{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kui sa kohtud õige inimesega valel hetkel...

  Foto : unsplash / Oziel Gomez   Kas sinu elus on ka nii ju...

 

Foto : unsplash / Oziel Gomez

 

Kas sinu elus on ka nii juhtunud, et sa oled kohtunud sellise inimesega, kes vastab täpselt kõikidele sinu ootustele ja lootustele aga teie suhe pole mingil põhjusel kestma jäänud? Kellega su teed on läinud lahku juba paar nädalat või kuud hiljem? Kes ei olnud vaba? Kes ei olnud suhteks valmis? Kes oli inimene, kellega sa ei tohtinud ühel või teisel põhjusel koos olla? 

Kui see sulle tuttav ette tuleb, siis on võimalik, et sa kohtusid õige inimesega valel ajal. 

Õige inimesega kohtumiseks ei ole õiget hetke. Aga on juhuseid, kui kohtumine leiab aset õige inimesega aga ajastus on vale. 

Võib ka juhtuda, et kõige jaoks on oma aeg. Mõni aeg hiljem, näiteks kuu aja pärast või 10 aasta pärast isegi võib ajastu olla õigem ning need olukorrad, mis teid enne lahutasid, kaovad ära. 

 

 

Kui hingeline side kahe inimese vahel on ikka veel olemas sellel hetkel, võib elu korda saata suuri imesid.  

Mõnikord on ka nii, et halb ajastus tähendab hoopis väärtushinnangute, vajaduste ja eesmärkide erinevusi antud hetkel. Ja see on põhjuseks, miks nad ei näe oma tulevikku koos. 

Me ei ole alati samal lainel inimesega, kellesse me armume. Me võime armuda ükskõik kellesse aga need ei ole tingimata inimesed, kellega me võima rajada ühise elu. 

On inimesi, kes väidavad, et armastus võidab kõik. 

 

 

On aga suhteid, mis on võimatud tänu kolimistele, töökoha muutustele, perekonna draamadele, isiklikule stressile ning paljude teiste tegurite pärast. 

Alati on ka võimalus jääda omavahel suhtlema, kasvõi sõpradena. 

Mõnikord viib elu meid lahku sellest, keda me armastame. 

See ei ole alati armastus, mis hoiab inimesi koos. Need on teod, mis on armastusest motiveeritud. Soov end ohverdada, teha järeleandmisi, suhelda, elada koos hoolimata probleemidest ja olla koos. 




Kommentaare ei ole