{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kas sina tead, kui erakordsed inimesed on need, kes on sündinud Kalade tähtkujus?

foto : unsplash / Alexander Shustov      Me kõik tunneme ke...

foto : unsplash / Alexander Shustov

 

 

 Me kõik tunneme kedagi, kes on sündinud Kalade (19.02-20.03) tähtkujus. Kalad meeldivad kõigile ühel või teisel põhjusel.

 

Milline ta on, Kalade tähtkujus sündinud inimene? 


1. Ta on tundlik

Ta võib valada pisara romantilist filmi vaadates või kuulata sind härdalt, kui sa talle oma probleemidest räägid. Ta on kuldse südamega, sinu sõber Kalake! Alati valmis aitama neid, kes abi vajavad. 


2. Ta on valmis oma viimast särki seljast andma oma sõprade jaoks

Kui vaja, on su sõber Kala valmis sind kaitsma kõige eest. Ta on tõeline kangelane. Kui sul peaks puudus käes olema, annab ta oma viimase särgi, et sind aidata.

 

 


3. Töö juures on ta tore kolleeg, kellega on hea koos olla

Ta on erakordselt hea ja usaldusväärne kolleeg. Ta ei hüppa kunagi alt ära ega hakka kunagi sinust halvasti rääkima. 


4. Sul ei hakka temaga kunagi igav

Ta oskab rääkida ja on väga huvitav inimene. Ta on alati õigel ajal, õiges kohas.


5. Ta idealiseerib oma elukaaslast

Tema jaoks on armastus kõige tähtsam ja seega tema lähedased on tema elus väga tähtsal kohal. Kui su elukaaslane on sündinud Kalade tähtkujus, siis võid sa kindel olla, et sa oled tema silmis väga eriline inimene. Ära kuritarvita tema usaldust. 


6. Sa võid alati tema peale kindel olla

Ta on kaastundlik inimene. Rasketel aegadel võid sa alati tema peale kindel olla. Ta ei kao kuhugi, vaid on sinu hea sõber nii heas, kui halvas. Ta leiab alati õigeid sõnu, mille abil sind lohutada. 

 

 


7. Talle ei meeldi vaidlused, konfliktid ja agressiivsus

Kui teil peakski omavahel probleeme ette tulema, võid sa kindel olla, et ta leiab lahenduse ilma seejuures ärritumata. Ta võib muutuda kurvaks aga ta mitte kunagi agressiivseks teiste suhtes. 


8. Ta on diskreetne ja taktitundeline

Kui sulle ei meeldi sellised inimesed, kes on võimelised teiste eest skandaali tegema, siis võid sa kindel olla, et Kalade tähtkujus sündinud inimene ei tee sulle kunagi häbi. Temaga võid sa olla rahuliku südamega. Ta on alati diskreetne ja taktitundeline. 


9. Ta on lojaalne

Tänapäeval kohtab sellist lojaalsust harva. Ja kindlasti mitte iga inimese juures. Sul on temaga vedanud, sest ta jääb alati sinu kõrvale, kui keegi tahakski sulle liiga teha. Kas inimese parim sõber on ikka koer või pigem see, kes on sündinud Kalade tähtkujus?


Kommentaare ei ole