{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised on Veevalajad lapsena, teismelisena, täiskasvanuna ja keskikka jõudes?

foto : unsplash / Alexander Krivitskiy      Veevalaja on va...

foto : unsplash / Alexander Krivitskiy

 

 

 Veevalaja on vaba nagu lind. Veevalajad on sündinud 21. jaanuari ja 19. veebruari vahel, nad elavad enda kehtestatud reeglite järgi ega kannata, et keegi võiks neid selles takistada. Veevalaja ei kohku millegi ees tagasi ja on ise enda kohtumõistja isegi, kui tal tuleb tee peal mõned südamed murda. On ta üksik ja omapead uitaja? Mitte päris. Ta tahab ainult ühte partnerit, üheks õhtuks või kogu eluks aga kes oleks sama mässumeelne, kui tema isegi. 


Milline on Veevalaja lapsena? 

Armas unistaja

Veevalaja tähtkujus sündinud laps (0 - 10. aastane) on tõeline unistaja. Ta on ülevoolava kujutlusvõimega. Selle tõttu on tal raske koolis tundide ajal keskenduda, sest ta on liiga hõivatud vihiku äärtele joonistamisega ning pinginaabri naerma ajamisega. Kodus rakendab Veevalajast laps oma loomingulisust ellu, mille tõttu tema vanemad näevad temas juba kaugelt tulevast kunstnikku hoolimata tema noorusest.

 

 

 

Milline on Veevalaja teismelisena? 

Õigusemõistja

Suuremaks kasvades tärkab Veevalajas võitlusvaim. Ta ei talu mitte üks raas ebaõiglust ja ta on otsustanud kaljukindlalt muuta kogu maailma paremaks paigaks. Teismelisest Veevalaja jõuab igale poole: igasugustesse ühingutesse ja on valmis tundide kaupa tormilist debatti pidama.  Õnneks ei lõpeta meie kallis Veevalaja suhtlemist oma lähedastega aga ta kahetseb siiralt, et nad on nii mõistmatud ja arusaamatud tema suurte ideede suhtes. Isegi, kui tal on teismeliseea kriis peal, on ta teadlik, et kõige lähedasemad inimesed on tema toetussambad elus, seega ei tule isegi küsimuse alla, et ta võiks unustada oma juured või jätaks oma lähedased hooletusse. 

 

 

 

Milline on Veevalaja täiskasvanuna? 

Tõeline energiapall

Aastate möödudes vahetab Veevalaja sageli töökohti ning vajadusel ka ametit, sest rutiini ta ei talu. Isiklik vabadus on tema jaoks ikka sama tähtis, kui varem, tema suured mõtted ja ideed pole muutunud. Ta on valmis kõik päevapealt sinnapaika jätma ilma ette hoiatamata ja minema ümbermaailma reisile või looma mõnda heategevusorganisatsiooni täiesti nullist. Nüüd sa siis tead, millega sa arvestama pead. 

 

Milline on Veevalaja keskikka jõudes? 

Tegeleb kõigega

Veevalaja ei lakka kunagi uskumast oma unistustesse. Ta jälgib pimesi oma tugevalt väljaarenenud instinkti, mis talle juhtnööre annab.  Raske on ette näha, mida teeb Veevalaja peale 50ndaid eluaastaid. Võib-olla liitub ta mõne valitsusvälise organisatsiooniga. Võib-olla saab temast heategevusorganisatsiooni president. Võib-olla saab temast poliitik? Ta võib isegi tegeleda mitme asjaga korraga.

Kommentaare ei ole