{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide jaoks algab veebruarikuu üle ootuste hästi?

foto !un...

foto !unsplash / nine koepher

 

 

 Ja ongi aasta kõige lühem kuu kätte jõudnud. Veebruaris tähistame me sõbrapäeva ning küpsetame traditsiooniliselt vastlakukleid vastlapäevaks. Ent enne kõike seda on veebruarikuul veel midagi meie jaoks varuks. Planeedid saadavad meile head energiat terveks eesolevaks kuuks. 

 

Mida toob meile kaasa veebruarikuu esimene nädal? 

Planeetide seis on praegu üsna hea. Veenus Kalades saadab kõigile õnne ja armastust. Armastuse planeet on alles vaevu jõudnud ennast Kalade märki sisse seada, kui juba on tunda tema rahustavat mõju. See võimaldab kõigil hinge tagasi tõmmata ning veeta rohkem aega lähedaste inimestega. Ning kuulata oma keha, oma tundeid ja emotsioone. Mitte elada lihtsalt päevast-päeva ja teha oma tööd. Praegune planeetide seis soosib kõike, mis on seotud headuse ja lahkusega. Planeedid soovitavad meil kõigil natuke maha rahuneda ning ehitada ühisel jõul üles paremat tulevikku. Veeta rohkem aega sõprade, pere ja lähedaste inimestega. Või siis lihtsalt olla kahekesi koos. 

Mis puutub tööasjadesse, siis Merkuur ja Uraan muudavad meid natukene loomingulisemaks. Tänu sellele tekivad paljudel ilmselt praegu originaalsemad ideed. Mõtlemine muutub lihtsamaks ja mänglevamaks, omavaheline suhtlemine aga paraneb märkimisväärselt. Planeedid ei soovita ainult tormata oma uute ideede elluviimisega ja mõtelda praktilisemalt. 

 

Millistele tähemärkidele toob veebruari algus kõige rohkem õnne? 

 

 

Vähk

Vähk peaks end tundma praegu nagu kala vees. Ta tunneb end hästi, on õnnelik ja teab, et ta ei ole üksi. Ta on õiges kohas, õigel ajal. Tänu sellele muutub ta palju enesekindlamaks. Lähedaste inimeste hool ja tähelepanu annavad talle jõudu juurde. Vähk saab oma patareid täis laadida praegusel ajal. Ta leiab lahendused oma probleemidele ning võib muretuma südamega tuleviku poole vaadata, teades, et kõik läheb hästi. Aeg on elu nautida ilma, et ta peaks millegi pärast muretsema. Kui ta on julge ja ettevõtlik ning haarab kõikidest headest võimalustest kinni, võib ta viia mitmed oma unistused ellu.

Mis puutub tema eraellu, siis peaks ta tundma, et hea õnn on praegu temaga. Ta leiab vajaliku tasakaalu oma elus, tunneb teiste armastust ning julgeb ka ise oma tundeid välja näidata. Ta loob head juhused ja võimalused selleks, et muuta oma elu imeliseks. Mitmed head üllatused on teda ees ootamas. 

Ka tööalases elus võib ta kindel olla, et veebruari algus toob talle häid uudiseid. Veenus Kalades toetab teda kõikides ettevõtmistes ja tänu sellele on kõik võimalused avatud. Tuletame meelde, et Veenus on armastuse ja külluse planeet. Seega peaks Kalad kõikide märkide järgi saama suurema summa raha järgnevatel päevadel. 

 

 

 

Sõnn

Sõnni elus hakkavad asjad liikuma õiges suunas. Veenus, Merkuur ja Uraan on Sõnni kõrval ja aitavad viia tal oma unistusi ja plaane ellu. Planeetide seis on praegu väga hea ja tänu sellele peaks kõik, mida Sõnn puudutab, muutuma kullaks. Veenus aitab Sõnnil parandada oma suhteid teistega, olla parem iseenda ja teiste vastu, Merkuur aitab tal paremini teisi mõista. Uraan aga annab Sõnnile vajalikud argumendid, mille abil oma häält kuuldavaks teha. 

Tänu sellele paranevad Sõnni suhted teistega ning ta võib viia oma plaanid palju kiiremini ellu. Töö juures on teda head uudised ootamas, mis on kõikide märkide järgi seotud edutamisega või parema palgaga. 

Ka eraelus on head üllatused tulemas. Kui ta on juba kellegagi koos, unustab ta ilmselt kõik muu ja tunneb oma elust lihtsalt rõõmu. Ta teeb koos oma kaaslasega suuremaid plaane. Kui ta on vallaline, siis peaks üks ilus kohtumine aset leidma. 

 

 

 

Ambur

Viimane võitja, kellele veebruari algus toob head õnne kaasa, on Ambur. Väga ilus ajajärk on Amburi elus algamas. Uus peatükk on avanemas. Praegune ajajärk on tema elus väga hea, sest planeedid soovivad talle ainult head. Kõik muutub võimalikuks ja kõike võib juhtuda. Iga uus päev võib talle tuua uue hea uudise. Tänu sellele on Ambur motiveeritud rohkem, kui kunagi varem ja teeb kõik, et viia oma unistusi ellu. Mitmed head ideed peaksid talle tekkima lähipäevadel. Kõik läheb lõpuks ometi hästi, kõik takistused ja probleemid peaksid kaduma. 

Ambur ei taha üksi õnnelik olla, ta tahab oma õnne ka teistega jagada. Ja siin saab ta palju ära teha ka nende jaoks, kes omakorda abi vajavad. Kõik see, mida ta teeb teistele, tuleb talle endale mitmekordselt tagasi. See peaks juba iseenesest teda julgustama suurematele tegudele. Mida rohkem ta annab teistele, seda rohkem saab ta ise tagasi. See on selline hea õnnering, mis toob ta ellu uusi toredaid hetki. 

Kommentaare ei ole