{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal toob häid üllatusi kolme tähemärgi esindajatele

foto : unsplash / Tim Zänkert      Kas sinul on ka tunne, e...

foto : unsplash / Tim Zänkert

 

 

 Kas sinul on ka tunne, et alles see veebruarikuu algas, kui juba olemegi jõudnud sinnamaani, et kuu lõpuni on jäänud loetud päevad? Ja ei jõudnudki kõike ära teha, mida sa plaanisid - aeg lihtsalt läks linnulennul. Paari päeva pärast on märtsikuu - esimene kevadekuu - algamas. Praegu aga laseme planeetide kiirel energial ennast veel kaasa kanda. Tundub, et see veebruarikuu viimane nädal toob kõikide märkide järgi kaasa head õnne kolme tähemärgi esindajatele, keda on ees ootamas head uudised ja unistuste täitumised. 


Mida toob meile kaasa veebruarikuu viimane nädal? 

Kalade aeg on käimas ja selle tõttu on valitsev õhkkond muutumas natukene elektriliseks. Tundub nagu oleks planeetidel tahtmine meiega mängida. Planeetide energia tõttu võivad paljud tunda soovi lasta oma tunnetel rääkida. Armastuse planeet Veenus, mis jõudis just Jäära märki, soovitab meil olla spontaansem ja leidlikum oma igapäevases elus. Liitudes Jupiteriga, mis on samuti Jäära märgis, saadab Veenus meile õnne ja armastust järgnevateks nädalateks. Meeles tasub pidada aga seda, et liigne kiirustamine võib viia lootuste purunemiseni. 

Jäär ei ole kõige kuulus oma truuduse poolest. Veenus Jäära märgis tähendab küll kirgede möllu, mis võib aga sama kiiresti kustuda, kui ta lõkkele lõi. Siit soovitus : elada tuleks päev-päevalt ja mitte teha kohe liiga suuri plaane. Merkuur jätkab aga oma reisi Veevalaja märgis ning muudab igapäevast suhtlemist paremaks ja lihtsamaks. Ja mis peamine - julgemaks. Headest ideedest ei tohiks puudust tulla. Tõenäoliselt toob veebruarikuu viimane nädal kaasa palju üllatusi ning head tuju. 


Millistele tähemärkidele toob veebruarikuu viimane nädal kaasa head õnne? 

 

 

 

LÕVI

Ilusad ilmad ei ole enam kaugel ja see teadmine ise muudab Lõvi tuju heaks. Veebruarikuu viimane nädal toob talle aga naeratuse huultele. Planeetide seis on Lõvi jaoks väga hea. Lõvi parimad astroloogilised sõbrad teevad kõik, et tal hästi läheks. Veenus ja Jupiter on Jäära märgis, Merkuur on Veevalajas ja Marss Kaksikutes. Tänu sellele on enam, kui kindel, et veebruarikuu lõpp toob Lõvile oma osa häid üllatusi kaasa. Kuu ise veeretab tema ees punase vaiba lahti ja annab talle Oscari. Mis puudutab tööasju, siis võib Lõvi saada ühe väga hea pakkumise, mitu head uudist on tema poole samuti teel. Head muutused on järgnevatel päevadel aset leidmas. Hea oleks, kui ta haaraks kõikidest headest võimalustest kinni.

Kui sa oled sündinud Lõvi tähtkujus aga ei tea, kust alustada ega taha seda head võimalust nüüd maha magada, siis ära muretse. Planeetidel on juba kõik vastused sinu küsimustele olemas, sul ei ole vaja ise mitte midagi teha ega mitte millegi pärast muretseda. Vastused on sinu enda sees olemas. Mõtle lihtsalt häid mõtteid, usu iseendasse ja kõik läheb hästi. Sa leiad lõpuks ometi selle, mida oled nii kaua otsinud. Sa leiad selle, mis teeb sind õnnelikuks ja sind motiveerib. Sul ei ole vaja muretseda : kui õige aeg kätte jõuab, oled sa õiges kohas ja tead seda. Ole ainult rõõmus ja ära muretse mitte millegi pärast. Muretsemine rikub kõik ära. Sellel hetkel, mil sa kõige vähem seda oodatagi oskad, võib kogu su elu muutuda nagu läbi ime. Uus töökoht, parem tervis, rohkem raha, uus armastus... Mõtle ennast õnnelikuks ja õnn leiab sinu juurde tee. 

 

 


VÄHK

Ka meie armas Vähk on selles nimekirjas ja meil on selle üle nii hea meel, sest ta on selle auga ära teeninud. Juba pikemat aega on Vähk oma probleemide ja murede küüsis vaevelnud, natuke õnne ei teeks talle paha vaid aitaks tal hinge tagasi tõmmata. Meie omalt poolt soovime kogu südamest talle palju õnne. Viimased nädalad ei ole olnud tema jaoks kõige paremad. Ta on pidanud oma elu üle korduvalt järele mõtlema ja on mitmel korral kaotanud igasuguse lootuse. Aga õnneratas keerleb kogu aeg ja planeedid on otsustanud saata sel korral talle rohkem õnne, kui tavaliselt. Kui Kuu ja Uraan liidavad oma jõud, et saata Vähile head õnne, siis on kindel, et nii see ka läheb.

Kalade energia aitab tal puhata. Võtta aega maha ja hoolitseda iseenda eest. Asjad tema elus hakkavad taas sujuma ja minema õiget rada pidi. Veebruarikuu viimasel nädalal peaks ta saama mitmeid häid uudiseid, mis puudutavad tema tööasju või eraelu. Hea oleks, kui ta näeks oma ninaotsast kaugemale ja unistaks suurelt. Keskenduks natuke rohkem iseendale ja mõtleks selle peale, mida ta päriselt tahab. Millised on tema soovid ja unistused. Selle asemel, et mõtelda oma probleemide peale, tuleks näha võimalusi ja lahendusi. Millised oleksid tema soovid, kui kõik oleks võimalik? See ongi unistamine. Vähk võiks selle juures kasutada oma kujutlusvõimet ära, planeedid annavad talle vahendeid, mille abil unistusi ellu viia. Tal on kõik võimalused, et oma plaane ellu viia. Tähtis on, et ta teaks, mida ta tahab.

 

 

 

AMBUR

Sodiaagimärkide seas on osad, kes paistavad silma suure tagasihoidlikkuse poolest ja siis on teised, kes on väga head suhtlejad. Viimaste seas on ka Amburid. Amburid on lõbusad, toredad ja meeldivad. Veebruarikuu viimasel nädalal on planeedid otsustanud Amburile palju õnne tuua. Merkuur toob talle seekord isiklikult õnne ja tänu sellele on Amburit mitmed head uudised ootamas. 

Ambur suudab end väljendada paremini, kui kunagi varem, suudab välja öelda kõik oma tõelised mõtted ja veenda teisi oma arvamuste ning valikute õiguses. Eriti töö juures toob see talle suurt au ja kuulsust kaasa sellel nädalal. Ta viib mitmed suured plaanid ellu ja kõik õnnestub tema käes. Ilmselt usaldatakse tema kätte veelgi suuremate projektide läbiviimine. Veenus Jäära märgis toob aga Amburile õnne armastuses ja rahaasjades. Kõikide märkide järgi toob veebruari lõpp Amburile suurema summa raha kaasa. Hea oleks, kui Ambur oleks ise ka ambitsioonikam ja sihiks kõrgemale.



Kommentaare ei ole