{ads}

HIDE

Viimased

latest

Karmaline suhe - kuidas seda ära tunda?

    Foto : unsplash / John Schnobrich  Karmalisest suhtest räägi...

 

 

Foto : unsplash / John Schnobrich

 Karmalisest suhtest räägitakse väga vähe. Karmalise suhte puhul on tegemist väga tugeva armastusega, mis kahjuks ei ole määratud kestma jääma. Tegemist on sellise armastusega, mille eesmärk on näidata meile teed ja aidata meil muutuda. 

Kas sinu elus on olnud sellist armastust? Armastust esimesest silmapilgust, tunnet, mida sa iialgi ei unusta ja mida mitte millegagi võrrelda ei saa? Armastust, mis on teinud haiget, sest sa ei osanud seda ega saanud seda hoida. Armastust, mis tuli su ellu, muutis kogu su elu ja tõstis sind tähtede kõrgusele? 

Võib-olla on tegemist karmalise armastusega...

Karmaline tuleb sõnast karma. Tegemist on terminiga, mis tuletab meile meelde, et meil on mitu elu ja et meie praegune elu on seoses meie eelnevate eludega. Karma mõiste on väga lähedane armastusele. Tegemist on inimese saatusega, mis hõlmab enda alla kogu mineviku ja eelmised elud.

Karmaline suhe on eriti tugev ja samas väga keeruline suhe, mis ei tule su ellu juhuslikult. 

 

 

 

 

Kuidas karmalist suhet ära tunda? 

Sellist armastust ei koge igaüks. See on nagu loto. Sageli aga inimesed, kelle elus on olnud karmaline suhe, ei tea, millega tegu. 

Karmaline suhe on väga kirglik. Sellises suhtes pole vaja sõnu, sest mõlemad kaaslased mõistavad ilma rääkimata seda, mida teine tahab öelda. Neil on tunne nagu tunneksid nad teineteist terve igaviku. Nende vaheline side on väga tugev. Karmarline armastus vallandab suuri tundeid, nii positiivseid, kui negatiivseid. Ja selline suhe algab ruttu ning tuliselt. See on lihtsalt nii enesestmõistetav.

Karmalised kohutmised on kahe hinge kohtumised. Ja nendel kohtumistel on kindel eesmärk.  Kui teisi suhteid sa ajapikku unustad, siis karmaline suhe ei unune kunagi. 

 

Karmalist suhet ei tohi ära segada hingesõprusega

Karmaline armastus on armastus, mida sa oled juba tundnud. Ja karmaline armastus võimaldab neil kahel hingel taas kohtuda selles elus. Hingel on mälu. Ja sellepärast tunnevad karmalises suhtes mõlemad kaaslased teineteist kohe ära. 

Karmaline suhe võib aset leida igalpool: töö juures, peresiseselt või siis sõprade ringis. 





Hingesõbraga kohtumine ei tekita südamevalu. Karmaline suhe aga teeb  haiget. Selline suhe toob kaasa raskuseid, liiga palju juurdlemist ja lahku minemisi. 

Kui karmaline armastus on otsustanud su ellu tulla ja seda muuta, siis on sellel üks põhjus. Ta avab sind muutustele ja iseendale. Selline kohtumine ei leia aset juhuslikult. Ta näitab sulle sinu suurimaid vajadusi. Kui selline suhe peaks aset leidma, siis on sul mingi probleem, mille sa pead ära lahendama. Leia see, mis teie vahel on jäänud lahendamata ja lahtiseks ning katsu leida sellele vastuseid. 

Kui eelmises elus ei suutnud te oma suhet kaitsta, siis saatus kingib teile teise võimaluse lahendada oma suhteprobleeme. Kahjuks aga ei jää karmalised suhted kestma. Karmaline armastus on teine võimalus. Võimalus teha uusi ja paremaid valikuid oma elus.

Karmalises suhtes on paraku nii, et tänu kõikidele raskustele ja takistustele nutavad samaaegselt nii süda, kui pea (ja isegi hing). 

Mis tuleb, see tulema peab.

Kommentaare ei ole