{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajate jaoks toob eesolev märtsikuu rohkem õnne kaasa?

  foto : unsplash / Pascal Debrunner    Kevad ei olegi enam...

 

foto : unsplash / Pascal Debrunner

 

 Kevad ei olegi enam nii kaugel, ilmselt piisab ainuüksi sellest teadmisest, et meel muutuks rõõmsamaks. Mida toob aga eesolev kevad meile kaasa? Milline on planeetide seis järgnevatel nädalatel? Kas on oodata häid uudiseid? 


Milliste tähemärkide jaoks tuleb märtsikuu natuke pingelisem? 

Jäärad peavad sellel kuul palju alla neelama, olema rohkem vait ja hoiduma liigsest tormakusest. Taktitunde ja diplomaatilisusega jõuab ta palju kaugemale. Ärritudes ja vihastades rikub ta ainult oma suhteid nendega, kes on talle kallid. 

Olles Kuu mõju all, võib Vähk maha magada head võimalused, mis puudutavad eelkõige tööasju. Vähk muretseb liiga palju oma mineviku pärast ja selle tõttu on tal raske keskenduda käesolevale hetkele. 

Lõvi liigne enesekindlus ei tule talle sellel kuul kasuks. Ta ei oska ega taha tunnistada oma vigu ega näidata ka oma nõrkusi, tal on raske veenda teisi inimesi oma tunnete siiruses. Selle all kannatavad eelkõige tema suhted teistega. Eriti peab see paika juhul, kui tal tuleb tegemist Jäära või Amburi tähtkujus sündinud isikutega. 


Millistele tähemärkidele toob märtsikuu aga rohkem õnne? 

Kaalude esindajale toob eesolev märtsikuu suuremat õnne. Märts peaks talle kaasa tooma armastust, õnne, edu tööasjades ning palju häid uudiseid. 

Neitsi võib kindel olla, et teda on ees ootamas üle ootuste hea märts, mis peaks täitma nii mõnedki ta unistused. 

Ka Kaljukits saab osa suurest õnnest, ilmselt ei ole tal sugugi põhjust rahulolematuseks. Jupiter toob talle mitmeid häid võimalusi, mille abil ta võib hakata juba suuremaid plaane tegema. 


Mida toob märtsikuu sinu tähemärgile kaasa? 

 

 


Jäär

Märtsikuu tuleb pigem keeruline sinu jaoks. Varu kannatlikkust ja pea vastu. Võib-olla tuleb sul pettuda armastuses, võib-olla on sind ees ootamas probleemid töö juures. Kuidas ka ei ole, sul ei jää muud üle, kui tuleb olukorraga leppida. Õnneks paraneb su tervis ja tänu sellele oled sa kevade alguseks juba paremas vormis. 


Sõnn

Sind on ees ootamas kiire ja tegus märts. Peale kogu seda mõtisklemist jaanuari ja veebruari jooksul, on kätte jõudnud aeg tegutsemiseks. Sul ei jää muud üle, kui tuleb käised üles käärida ja haarata härjal sarvist. 


Kaksikud

Praegusel hetkel oled sa planeetide lemmik, märtsikuu tuleb sinu jaoks väga hea. Töö juures läheb kõik nii nagu vaja, eraelu peaks olema pilvitu (vähemalt hetkel). Ja lisaks kõigele peaksid sa olema väga heas vormis. 


Vähk

Sinu jaoks ei tule selle aasta märts just kõige parem, eraelus võivad mõned probleemid tekkida. Töö juures valitseb igavus ja tavaline rutiin. Tervis peaks olema hea ja sa ise heas vormis. Ja see ongi ju kõige tähtsam. 

 

 


Lõvi

Märts võiks tulla kõikide märkide järgi hea kuu. Nii nagu veebruaris, oled sa oma tööasjadega hõivatud. Aga sul jääb aega ka oma eraelu jaoks. Tõenäoliselt toob märts sulle ka rohkem armastust. Mis puutub tervisesse, võib sa tunda suuremat väsimust ja kurnatust. 


Neitsi

Töö juures võivad mõned muutused aset leida. Sa tekitad ilmselt kadedust. Ja pead tõestama, et oled oma ametikohta väärt. Selle tõttu jääb kõik muu tahaplaanile. Ja ilmselt heidetakse sulle seda koduste poolt ette. 


Kaalud

Mitte midagi märkimisväärset ei tohiks sellel kuul juhtuda. Mingeid suuremaid väljakutseid ei ole ette näha, ilmselt tunned sa ainult suuremat väsimust ja kurnatust. Sa põgened oma unistustesse reaalsuse eest, mida sa vähemalt praegusel hetkel pead liiga igavaks. Õnneks ei jää see nii. 


Skorpion

Terve see aasta tuleb sinu jaoks positiivne ja hea, märts kaasa arvatud. Elagu kevad. Sa oled rõõmus, optimistlik, entusiastlik ja alati valmis uute asjadega kaasa lööma nii töö juures, kui eraelus. 

 

 


Ambur

Selle aasta algus ei ole olnud eriti sündmusterohke. Märts tuleb natuke emotsionaalsem nii töö juures, kui eraelus. Sa hakkad ilmselt vaikselt kannatust kaotama. Iga asi omal ajal, varu kannatlikkust. 


Kaljukits

Kannatlikkus ei ole sinu kõige parem omadus aga märtsis ei jää sul muud üle, kui tuleb olukorraga leppida. Mõned viivitused ja takistused võivad tekkida, mis valmistavad sulle pettumust. Nii armastuses, kui töö juures. 


Veevalaja

Ilus ja sündmusterohke kuu on sind ees ootamas. Nii armastuses, kui töö juures on sind ootamas ainult head uudised. Mida veel tahta? Vaata ainult, et sinu hea edu ei ärata liiga palju kadedust. 


Kalad

Sinul läks kõikide märkide järgi hästi nii jaanuaris, kui veebruaris. Hea uudis on see, et ka märtsis ei jäta hea õnn sind maha. Sa oled ikka hõivatud oma tööasjadega aga leiad aega ka oma eraelu eest hoolitsemiseks.


Kommentaare ei ole