{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kuidas tähemärgid armastust avaldavad?

foto : unsplash / Nadine Rupprecht      Igal astroloogilise...

foto : unsplash / Nadine Rupprecht

 

 

 Igal astroloogilisel tähemärgil on oma armastuse keel. Oma tunnete väljendamiseks kasutavad nad erinevaid mooduseid. Armastuse avaldamiseks ei ole tingimata vaja kasutada sõnu. On ka märke, mis ei peta. Kas sa näiteks tead, kuidas Kaksikud armastust avaldavad? Või kuidas teada saada, kas Kaljukits sind armastab? Meie näiteks teame seda. Ja kuna me oleme nii hea südamega, jagame me seda infot teiega ka. 


JÄÄR : sulle järeleandmisi tehes

Ja Jäära jaoks on see midagi väga hinnalist, sest ta peab selle jaoks endaga palju võitlema. Jäär ei ole valmis kompromisse tegema, see lööb tal vere keema. Ta ei ole hea diplomaat ega vahemees. Kui ta on aga sinu pärast valmis järeleandmisi tegema, siis on see märk sellest, et ta sinust hoolib ja hoolib palju. Jäär ei hakka sulle ütlema, et ta sind armastab, ta ütleb sulle, et sul on õigus. Sinu jaoks pole see võib-olla suur asi aga tema jaoks tähendab see palju. 


SÕNN : sinuga kõike jagades

Sõnn peab oma asju väga tähtsaks. Mis on tema oma, on tema jaoks lausa püha. Ükskõik siis, millest jutt ei käi. Tema diivan on tema oma. Tema pitsa on tema oma. Tema tass on tema oma. Ja oma asju ta ei jaga. Kui ta on valmis sinuga jagama midagi, mis talle kuulub, siis on see kõige selgem armastuse avaldus. Kui ta on valmis sinuga kokku kolima, siis on see abieluettepanek. Ta ei ütle sulle, et ta sind armastab, ta lubab sul süüa ühe friikartuli oma taldrikust. See ongi armastus. 


KAKSIKUD : sind narritades ja pilgates

Kas sa tõesti aru ei saa, et ta flirtis sinuga, kui ta sind narritas ja pilkas kaks kuud järjest? Kui sa sellest aru ei saanud, siis ei mõista sa üldse Kaksikute keelt. Ta on natuke kaval ja samal ajal väga ettevaatlik : ta ei ole leidnud parimat viisi, kuidas oma armastust välja näidata ja sellepärast narritab sind. Tema jaoks kehtib see, et armastus peabki haiget tegema. Seega õpi enda üle naerma, see teeb sulle ainult head. 

 

 

 

VÄHK : sulle süüa valmistades

Vaene Vähk ei saa aru, kui ta tegi suure plaaditäie kooki sulle esimeseks kohtumiseks aga sa maitsesid ainult moe pärast ja ei saanud aru, et ta sulle sellega armastust avaldas. Vähk ei ütle sulle, et ta sind armastab, see oleks liiga lihtne. Ta teeb sulle su lemmiktoitu, mida ta vaaritab hoole ja armastusega viis tundi järjest. Ja kui sa siis ka aru ei saa, pole tal sinuga enam midagi peale hakata. 

 

LÕVI : sulle komplimente tehes

Lõvi jaoks on komplimentide tegemine ja kiitmine kõige tavalisem suhtlemise keel. Lõvi ise vajab palju kiitust ja tunnustust. Ta lausa januneb kõikide kiidusõnade järgi, mida sa võid talle öelda. Kui ta sind armastab, siis peegeldab tema armastus sinu peal vastu: ta imetleb sind, leiab, et sa oled lihtsalt imeline ja tahab, et kõik seda teaksid. Kui ta ütleb sulle, et sa oskad nii hästi autoga sõita, siis tähendab see tema keeles seda, et ta on valmis sinuga abielluma. 

