{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalad

foto : unsplash / Norman Tsui      Sind on ees ootamas väga...

foto : unsplash / Norman Tsui

 

 

 Sind on ees ootamas väga ilus aasta algus. Kuu on Sõnni märgis ja soovitab sul alustada aastat heade mõtetega. Kuu on Kaksikute märgis 3, 4 ja 5. jaanuaril ja võib kaasa tuua mõningaid pingeid, eriti inimestega, kes on sulle lähedased. Ära tee välja tühistest probleemidest, sest täiskuu Vähi märgis laupäeval aitab sul minevikuga lõpparvet teha ja liikuda oma eluga edasi ilma süütunde või kahetsuseta. Veenus on sisenemas Veevalaja märki ja võib muuta sind julgemaks ja ettevõtlikumaks, Jupiter Jääras aga juhatab sind õigele teele. Sa ei pea kõike tegema, mida teised tahavad. Ole ambitsioonikam ja kõik läheb hästi. 


Armastus

Oled sa siis vallaline või juba kellegagi koos, sa lased end liiga palju sellel nädalal teistest ja teiste arvamusest ilmselt mõjutada. Ole sina ise ja mõtle oma peaga ning kõik läheb hästi.


Töö

Mõned raskused või takistused võivad sellel nädalal tekkida sinu tööalases elus. Võib-olla ei leia sa kohe lahendusi oma probleemidele. Õnneks ei jäta planeedid sind hätta ja aitavad sul näha selgemalt. Ära muutu ainult liiga kannatamatuks. Töökaaslased toetavad sind.

 

 

 

Tervis

Keskendu oma tervisele sellel nädalal ja mine loodusesse oma patareisid täis laadima. Mis puutub tervisesse, siis sageli on abi kõige lihtsamatest ja tavalisematest vahenditest. 

 

Raha

Ilmselt ei ole see sulle meelt mööda aga sa pead loobuma mõnedest suurematest ostudest. Parem karta, kui kahetseda.

 

Tsitaat : "Inimesed on kurjad aga inimene on hea" (Rousseau)

 




Kommentaare ei ole