{ads}

HIDE

Viimased

latest

Roti 2023. aasta horoskoop

  foto : unsplash / Jason Leung   Roti 2023. aasta horoskoo...

 

foto : unsplash / Jason Leung

 

Roti 2023. aasta horoskoop 

Rott ja Jänes (Kass) võivad teineteise peale ärrituda ja otsida võimalusi, kuidas üksteist üle trumbata. Nad võivad otsida võimalust tülitsemiseks aga ei saavuta alati seda, mida nad otsivad.

 

2023. aastal peab Rotike olema veelgi taibukam ja arukam, et mitte lasta end lõksu püüda, sest kõik inimesed ei ole tema usaldust väärt. 

 

 

Ãœhe rongi taga võib peidus olla teine, seega peab Rott olema valmis igas olukorras tõestama, et ta näeb teiste kavalused läbi. 

2023. aastal ei tohi ta muutuda liiga impulsiivseks, vaid peab tegutsema strateegiliselt. Ta ei tohi end siduda millegagi ilma eelnevalt kõike kaalumata. Ta ei tohi tegutseda tormakalt ega käituda liiga poliitiliselt. Ta peab tegutsema õigel ajal ja õigel hetkel. Ta peab eelistama läbirääkimisi, mitte suruma oma arvamust peale. 


Armastus

Kui sa oled juba kellegagi koos, siis ära otsi 2023. aastal probleeme sealt, kus neid ei ole. Vastasel korral tõmbad sa oma ellu ainult probleeme juurde. Selleks, et uus aasta tuleks hea, pead sa õppima paremini suhtlema ja olema järeleandlikum. 

 

 

Kui sa oled vallaline, siis toob elu sulle mitmeid häid võimalusi ja su ainus probleem võib olla see, et sa ei tea, keda sa peaksid valima kõikide kandidaatide hulgast. Sul ei ole vaja karta igavust, sest Jänese aasta tuleb sinu jaoks sündmusterohke. Kui mitu austajat sulle aga meeldima hakkavad, siis enne, kui sa lased oma südant puudutada, katsu inimest paremini kõigepealt tundma õppida.



Kommentaare ei ole