{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kes on Vähi tähemärgi esindajate parimad sõbrad?

  foto : unsplash / Priscilla Du Preez   Vähi märgi esindaj...

 

foto : unsplash / Priscilla Du Preez

 

Vähi märgi esindajatest ei ole alati kerge aru saada. Nad on natuke salapärased, mõnikord kergesti muutuva tujuga. Ja selle tõttu ei saadagi Vähki kõige parem kuulsus. Katsu näiteks midagi tema kohta otsida Google otsingumootori kaudu ja sa võid ise veenduda, et Vähi tähemärgi kohta on otsitud üsna kummalisi asju. Näiteks on mõned katsunud aru saada, mille poolest Vähid on ohtlikud? Loomulikult on ka nendel oma puudusi nagu kõikidel teistel aga Vähi lähedased sõbrad teavad, et tegelikult on tal väga hea süda. 


Milline on Vähi iseloom? 

Vähi tähemärgi esindajad kehastavad Yin energiat täies mahus. Yin energia on rahulik ja voolav energia. Vähk on alati valmis teisi ära kuulama, ta on mõistev ja hea. Ta on hoolitsev ja tähelepanelik. Ta on veemärk ja seotud otseselt oma emotsioonidega. Vähk on tundlik, intuitiivne ja tolerantne. Oma lähedaste heaks on ta kõigeks valmis. Ta on valmis tundide kaupa vaaritama lihtsalt selleks, et teha rõõmu teistele. Ta on see, kellele võib kõik südame pealt ära rääkida, ta on alati valmis head nõu andma. Olles oma lähedaste seas tunneb ta end tõeliselt hästi. Üldiselt on tal palju sõpru, sest ta on avatud meelega ega mõista teisi hukka. Teda hinnatakse kõrgelt, sest ta on tolerantne, suure südamega ja külalislahke. Kui keegi peaks aga tema tasakaalu ohtu seadma võib kanaemast saada kiiresti tuld purskav draakon. 

Sõbrana on Vähk see, kelle peale võib alati kindel olla. Ta oskab teiste eest hoolitseda. Aga ta tahab teada, et ta on vajalik ja et teda hinnatakse. Mõnikord kipub ta end liiga palju alahindama ja võib selle tõttu muutuda armukadedaks. Kõige parem, kui talle iga nädal meelde tuletada, et temast paremat sõpra ei ole. 

 

 


Kes on Vähi sõbrad? 

Tal läheb vaja palju aega enne, kui ta üldse hakkab kedagi usaldama. Kui ta on aga leidnud sellise inimese, keda ta usaldab, siis on ta valmis andma oma südame ja hinge. 

Vähil sõpru ei ole. Sest tema sõbrad on tema pere, pere on tema jaoks püha. Võib juhtuda, et ta tahab sinuga sõlmida isegi verelepingu ja saada sinuga verevennaks, kõike seda selleks, et sulle tõestada, et ta on sinu parim sõber. 

Mõnes mõttes sarnaneb ta palju Skorpionile. Skorpioni verevennaks oleks ta valmis hakkama ilma ainsagi kõhkluseta. Skorpion ja Vähk oleksid valmis surema teineteise eest. Kas sa arvad, et see läheb natuke  liiale? Nemad nii ei arva. Neil on teineteisele nii palju anda, nad kuuluvad kokku. Nad on tõelised hingesõbrad. Nad võivad teineteisele kõik südame pealt ära rääkida, nad mõistavad teisteist ilma sõnadeta. Intuitsioon ja kõhutunne seovad neid. Nad ei ela, nad tunnetavad. Nad ei usalda teineteisele asju vaid avavad oma südant. 

Nad on mõlemad sama tundlikud ja samade väärtushinnangutega. Nende juures on kõik sarnane: nende eluvaade, soov olla armastatud, mälestuste võlu, armastus pere vastu.... Nende sõprus on turvatunnet pakkuv ja kindel, püsiv ja jääv. Ja kui probleemid peaksidki tekkima, ei kõhkle nad ütlemast oma arvamust välja. 

 

 


Millise tähemärgi esindajaga sobib Vähk aga kõige paremini? 

Potentsiaalsete Vähi sõprade hulka kuuluvad Skorpion, Kalad ja Neitsi. Aga on ka üks teine tähemärk, keda Vähk kõrgelt hindab. See on keegi, kes on truu, kannatlik ja rahulik. Tegemist on otse loomulikult Sõnniga. Sõnnil on oskus mõista Vähki paremini, kui keegi teine. Neid ühendab armastus hea toidu vastu, koosolemised sõpradega ning jutuajamised varahommikuni. Nende sõprus on ilus, nad toetavad teineteist, kuulavad ära ja annavad nõu ilma hukka mõistmata. 

Omavahel jagavad nad oma suuremaid hirme ja kartuseid, rõõme ning igatsusi. Sõnn annab Vähile vajalikku julgust tegutsemiseks ning tegevusplaani koostamiseks. Vähk toob Sõnni ellu rohkem õrnust ja headust, aidates Sõnnil rahulikumalt võtta ning keskenduda kõige tähtsamale. Vähk õpetab Sõnni ennast rohkem armastama. Nad mõlemad võidavad tänu sellele sõprusele. Ja see muudab nende elu palju õnnelikumaks. 

 

 


Miks sa ei tohiks uskuda kõike mida sa loed horoskoopide kohta? 

Sest astroloogia ei ole teadus. Tegemist on ainult teooriatega. Kui sinu parim sõber on sündinud mõnes teises tähtkujus, siis ei ole ka midagi lahti. Tegelikult ei saa astroloogilisest profiilist rääkides võtta arvesse üksnes päikesemärki, vaid ka kuu- ja tõusumärki ning Merkuuri aspekti sünni ajal. Kõikidel neil väikestel detailidel on määrav tähtsus. Kõik see mõjutab seda, kuidas inimene mõtleb, tegutseb ja on. Ja ei maksa samuti ära unustada, et sõpruses on kõik omavahelise tunnetuse küsimus. Samuti tuleb ruumi jätta ka juhusele. Kuidas saada näiteks aru sellest, kui su parim sõber on sündinud Jäära tähtkujus samal ajal, kui sina oled Vähk? Ära otsi sellele seletust, mõnikord on hea laste planeetidel tegutseda selle asemel, et mõtelda.

Kommentaare ei ole