{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Kalade aeg (19. veebruar - 20. märts) on alanud!

foto : unsplash / Johannes Plenio      19. veebruarist kuni...

foto : unsplash / Johannes Plenio

 

 

 19. veebruarist kuni 20. märtsini on Päike Kalade märgis, muutes valitseva õhkkonna emotsionaalsemaks. Mida see aga endaga kaasa toob? 

Planeedid ei jää kunagi seisma ja liiguvad alati edasi, selle tõttu muutubki nende energia kogu aeg. Iga kuu liigub Päike edasi järgmisesse tähemärki, mille energia valitseb meid terve kuu jooksul.

Kalade on kaheteistkümnes sodiaagimärk ehk siis kõige viimane. Öeldakse, et Kalad koguvad kokku kõikide teiste sodiaagimärkide kogemused. Ilmselt selle tõttu ongi Kaladest nii raske teinekord aru saada. Kaladega saabub ka talve lõpp. Ja uus algus. Kevade algus. Lehtedel tärkavad pungad, selle tõttu on Kalade aeg ka mingis mõttes ärkamise aeg. See on väga hea aeg, et laadida oma patareid täis ja koguda jõudu. Sest uus astroloogiline aasta on Jäära märgiga algamas. Hoolitse enda eest, võta aega iseendale, leia sisemine rahu ja puhka. Katsu tulla oma talveunest välja, nautides viimaseid talvepäevi. 

 

 

Lisaks on Kalade aeg väga hea selleks, et mõtelda järele, mida sa viimase 12 kuu jooksul ära tegid. Seejärel õpi rohkem iseennast ja oma intuitsiooni kuulama. Usu oma unistustesse. Usu sellesse, et imed võivad juhtuda ja leiavadki aset iga päev meie ümber. 

Kalade aeg peaks muutma meid ka loomingulisemaks. Ära siis imesta, kui sul korraga vaim peale tuleb ja sa tunned suurt soov luuletamise järele või tahad maalima hakata. Lase oma kujutlusvõimel lennata ja ära piira ennast. 

 


Milline on Kalade missioon meie kõigi jaoks kohe algavaks märtsikuuks? 

 

 

Päike liidab oma energia Kalade omaga 19. märtsist kuni 20. märtsini ja annab meile edasi ühe tähtsa missiooni : mõtelda oma uskumuste ja veendumuste üle järele. Kalade planeet on Neptuun, Neptuun on aga guru, tark ja imesid tegev. Neptuun paneb meid suurelt unistama aga seab meid samuti dilemma ette : kas me peaksime loobuma oma uskumustest ja veendumustest ning oma senisest mõtteviisist? Kalade tahavad avardada silmaringi ja näidata meile asju teise külje pealt, globaalsemalt. Kalade suurim soov on teha selgeks, et on olemas ka teisi võimalusi. 

Järgnevate nädalate jooksul tuleks hoiduda eelarvamustest ja illusioonide purunemise eest. Kaladel on palju häid omadusi aga Kalad võivad muuta ka vee häguseks. Kalade ajal tuleks kuulata rohkem oma sisemist häält ja kasutada ära oma kujutlusvõimet. Ja viia oma unistused ellu. Ilma liigse kiirustamata. Rahulikult, igaüks omas rütmis. Ja valmistada oma vaim ette eelseisvaks Jäära ajaks, mil puhkamiseks enam aega ei jää, sest Jäär innustab kõiki tegutsema. Iga asi omal ajal.

Kommentaare ei ole