{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalad

foto : unsplash / micheile dot com      Päike sisenes täna Veevalaja märki. Katsu hinnata ennast rohkem praegusel perioodil, ära jää liiga...

foto : unsplash / micheile dot com

 

 

 Päike sisenes täna Veevalaja märki. Katsu hinnata ennast rohkem praegusel perioodil, ära jää liiga palju üksi ja ära hakka idealiseerima teisi inimesi oma elus.


Armastus

Katsu muuta oma suhet kaaslasega paremaks. Kahekesi kõik on kergem. Kui sa oled vallaline, toob tänane päev sulle õnne armastuses.

 

 

 

Raha

Hakka tegutsema ja ära unista nii palju. Kui sa tahad oma majanduslikku seisu parandada, pead sa organiseerima oma rahaasju paremini ja leidma võimalusi. 


Tervis

Hoolitse rohkem oma tervise eest, jälgi paremini, mida sa sööd ja mida sa mõtled. Hoia stressi ja pingeid oma elust eemal ja vali paremini, kellega sa suhtled.


Töö

Mõned probleemid võivad tekkida, ära sekku asjadesse, mis sinusse ei puutu, sa ei saa teiste eest alati probleeme lahendada.

 

 


Pere

Mõned vanad probleemid võivad taas üles kerkida, sina aga ei tea, kuidas neid lahendada, sest need puudutavad vanu, juba ammu aset leidnud asju sugulaste vahel.


Suhted

Ära muutu liiga naiivseks ja ära lase oma head südant kurjasti ära kasutada.


Väike nõuanne: seisa oma huvide eest väljas

 


Kommentaare ei ole