natuke aega selleks, et panna kõik oma soovid kirja ja keskenduda sellele, mille täitumist sa järgneval kuul sooviksid. See võib olla seotud tervise, armastuse, tööalaste soovide, hea õnne, raha, uute võimaluste jne. 

Kõigepealt tuleks alustada aga energeetilisest puhastusest. Nii vabastad sa ennast ja oma kodu kõigest halvast ja tõmbad kiiremini kõike head ligi. 

Kindlasti tuleks puhastada energeetiliselt kogu oma kodu, sest ka asjad hoiavad endas möödunud aegade energiat, mida põhjustavad vaidlused ja tülid, õnnetused, halbade kavatsustega inimeste visiidid ja kõned jne. 

Selle jaoks, et puhasta oma kodu negatiivsest energiast, võid sa põletada valge salvei viirukit ja käia sellega kogu oma kodu läbi. 

 

 

Enda energia puhastamiseks võid sa teha ringe enda ümber valge salvei viirukiga või siis teha vanni, lisades vannivette jämedat meresoola. 

Kui sa nüüd puhastad kodu või ennast viirukiga, siis keskendu oma mõttes sellele, et sa tõesti puhastad kõik negatiivsest energiast. 



Küllusetšekk

Selle jaoks võid sa ka lihtsalt võtta paberilehe, kirjutada sinna peale oma nime ja summa, mida sa vajad. Ning alla kirjuta oma tänusõnad. Küllusetšekki võib täita 24 tunni jooksul peale noorkuud. Seejärel pane see paber ümbriku sisse ja peida ära nii, et sa ise ka üles ei leia. 


Soovide tegemine noorkuu ajal

Võta paberileht ja kirjuta üles kümme soovi, mille täideviimist sa sooviksid järgmise 30 päeva jooksul. Tähtis on ainult, et sa kirjutaksid sellises vormis nagu oleksid su soovid juba täitumas. Sa pead muidugi ise ka uskuma, et su soovid täituvad ning olema tänulik, rõõmus ja muretu.



Kommentaare ei ole