 

NEITSI : sind aidates

Ta on valmis parandama pesumasinat sinu jaoks ära kell kaks öösel vajaduse korral. Selgitab sulle kannatlikult, kuidas tuludeklaratsiooni täita. Ja on valmis iga kell sulle teise linna otsa järgi tulema. Ta ei ütle, et ta sind armastab, ta ütleb: "Kas sa tahad, ma teen moosipurgi ise lahti, et sa endale haiget ei teeks?". Meie arust on see väga ilus. 

 

 


KAALUD : sinu jaoks aega leides

Kõigepealt on tähtis, et sa teaksid, et Kaaludel ei ole palju vaba aega. Ta on hea suhtleja, tal on suur ja lai tutvusringkond, tal on kogu aeg sada toimetust. Üks sündmus ajab teist taga tema elus, küll on tal vaja sünnipäevale minna, siis firmapeole, siis on tähtis koosolek. Mis on kõige väärtuslikum asi, mida ta sulle anda võib? Aeg. Kui ta leiab sinu jaoks aega oma kiires ajakavas ja eelistab sinuga puslet laduda, selle asemel, et kellegagi šampust juua, tähendab see seda, et ta sind armastab.

 

SKORPION : sind usaldades

Kui teiste jaoks on tegemist lihtlabase asjaga, siis Skorpioni jaoks on tegemist armastuse avaldamisega. Kui ta sind usaldab ja usaldab pimesi, siis järgmine samm on see, et ta on valmis oma elu sinuga siduma. Kui ta annab sulle oma kodu võtme, siis oled sa tema jaoks maailma parim inimene. Kui ta laseb sul oma autot juhtida, siis on ta valmis sinuga abielluma. 

 

AMBUR : sinu seatud reeglitega leppides

Mitte, et ta astuks reeglitest kogu aeg üle. Aga sinnapoole kisub see asi küll. Amburitel on raske reeglitele alluda, eriti teiste seatud reeglitele. Ja sellepärast võid sa kindel olla, et kui ta sinu reeglitele allub, on see inimkonna jaoks pisike samm, Amburi jaoks aga suur tegu. Tema ei hakka sulle armastust avaldama, ta ütleb sulle hoopis : " Nägid, ma ei ajanudki sinu asju segi."

 

 

 

KALJUKITS : hoolitsedes sinu eest

Me ei hakka sulle valetama: Kaljukits ei ole eriti demonstratiivne ega näita tihti oma tundeid välja. Ta on nii ettevaatliku loomusega, et sageli heidetakse talle ette ükskõiksust. Tegelikult näitab Kaljukits oma tundeid välja läbi tähelepanuavalduste. Ta ei hakka sulle kirjutama armastuskirja, ta teeb sinu jaoks terve päeva vabaks, sest kolm päeva varem sa ütlesid, et sa oled väsinud. Ta paneb sulle massaaži aja kinni ja see ongi tema viis öelda sulle, et ta sind armastab.


VEEVALAJA : olles sinu jaoks olemas

Me tunneme sind hästi, Veevalaja. Sul on alati palju tegemist igal pool. Sul pole kunagi aega. Kõige suurem asi, mis sa oled valmis armastuse pärast tegema, on jääda paigale ja lõpetada tormamine. Ja sinu jaoks on see suur ohverdus, kõik teavad seda. Sest oma vabadusest sa niisama lihtsalt ei loobu. Kui Veevalaja sulle ütleb, et sa oled tema jaoks kõige tähtsam ja prioriteet (isegi enne suurt kontserti), siis avaldab ta sulle sellega armastust.


KALAD : olles tähelepanelik sinu vastu

Ja Kalade jaoks on see väga suur asi. Kaladel on väga raske keskenduda, ta leiab esimese võimaluse, et vestluse ajal minema minna. Kui ta on valmis sind lõpuni kuulama ja kuulama sind tähelepanelikult, siis võid sa olla kindel, et sa oled tema silmis heas kirjas. Kui ta ütleb sulle, et ta mäletab, millest sa talle viimasel korral rääkisid, on see tema viis sulle öelda, et ta sinust hoolib. Kui ta ütleb sulle, et ta ei pannud su võileivale kurki, sest ta teab, et sa eelistad tomatit, siis on see tema viis armastust avaldada.

Kommentaare ei ole