{ads}

HIDE

Viimased

latest

Täna on taevas selle aasta esimene täiskuu, mida kutsutakse ka hundikuuks! Loe, mida sa teha võid, et eesolev aasta tuleks viljakas

foto :unsplash / aron visuals      7. jaanuaril on taevas s...

foto :unsplash / aron visuals

 

 

 7. jaanuaril on taevas selle aasta esimene täiskuu. Ameerika põliselanikud on seda täiskuud kutsunud alati hundikuuks, sest hundid ulguvat just selle täiskuu ajal kõige rohkem. Indiaanlased aga elasid kuukalendri järgi, mitte päikesekalendri järgi , nagu meie seda teeme. 

See on talve südame täiskuu, pimeduse ja varjude aja Kuu, mis särab taevas siis, kui päevad on veel lühikesed ja ilmad talviselt karged. Aasta esimene täiskuu on alati võimas ja maagiline, sest ta toob meile vajalikku energiat, et viia oma eesmärgid ja plaanid sellel aastal ellu. Seda täiskuud kutsutakse ka mikrokuuks, sest Kuu on oma orbiidil Maale kõige kaugemas asuvas punktis ja selle tõttu paistab palju väiksemana, kui tavaliselt.


Tänane täiskuu tõuseb Vähi märgis

Iga täiskuu ajal on õhus kaks tugevat energiat, mis on omavahel opositsioonis: üks on Päikese energia, teine aga Kuu energia. Selle tõttu ongi võimalik valida, kuidas sa ennast tunda tahad selle kuu faasi ajal: lastes tunnetel ja emotsioonidel üle pea kasvada ja olla pinges, või laadida ennast head ja tugevat energiat täis. Valik on sinu. Ühelt poolt võib sul olla soov hoolitseda rohkem oma lähedaste eest, olla teiste vastu parem ja otsida oma ellu harmooniat. See on Vähi energia mõjutus. Teisest küljest mõjutab meid Kaljukitse rangus, mis paneb rohkem tuleviku peale mõtlema ning tööd tegema selleks, et oma majanduslikku seisu parandada. 

 

 


Kuu on kodus, olles Vähi märgis

Vähi märki seostatakse emotsioonidega, samuti kaastunde ja heasoovlikkusega. Vähi märki valitseb emotsioonide planeet Kuu ise ja selle tõttu ongi täiesti normaalne, et me oleme selle täiskuu ajal veelgi tundlikumad ja emotsionaalsemad, kui tavaliselt. Mõned vanad haavad võivad lahti minna, minevikumälestused meelde tulla. Kõige parem olekski teha läbi emotsionaalne detoks: kui sa tunned, et sa pead ennast tühjaks nutma, siis tee seda, ära hoia oma tundeid tagasi, et nad sind haigeks ei teeks. 

Suhteprobleemid ja konfliktid on juba meie elus olemas, sest Marss on retrograadis alates 30. oktoobrist. Kuna Marss viibib Kaksikute märgis, siis aitab see meil diplomaatilisemalt olukorrast väljapääsu otsida. See pole veel kõik, sest suhtlemise planeet Merkuur on samuti retrograadis alates 29. detsembrist. Mõlemad planeedid võivad tekitada parajat segadust ja pahandust aga õnneks saab see juba varsti läbi.

 

 


Mida seekordne täiskuu sinu märgile kaasa toob? 

Veemärkidel (Vähk, Skorpion ja Kalad) soovitab jaanuarikuu täiskuu otsida jõudu ja tuge oma juurtelt. Ära unusta oma sõpru, ära unusta oma lähedasi. Nemad annavad sulle seda, mida sa vajad praegusel pimedal ajal. Puhkus ja looduses viibimine annavad sulle tagasi jõu ja tervise. Ning aitavad su hinge terveks ravida. Kalad peaksid muutuma enesekindlamaks ja leidma lahendusi oma probleemidele selle täiskuu ajal. Skorpion, kes maadleb aga oma sisemiste pingetega, leiab aga hingerahu.Vähi märgi esindajad võivad täna olla eriti kimpus oma tunnete ja emotsioonidega, kõikide märkide järgi peaksid nii positiivsed, kui negatiivsed lained üle pea lööma. Võib ka juhtuda, et suhtlemine nendega on raskem järgmistel päevadel. Ta võib võtta kõike veelgi isiklikumalt ja olla rohkem halvas tujus.

Tulemärkidele aga (Jäär, Lõvi ja Ambur) toob see täiskuu kaasa head õnne. Neil tuleb sirutada ainult tiivad välja ja lennata oma unistuste järele. Oma teekonnal ei tohiks nad unustada nelja head omadust kasutada, mis aitavad neil edu saavutada ja milleks on kaastunne, inimlikkus ja kuulamisoskus. Jaanuarikuu täiskuu toob nende ellu uusi inimesi, uusi võimalusi ja võimalust leida iseennast selles kiires maailmas. Nad õpivad tundma oma tõelist jõudu. Jäär võib muutuda tavalisest emotsionaalsemaks ja otsida enda ja teiste juures vigu. Lõvi võib näha aga elu korraga paremas valguses. Ambur suudab oma sisemise hääle vaikima sundida, mis talle mõnikord musti mõtteid pähe toob.

Maamärkidel (Neitsi, Sõnn ja Kaljukits) aitab see täiskuu mõista oma lähedaste inimeste tegelikku väärtust. Sõnn seisab oma lähedaste kõrval nii heas kui halvas ja kaitseb neid kõikide ohtude eest, Neitsi hoiab oma sõpru ning loob uusi tutvusi; Kaljukits leiab jõudu, et andestada neile, kelles ta on pidanud pettuma. 

 

 

Õhumärkide jaoks aga (Veevalaja, Kaksikud ja Kaalud) võib see täiskuu tuua kaasa suurt hingelist segadust. Neile meeldib lennata teistest eespool, nüüd aga peavad nad minema teiste järel ja tegelema oma probleemidega, millest nad ei pääse ei üle ega ümber. Kaaludel tuleb ilmselt endaga tõtt vaadata, maskide langemise aeg on kätte jõudnud. Veevalaja tahab lennata vabalt ja muretult, ent armastus piirab teda ja tema kallist vabadust. Kõige paremini läheb ilmselt Kaksikutel, kes leiab igast olukorrast väljapääsu. 


Kuidas tänane täiskuu võib aidata sul oma soove ellu viia? 

Öeldakse, et jaanuarikuu täiskuu toob head õnne ja rikkust kaasa. Selleks aga tuleb sul läbi teha väike Kuu rituaal. Pane klaas vett terveks ööks akna peale kuuvalguse kätte ning soovi midagi. Seejärel heida magama uskudes, et su soovid täituvad. Muretseda ei tohi! Sa pead olema kindel, et su soovid täituvad, olema rõõmus ja tänulik. Puhtast südamest tehtud soovid lähevad täide! Kui puhas on sinu süda? Su soovid peavad olema head. Mitte midagi halba ei tohi soovida, sest see, mida sa soovid teistele, tuleb ka sulle endale. Vesi tõmbab Kuu energia endasse ja toob sulle õnne.



Kommentaare ei ole