{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalud

foto : unsplash / Denys Nevozhai      Täna on laupäev, 7. j...

foto : unsplash / Denys Nevozhai

 

 

 Täna on laupäev, 7. jaanuar. Jupiter on opositsioonis sinu märgiga, tänane päev peaks tulema üsna rahulik. Ära hakka täna midagi suuremat ette võtma. Parem katsu veeta rohkem aega omaette ja laadida oma patareid täis. Võta lihtsalt aega iseendale. Ja ära unusta, et täna on taevas täiskuu, soovi midagi! 


Armastus

Tänane päev peaks tooma su ellu armastust. Kui sa oled juba kellegagi koos, võib midagi ilusat täna juhtuda, mis toob teile meelde algusaastate kire. Kui sa oled aga vallaline, siis pead sa lihtsalt silmad avama ja olema õigel ajal õiges kohas. 

 

 


Töö

Ilmselt hinnatakse ja väärtustatakse sind piisavalt. Kasuta seda ära, et olla ambitsioonikam ja veelgi ettevõtlikum. Vaata ainult ette, et võim sulle pähe ei hakkaks ja ära muutu liiga uhkeks.


Tervis

Tervis peaks sul täna olema väga hea, sa oled valmis isegi mägesid liigutama. Ära tee välja sellest, kui keegi sulle midagi halvasti ütleb ja ära lase sellel oma päeva rikkuda.


Raha

Suurt rahaõnne tänane päev sulle ilmselt kaasa ei too aga ühtegi suuremat probleemi ka ette ei ole näha.

 

 

 

Pere

Ära muutu liiga nõudlikuks ja autoritaarseks kodus, hoia rohkem oma lähedasi ja katsu võtta kõike rahulikumalt. Liigne ärritumine ei tee kellelegi head.

 

Suhted

Huvitu sellest, kuidas su tuttavatel läheb ja ära jäta neid üksi oma muredega. Inimesed ei tule alati ise rääkima, näita sina välja, et sa oled olemas.

 

Väike nõuanne: otsi uusi võimalusi


Kommentaare ei ole