{ads}

HIDE

Viimased

latest

Hiina horoskoop : milised kuud toovad meile õnne Jänese aastal?

foto :unsplash / Roméo. A      Hiina uus aasta ehk Jänese a...

foto :unsplash / Roméo. A

 

 

 Hiina uus aasta ehk Jänese aasta algas 22. jaanuaril 2023. Jänes sümboliseerib pikka eluiga, ilu ja harmooniat. Jänese aasta peaks kokkuvõttes tulema hea ja rahulik. Kuidas mõjutab meid aga Jänese aasta energia ja millised kuud sellel aastal toovad meile rohkem õnne? 


Millised on Jänese aasta kõige paremad ja õnne toovamad kuud? 

Kõiki loomamärke mõjutab sellel aastal otseselt Jänese energia. Üldiselt oleks hea teada, et Jänes on rahulik loom, kes hoiab konfliktidest pigem eemale, sellepärast ollakse pigem üksmeelselt nõus, et see aasta tuleb hea. Aga see pole veel kõik : Jänes pidavat ka raha ja rikkust juurde tooma.

Suuremat õnne peaksid tooma Jänese aastal aga aprill, august ja oktoober ja seda kõikidele loomamärkidele. 

 

 


Mida toob meile kaasa Jänese aasta? 

Enamike loomamärkide jaoks on ees ootamas väga hea aasta, mis peaks paljudele tooma kaasa isegi suurt õnne. Näiteks tuleks siin eraldi välja tuua Härg, Tiiger ja Madu - nendel loomaaastatel sündinud võivad kindlad olla, et hea õnn neid sellel aastal maha ei jäta. Jänes saadab neile head energiat, millele tänu võivad nad suuri asju korda saata. Nii mõnedki nende unistused võivad täituda. Kokkuvõttes on neid ees ootamas üle ootuste hea aasta. 

Natuke vähem hästi läheb kõigil nendel, kes on sündinud Jänese, Draakoni ja Roti aastatel. 

 

 


Millised on Jänese aastal sündinud inimesed? 

Kui üldse on üks omadus, mis iseloomustab Jänese aastal sündinuid, siis selleks on siirus. Jänes otsib tõde ega karda rääkida asjadest sellisena nagu nad on, ent jäädes seejuures alati diplomaatiliseks. Kui sinu tutvusringkonnas on Jänese aastal sündinud inimesi, on hea teada, et hindab kõrgelt seda, kui sa oled tema vastu sama aus nagu tema on seda sinu vastu. 

Jänes on rahulik ja hea aga oma selle pealnäha rahuliku ilme taga varjab ta tegelikult oma ambitsioonikat vaimu. Ta teeb alati kõik, et viia oma plaanid ja eesmärgid ellu. Lääne horoskoobis võiks teda võrrelda Kaaludega. Nad mõlemad vajavad harmooniat ja tasakaalu oma ellu ja on väga head suhtlejad. 

Ilusat ja head Jänese aastat kõigile!

Kommentaare ei ole