{ads}

HIDE

Viimased

latest

Teadlased on välja selgitanud, millisel põhjusel tuleb sellel aastal kõige rohkem lahutusi ette

foto : unsplash / freestocks      Kokku saamisi ja lahku mi...

foto : unsplash / freestocks

 

 

 Kokku saamisi ja lahku minemisi on ennegi ette tulnud. Tavaliselt otsustatakse lahku minna siis, kui kaovad tunded, kui tekib väsimus või tuleb mängu truudusetus. Lahku minemise põhjuseid on palju ja erinevaid. Sellel aastal aga on lisaks veel üks kriteerium, mille pärast tuleb ilmselt rohkem lahutusi ette, kui eelnevatel aastatel.

Oma projekti raames küsitles Britis tegutsev osaühing Relate 2033 inimest, uurides nende tulevikuplaane vaevalt paar päeva peale uue aasta algust. 19% juba paarisuhtes olevatest inimestest vastasid, et neil ei ole kavas sellel aastal oma suhet jätkata ja nad on otsustanud varem või hiljem lahku minna. Nende seast olid 25% vastanutest mehed ning 14% naised. Millisel põhjusel tahavad aga inimesed lahku minna sellel aastal? 

 

 


Inflatsioon

Ilma vähimagi üllatuseta tekitab suuremaid pingeid peredes rahaline seis. Rahapuudus või siis liiga suur erinevus sissetulekute vahel ongi kõige suuremaks põhjuseks, mis ajendab inimesi lahku minema. Seda enam, et inflatsiooni tõttu on kõik hinnad laes. 35% vastanutest pidasid rahalisi raskusi oma kõige suuremaks suhteprobleemiks. Ehkki antud uuring puudutab ainult Briti elanikke võttes arvesse nende sissetulekuid, siis teame me kõik, et hinnad on tõusnud igal pool Euroopas. 

Kõige suurem probleem seisneb selles, et tavaliselt soovivad paarid ruttu ühist elu alustada lootuses, et see vähendab kulusid, mis on üksi elaval inimesel. Kahekesi on ju üüri ja maksude maksmine kergem. Tegelikult aga näitab elu vastupidist ja see võib kiiresti hakata probleeme tekitama. 

 

 

 

Kvaliteetne aeg maksab

Lastega perede jaoks on hindade tõus tõeline väljakutse. Kuidas sa viid oma pere väljasõidule, kui kõik hinnad on nii kõrged ja ei mahu eelarvesse. Isegi väljas söömine on hakanud paljudele üle jõu käima. Lastega peredes on samuti rahaprobleemid tekitanud suuremaid pingeid. Mõnikord jällegi on raha ka põhjuseks, miks otsustatakse kokku jääda, kuna pole võimalusi, et ise rahaliselt toime tulla ja ennast üleval pidada. Omavaheline suhe sellest aga ei parane.

Kommentaare ei ole