{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajate jaoks võib järgmine nädal tulla natuke keerulisem?

foto : unsplash / Herman Sanchez     Nagu ütleb vanasõna : ...

foto : unsplash / Herman Sanchez

 

 

Nagu ütleb vanasõna : kõik ei mahu marjamaale, muist peab jääma karjamaale. Kõige tähtsam on näha igas olukorras midagi head. Osadele tähemärkidele ei ole Kalade hooaja algus üldsegi meele järele. 


Mida toob meile kaasa järgmine nädal? 

Planeedid liiguvad ikka omas rütmis edasi. Mõni nädal toob rohkem õnne, kui teine. Kõik on aga suhteline. Ja mitte miski ei jää kestma. 

Veevalajate hooaeg ongi läbi saamas ning Kalade oma ametlikult algamas. Enamik planeete viibib hetkel Kaljukitse, Veevalaja ja Kalade märgis, seega mõjutavad valitsevat õhkkonda just need tähtemärgid kõige rohkem. Pole siis vaja imestada, kui sa tunned praegusel hetkel suuremat vajadust saada teistega kokku, teha rohkem koostööd selle asemel, et nokitseda omaette ja näed asju teise inimese seisukohalt. Üks muutus on meid siiski ees ootamas ja selleks on Veenus, mis on liikumas Kalade märgist edasi Jäära märki. Lihtne ja romantiline armastus asendub kiirete ja mööduvate kirehoogudega, mille ajal kõige tähtsavamaks osutub teha seda, mida hing ihkab. Eesolev nädal ei tule kõige parem maamärkide jaoks.


Milliste tähemärkide esindajate jaoks tuleb eesolev nädal natuke keerulisem? 

 

 


SÕNN

Sõnn ei ole oma loomuselt just kõige paindlikum. Rääkides kõige kangekaelsematest tähemärkidest, ei saa üle ega ümber Sõnni märgist. Päike on jõudmas Veemärki ja selle tõttu on planeetide seis suhteliselt hea Sõnni jaoks aga Sõnn ise ootab kannatamatult seda aega, kui ilmad lähevad soojemaks ja kevadisemaks. Muidugi käib jutt tema hooajast - kevadest. Merkuur Veevalajas tekitab Sõnnis tunde nagu oleks ta kogu aeg kusagile hiljaks jäänud, Veenus, mis on sisenemas Jäära märki, toob Sõnni ellu liiga palju muutusi kaasa. Õnneks on Kalade hooaeg kohe algamas ja see on Sõnnikesele meelt mööda. Tänu sellele saab ta vaadata asju üldisemalt ja laiemas plaanis, võtta vastu kõige paremaid otsuseid, mis aitavad tal oma plaane ellu viia. Olgu öeldud, et Sõnnil on kõik vahendid, mille abil igast olukorrast välja tulla, hoolimata sellest, et elu võib ta teele tuua ootamatuid väljakutseid. Uraan Sõnni märgis sõlmib liidu Merkuuriga Kaljukitses, tänu sellele suudab Sõnnike paljudest asjadest lihtsalt üle olla. 

 

 


NEITSI

Päike on sisenemas Kalade märki, olles opositsioonis Neitsi märgiga. Selle tõttu tuleb Neitsil rohkem pingutada, et oma suhteid teistega hoida. Kõik opositsioonis olevad tähemärgid täiendavad tegelikult teineteist mingil määral. See, mis on ühe juures puudu, on teise juures olemas ja vastupidi. Kalade hooajal ei tunne Neitsi ennast ilmselt kõige paremini aga ta suudab kohaneda õnneks iga olukorraga ja oskab võtta asju rahulikult. Kui Kalade märk on vana rahu ise, siis mõjub see Neitsile inspireerivalt. Neitsi õpib kiiresti ja selle tõttu on see ainult ajaküsimus, mil ta võib täiesti rahulikult kõikidele oma probleemidele ülevalt alla vaadata ilma, et see vähimalgi määral tema hingerahu rikuks. 


KALJUKITS

Merkuur on jõudmas Kaljukitse raha sektorisse ning selle tõttu peab Kaljukits hoidma silmad ja kõrvad lahti, sest mitmed head võimalused on tekkimas. Hea oleks samuti, kui ta ei unustaks oma kohustusi ja tööasju aga ei hakkaks liiga suurt tükki ahnitsema, sest suur tükk ajab suu lõhki. Enne kõike peab Kaljukits endale selgeks tegema, mida ta tahab ja alles siis tuleb hea õnn talle appi. Kaljukits peab võtma aega, et panna oma plaanid ja eesmärgid paberile kirja, koostada tegevusplaan ning tegutseda ettevaatlikult ja läbimõeldult. Alles siis ja ainult siis suudab ta oma eesmärgid ellu viia.

Kommentaare ei ole