{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas tõmmata head õnne oma ellu täna, kui käes on 13. kuupäev ja reede

foto : unsplash / Wout Vanacker      Ükskõik, kas sa usud s...

foto : unsplash / Wout Vanacker

 

 

 Ükskõik, kas sa usud siis või ei usu, järele proovida võiksid sa järgmised soovitused ikka, mis aitavad sul oma ellu head õnne ligi tõmmata. Kaotada ei ole sul ju midagi. Seda, et sa kohe homme õnnelikuks saad, me garanteerida ei saa aga kes ei riski, see šampust ei joo! 

Täna on 13 ja reede, Merkuur on retrograadis (ikka veel!) ja häid uudiseid pole keegi veel toonud. Selleks, et nädalavahetuseni vastu pidada, proovi järgmisi nippe, mis aitavad sul ise oma ellu head õnne tõmmata.


Õnnetoovad amuletid ja talismanid tänaseks päevaks

Kristallid ja esemed, mis toovad õnne ligi

Kristalliteraapia uskumuste järgi võivad mõned vääriskivid ja poolvääriskivid aidata head õnne ligi tõmmata. Näiteks nagu ahhaat, aleksandriit, turmaliin, aventuriin ja türkiis. Selleks, et need kivid sulle head õnne ligi tooksid täna, pead sa lihtsalt neid kandma, kas siis ehtena, käekotis või isegi taskus. Mõned näiteks panevad need kivikesed isegi vannivette ja seda parem, siis oled sa ka lisaks puhas ja välja puhanud.

 

 

Kui sul aga neid kivikesi mitte kusagilt võtta pole, siis ära muretse, sama hästi aitab sind kaneelipulk või siis täring või isegi rahamünt taskus. Samuti võivad täna head õnne ligi tõmmata kuivatatud tsitruse seemned või siis merekarp rahakotis. Ruumi see ei võta ja poes leiad müüjaga kohe ühise keele, kui sa talle raha asemel merekarbi ulatad. Mis puutub aga värvide sümboolikasse, siis soovitatakse täna kanda midagi rohelist või kuldset, see tõmbab ka head õnne ligi. Välja arvatud lavalaudadel.

 

Lilled ja loomad, mis toovad head õnne ligi

Jälgi täna tähelepanelikult, mida sa enda ümber näed. Võib-olla juhtud sa nägema lilli ja taimi, mis toovad sulle õnne tingimusel, et sa neid juhtud täna nägema. Kui see nii peaks minema, võid sa kindel olla, et sind on ees ootamas väga õnnelik aasta. Sa võid neid loomi (ja putukaid) ja lilli näha päriselt enda ümber või siis pildi peal. Mesilased, teod, jänesed, lepatriinud ja ämblikud toovad head õnne ligi. Ämblikku ei tohi tappa, muidu head õnne ei tule. Seega tee kõikidele oma kodus vannitoa nurgas elavatele ämblikutele pai. 

Mis puutub aga taimedesse, siis on just täna õige päev, et osta või joonistada roosikimp, sirelioks või kimbuke piibelehti. Ükskõik, mille peale sa joonistad, kõik, mis on tähtis, on lill ise.

 

 

 

Millised nipid veel head õnne ligi tõmbavad

Positiivsed laused

Kui sa usud positiivsesse mõtlemisse ja külgetõmbeseadusesse, mis aitab head õnne oma ellu tõmmata, siis mõtle täna ainult häid mõtteid. Korda endale terve päeva jooksul, et sul veab või et sul läheb väga hästi ja et su õnnetäht ei jäta sind maha. Ja kui sa kardad, et su töökaaslased võivad sind kuulda, siis võid sa ka lihtsalt kirjutada kõik oma positiivsed laused paberile üles. Keegi pole midagi näinud ega kuulnud. Meie ka ei räägi välja.

 

Õnneretsept

Kui sa kõigesse eelnevasse ei usu, siis proovi see nipp järgi. Võta riidetükk ja pane sinna sisse soola, tüümiani, kummelit, rosmariini, peterselli, kuivatatud apelsinikoori, tähtaniisi ja kui sul juhtub olema kodus, siis ka tükike tsitriini. Seejärel ütle endale, et hea õnn tuleb sinu ellu ja kujuta ennast ette, et sa elad nii õnnelikku elu nagu sa seda sooviksid. Ja seejärel pane oma kotike kinni ja kanna seda imerohtu terve päeva endaga kaasas. 

 

© 2023 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole