{ads}

HIDE

Viimased

latest

3 astroloogilist tähemärki, kes üldse ei sobi Kalade märgis sündinud inimestega

      Kalade tähemärgi all sündinud inimesed on väga emotsionaalsed ja romantilised, nad julgevad oma tundeid välja näidata ja te...

 


 

 

Kalade tähemärgi all sündinud inimesed on väga emotsionaalsed ja romantilised, nad julgevad oma tundeid välja näidata ja teevad kõike kogu südamega. Sellepärast tunneb ta aga tihti südamevalu. Juba selle tõttu ongi hea teada ette, millise teise tähemärgiga ta kõige paremini sobib ja millist peaks üldse vältima. 

Üldiselt ei ole Kaladega raske koos elada. Ta on alati valmis järeleandmisi tegema ja teeb kõik, mis vaja, et suhe toimiks. Ta leiab alati võimaluse, et kohandada end ükskõik millise suhtega. Ta on oma südamelt heatahtlik ja kaastundlik kõigi vastu. Ta ei hakka kedagi oma elust välja heitma ainult ühe tüli või käitumishoiaku pärast. Kui ta peakski lahku minema, siis kannatab ta sellepärast palju ja ükski lahutus pole kunagi lõplik. 

Selleks aga, et seda ei juhtuks, oleks hea teada, milliste tähemärkidega ta üldse ei sobi.

 

 

 

 

 

Jäär

Kalade õrnus ei sobi üldse Jäära tulise iseloomuga. Jäär on karismaatiline ja tormakas, ta lihtsalt teeb haiget tundlikule ja emotsionaalsele Kalale. Jäär monopoliseeriks seda suhet ja viiks selle täiesti tasakaalust välja. Jäär oleks see, kes võtab lõpuks absoluutselt kõiki otsuseid selles suhtes vastu. Kalad teeksid liiga palju järeleandmisi ja mööndusi Jäära pärast, kes omalt poolt ei tunne ainsatki südametunnistusepiina riivates teise tundeid ikka ja jälle.

 

Kaalud

Need kaks tähemärki ei sobi omavahel, mitte just oma erinevuste tõttu aga otse vastupidi - oma sarnase külje pärast. Neil on harjumus jätta kõik kohustused teise peale ning oodata, et teine kõik ära teeks ja otsustaks. Nad ei suuda tagada teineteisele seda, mida teine vajab suhtelt. Nad ei täienda üksteist. Nad vajavad partnerit, kes aitaks neil oma potentsiaali näha. Kuna nad aga teineteist ei täienda, siis võib see kaasa tuua palju erimeelsusi ja arusaamatusi. Ning pettumusi.

 

 

 

 


Skorpion

Need kaks veemärki ei sobi kokku. Nad mõlemad on väga emotsionaalsed ja liiga tundlikud. Selles suhtes mõjutavad tunded otsuste vastuvõtmist ja tekitavad palju ootamatusi mõlema poolt. Lisaks sellele igatseb Skorpion kirglikku ning tulist suhet, samal ajal, kui Kalad unistavad rutiinist ja stabiilsusest. Nad võivad teha üksteisele haiget ilma sellest endale aru andmata. Iga kord, kui Kalad tahavad põgeneda mõne vaidluse eest, ei anna Skorpion alla ja on valmis teist nurka tõukama selleks, et rääkida.


Foto : unsplash / Priscilla du Preez

Kommentaare ei ole