{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : 5. veebruari täiskuu aitab sul oma unistusi täide viia

foto : unsplash / Javardh     5. veebruaril on taevas täisk...

foto : unsplash / Javardh

 

 

5. veebruaril on taevas täiskuu Lõvi märgis. Täiskuu ajal on Kuu energia kõige tugevam ja võimsam, palju tugevam, kui noorkuu ajal. Täiskuu on nii võimas, et tema energiat on tunda kolm päeva enne ja kolm päeva pärast. Kui noorkuu märgib uue Kuu tsükli algust, siis täiskuu on Kuu tsükli viimane osa. Iga täiskuu energia on erinev, see sõltub suurel määral sellest, millises tähemärgis Kuu parasjagu viibib. 5. veebruaril on täiskuu Lõvi märgis. Päike aga viibib Veevalaja märgis. 

Sellel päeval võib valitsev õhkkond olla palju emotsionaalsem. Hea oleks teha kõik, mis võimalik, et hoida suuremaid pingeid ära ning mitte öelda asju, mida hiljem kahetseda tuleb. Isegi, kui vestlused võtavad ägedama tooni, siis järgmine päev peaks lepitust tooma. Seega ükskõik, millised tunded sind ka ei valda sellel päeval, lase kõik oma hinge tagant välja, sa ise vabaned nii suurest koormast (ja mõnikord ka toksilisest suhtest). 

 

 

Kui sa tabad end mõtlemast sellistele asjade peale nagu: "Miks ma ei ela sellist elu nagu ma tahaksin? Miks ma ei oska õnnelik olla? Miks ma tunnen kogu aeg masendust? ", siis ära imesta, ka see on täiskuu mõju. 

Kuna seekordne täiskuu ajal on kõige tugevam Lõvi ja Veevalaja energia, siis polegi imestada, et me mõtleme rohkem oma isikliku elu ja õnne peale. Kui tekib soov suurema vabaduse järele, soov vabaneda piirangutest, soov elada ja hingata, soov purustada need aheldad, mis ei lase sul teha seda, mida sa soovid. Soov olla sina ise. 

 

Kuidas mõjutab 5. veebruari täiskuu sinu tähemärki? 

 

Jäär

Pane oma soovid ja eesmärgid kirja. Ära maga seda võimalust maha. Sa oled väärt seda, et saada õnnelikuks ja elada oma unistuste elu. Usu rohkem iseendasse.

 

Sõnn

Talv on sind muutnud veelgi kodusemaks. Nädalavahetuse tahad sa ilmselt lihtsalt lähedaste inimestega koos olla. Muuda oma suhteid teistega veelgi paremaks ja lähedasemaks.


Kaksikud

Seekordne täiskuu toob sulle sõõmu värsket õhku. Sa oled viimasel ajal tundnud suuremat masendust ja stressi, seega kulub see praegu ära. Vaata ainult ette, et sa liiga autoritaarseks ja nõudlikuks teiste suhtes ei muutuks, hoia oma suhteid paremini.


Vähk

Hoia silmad lahti, sest mitmed head võimalused võivad tekkida. Ole avatud kõikidele võimalustele ja ära alahinda oma võimeid. 


Lõvi

See on sinu täiskuu. Sa peaksid olema omas elemendis praegu. Sinu tähetund on kätte jõudnud. Jaga oma head energiat ka teistega. Aga ära unusta ka iseennast armastada.

 

 


Neitsi

Võib-olla ei tunne sa end täna kõige paremini, võib-olla tulevad sulle meelde valusad minevikumälestused. Katsu aru saada, kuidas su alateadvus reageerib, katsu leida võimalusi, kuidas oma hing terveks ravida.


Kaalud

Sa tahad ilmselt välja minna, kohtuda inimestega, luua uusi tutvusi. Sulle meeldib suhelda, sa oled alati valmis uusi sõpru oma ellu laskma. Ära ainult iseennast selle kõige juures ära unusta.


Skorpion

Seekordne täiskuu võib tekitada kahtlusi sinu peas. Mõtle selle peale, mille üle sa oled tänulik ja uhke oma elus. Kas sa oled millegi üle praegu uhke? Kui jah, siis keskendu sellele järgmistel nädalatel ja tegele sellega rohkem. 


Ambur

See täiskuu toob sulle võimaluse hinge tagasi tõmmata. Sa tahad pead tuulutada, näha inimesi ja leida tasakaal oma elus peale viimaseid natuke pingelisi nädalaid. Haara kõikidest headest võimalustest kinni.

 

 


Kaljukits

Selle täiskuu energia peaks korralikult su elu raputama. Vähemalt üks kord elus lükkad sa oma tööasjad teisele plaanile ja paned oma prioriteedid paika ning vaatad üle oma väärtushinnangud ja põhimõtted. 


Veevalaja

Sinu hooaeg on praegu käimas. Seekordne täiskuu paneb sind mõtlema sellele, millised on su suhted teistega. Mõtlema sellele, kui õnnelik sa oled praegu ja mida sa teha saad, et viia ellu oma soove ja eesmärke.


Kalad

Hoolitse rohkem enda eest. Sa teed alati kõik, et teisi aidata ja unustad sageli iseennast täitsa ära. Seekord peaksid sa aga mõtlema enda peale kõigepealt ning panema paika piirid.

 

Kommentaare ei ole